KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Pax Hungarica Mozgalom közleménye

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Néhány hete mozgalom indult az egyik ismert közösségi portálon az augusztus 20-i tűzijáték ellen, mondván, hogy az arra szánt közel százmillió forintot az árvízkárosultak javára lehetne felajánlani.

A kezdeményezéshez már csaknem kétszázezren csatlakoztak, megszólalt az ügyben boldog, boldogtalan.

A Pax Hungarica Mozgalom államalapító királyunk ünnepének sivárabbá tétele helyett inkább egy másik közösségi portálon indított, és a – fenti kezdeményezéssel ellentétben – számunkra teljesen elfogadhatatlan módon megfelelő publicitást nem kapott „népmozgalomhoz” csatlakozik, s kér minden jóérzésű, az árvízkárosultakkal szolidaritást vállaló magyart, hogy hasonlóképp cselekedjen.

Bár az áldozat leírhatatlanul nagy, mégis meg kell hoznunk!

Testvérek! Mondjunk le az idei melegfelvonulásról az árvízkárosultak javára!

A rendőri biztosítás költségét pedig (amely hagyományosan több mint százmillió forint), a belügyminisztérium utalja át az árvízi újjáépítés javára. Ugyanígy, azon nemzeti aktivisták, akik tiszteletüket tervezték tenni a rendezvényen – de erről fájó szívvel lemondanak – a tojásra, vajsavra és egyéb hasznos kellékekre szánt összeggel támogassák bajba jutott honfitársainkat.

Augusztus 20-án pedig ünnepeljük együtt államalapítónk mennyei születésnapját!

Úgy legyen!

Pax Hungarica


(Nemzeti InternetFigyelő)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “A Pax Hungarica Mozgalom közleménye

 1. Teljes mértékben egyetértek!Várom a forradalmi kormány közleményét ez ügyben.

 2. Mi lenne, ha mind a kettőről lemondanánk ? Augusztus 20.-án nem csak tűzijátékkal lehet ünnepelni !!! (a tüzijáték a primitív lelkületűek önkielégítésének egy bizonyos formája)
  Vagy a tisztelt levélíró érdekelt a petárda iparban ?

 3. Ön szerint leszámol a Fidesz a jobbikosokkal?
  1)Miért tenné?
  2)Természetesen, hiszen leleplező ellenfele lehet.
  3)Nem foglalkozik ilyennel a Fidesz.
  4)Igen, mert a Fidesz egypárti hatalomra tör.
  Szavazz!
  Itt hiányzik még egy pár lehetőség. Egyrészt a kérdésre kérdés az első válasz. Másrészt a kérdés eleve feltételezi, hogy vagy nem foglalkozik ilyennel a Fidesz, amiről tudjuk, hogy egy nagy sületlenség, vagy „természetesen”, vagy pedig „igen” leszámol.
  Olyan szó nincs, vagyis hiányzik a kérdésből, hogy szeretne-e, akar-e, netán le tud-e számolni a Fidesz a Jobbikkal. A Jobbik egy magyarországi nemzeti radikális mozgalom által létrehozott párt, így a mozgalommal kellene leszámolnia, de mint ahogy Vona Gábor megmondta, az ország háromnegyede Jobbikos, csak még nem tud róla. Az én válaszom ezek szerint az lenne, hogy mindenképpen le akar számolni a Fidesz a Jobbikkal, de nem fog tudni, mert a Jobbik mögött magyar hazafiak állanak, és ezekből még mindig több van, mint rabló zsidóból, és gyilkos cigányból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük