KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A pártok bőszen keresik a "Jobbik jelenség ellenszerét" – Morvai Krisztina sajtóközleménye

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Olvasom, hogy a fősodratú pártok bőszen keresik a „Jobbik jelenség ellenszerét”. Én most elárulom nekik.

Morvai KrisztinaÜljenek le egyszer végre beszélgetni a magyar emberekkel, a saját kivételezett multimilliomos köreiken kívüliekkel. A munkavállalókkal, akik hatvan-nyolcvanezerért teljes munkajogi jogfosztottságban, rabszolgákként robotolnak a multik összeszerelő üzemeiben vagy élelmiszer és egyéb üzletláncaiban.

A kisgazdákkal, akik szenvednek a mesterségesen leszorított felvásárlási áraktól, a spekuláns kereskedőktől, a földhiánytól, amit a bankárok és más oligarchák, valamint a külföldiek földrablásai idéztek elő. (S persze a terménylopásoktól, jószáglopásoktól, s az erőszakos bűnözéstől való megalapozott félelemtől.)

A kisvállalkozókkal, akik nem értik, miért nem őket, s miért az idetelepült külföldieket támogatja a magyar állam, s akik nem bírják a versenyt az agyontámogatott multikkal és az ideáramló silány, de olcsó kínai portékával. S ha meghallgatták őket, szíveskedjenek átalakítani a szívüket és határozzanak úgy, hogy mostantól ezeket az embereket akarják szolgálni. Ennyi! Ja, majd elfelejtettem. Hagyják abba a nemzeti vagyon  fosztogatását, s a pénz és pozíciók egymás közötti osztogatását! Körülbelül ez a titok nyitja, a „Jobbik jelenség ellenszere”.

Tisztelettel:
Morvai Krisztina EP képviselő
Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “A pártok bőszen keresik a "Jobbik jelenség ellenszerét" – Morvai Krisztina sajtóközleménye

  1. Köszönjük az igaz beszédet, már csak annyi gondolatom támadt,hogy amikor megnyítják a szívüket a „magyar állam” akkor hátha feldereng „ezeknek”, hogy nem csak akarni kell szolgálni a magyarokat, hanem erre esküdtek fel és valójában ez a dolguk…….
    Arról nem is beszélve, hogy mivel éppen az esküjük ellentétét teszik , a hazaárulás és az össznemzeti vagyon fosztogatása és saját zsebük milliárdokkal való megtömése erősen bűncselekmény „gyanús”….
    Sz Kata

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: