KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Nyugat újabb ukrajnai eszkalációra készül

A kijevi rezsim nyugati urai az elkövetkező hónapokban a fegyverszállítások növelésével az ukrajnai eszkaláció újabb fordulójára készülnek – ezt Vlagyimir Rogov, az Orosz Föderáció Közkamarája új régiók integrációjával foglalkozó koordinációs tanácsának társelnöke, a „Együtt vagyunk Oroszországgal” zaporizzsjai közéleti mozgalom vezetője mondta a RIA Novosztyi hírügynökségnek, írta az eadaily.com.

„Az USA által képviselt kollektív Nyugat az elkövetkező hónapokban az ukrajnai eszkaláció újabb fordulójára készül. Innen erednek az F–16-os vadászgépek szállításáról a kijevi rezsimnek és a nagy hatótávolságú rakéták átadásáról szóló nyilatkozatok”

– mondta a politikus.

Szerinte „minden arra a pontra halad, ahol döntő csata lesz a légi fölényért, és Joe Biden rezsimje minden erejét latba veti, hogy még több politikai osztalékot sajtoljon ki az ukrán konfliktusból”.

Rogov meggyőződése, hogy a Nyugat csak akkor tudja megállítani az újabb eszkalációt, ha az Oroszországgal szemben ellenséges országok vezetői „személyes veszteségekkel fenyegetve érzik magukat”, mert nem számolnak az ukránokkal.

„A Nyugat számára az ukránok ugyanazok az oroszok. Számukra nincs különösebb különbség.”

– összegezte Rogov.

A Nyugat által Kijevnek átadott összes haditechnikai eszköz Nyugat-Ukrajnában van, és nem a frontvonalra kerül. Az AFU amerikai elnökválasztásra tervezett ellentámadásához készletezik.

MH

Kiemelt kép: ukránok náci karlendítéssel fogadják Zelenszkij elnök TV-beszédét / archív /

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük