KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A NsK részvevőihez, az összes nemzeti szervezethez

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy öreg, de fáradhatatlan nemzeti harcos, Takács András, hitvallása

68 éves vagyok, ’83-óta küzdök írással, érdekvédelemmel, társadalomszervezéssel a magyar nép sorsának jobbra fordulásáért, sajnos nem sok sikerrel.

Most úgy látom, hogy a belpolitikai és külpolitikai helyzet lehetőséget adhat arra, hogy helyes irányba fordítsuk az ország szekerét, amennyiben a nemzeti oldal apró szerveződései össze tudnak fogni. Ezt az összefogási kísérletet tekintem politikai pályafutásom legfontosabb, de egyben utolsó befejező fázisának.

Takács András-tájékoztató

Elszántságom nem engedi, hogy az engem lejárató alattomos rágalmak kisiklassák a Nemzetstratégiai Kerekasztal (NsK) sikerét. Tíz éve hallgatok abban a reményben, hogy a nemzeti összefogás megvalósuljon, hogy személyes sérelmeim felemlegetésével ne okozzak zavart. De mint látható a nemzeti oldal még inkább töredezett.

A társadalom, jelentős része elfordult a politikától, utálják a politikusokat, utálják a pártokat függetlenül attól, hogy az adott pártnak mi a célja. A nemzeti érzelmű civil szervezetek, az érdekcentrumok csak a problémáik megfogalmazásáig jutottak, de a megoldásról nem beszélnek, a hogyanról meg még inkább hallgatnak. Várják a sült galambot! Azt hiszik, hogy politikai, törvényhozói képviselet nélkül megoldódik a problémájuk? Tévednek! Mint láthatják a devizahitelesek is, hogy mint a kormány, mint a parlament, mint az igazságszolgáltatás a háttérhatalom szorításától fuldoklik. Lásd a Kúria Wellmann-ügyét.

Köszönöm a NIF-nek, hogy teret adnak a NsK anyagainak. Tudom, nincsenek könnyű helyzetben, mert állást kell foglalniuk, ami zavarja a parlamenti pártok pártérdekeit.

Szoktuk volt mondani: GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Milyen igaz! Ez vonatkozik a társadalom minden szintjére, egyénre, politikusra, értelmiségre, újságíróra.

Én nem félek, mert hiszek abban, amiért eddig is küzdöttem! A kérdés az, hogy még hányan vannak így?

Takács András
http://www.ömp.hu
Takács András életrajza itt olvasható:
http://xn--mp-eka.hu/2016/07/22/a-part-elnoksege/
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “A NsK részvevőihez, az összes nemzeti szervezethez

 1. Tisztelt Takács Árpád!
  Az ilyen magyarázkodások ördögi kört indítanak be. Mindenki azt nézi majd a másikban, hogy mennyire makulátlan. A makulátlan ember egy fikció. A cionista világrend azért tudott működni, mert az emberek kiválasztásánál az számított, hogy ki mennyire érti a dolgát. Mihez kezdhetne az ország makulátlan emberekkel, ha esetleg tehetségtelenek? Ebben az esetben azok is vádolhatók, akik vádaskodnak. Javaslom, hagyjuk ezt az agy rémet, ki az, aki talpig becsületes, amikor a becsület is viszonylagos fogalom. Egy új rendszert kell a jelenlegi helyére állítani, nem pedig mucsa szempontoknak megfelelni.
  Az ön támadói hány programot tettek le az NsK asztalára? Semennyit? Akkor mit akarnak? Inkább azt javasolnám, hogy gondolkozzon el azon, hogy a NIF alkalmas-e rendszerváltásban való együttműködésre, amikor most vádaskodások útján veszélyes támadást intéztek az NsK ellen.
  Egyetértek egy bizonyos személlyel, hogy az NsK – egyenlőre – zárt körű csoporttá kell alakítani. És nem lehet benne helye azoknak, akik sunyi támadásokkal hátráltatják a munkáját.
  Nekem már az sem tetszett, hogy a nifadmin megkért, hogy ne zsidózzak. Ha megtehettem a facebookoon, miért ne tehetném meg pont itt, amikor Magyarország első számú ellenségei a zsidók? Mint problémáról, igenis beszélni kell róluk. Nem juthatnak el addig, hogy az oldalt terrorizálják, mert akkor az egésznek semmim értelme. Ha itt hatni tudnak az oldal szerkesztőire, mire lenen képes az NsK kint, a politikai arénában?
  Tehát az én részemről teljesen mindegy, hogy kötött-e valaki szerződést az ördöggel, vagy sem. Ha az országnak nem ártott, a többi nem érdekel. Tehát akik a lejáratásra építve próbálnak bomlasztani, azok engem mindenképpen figyelmen kívül hagyhatnak, mert nem hatnak rám.
  Tisztelettel : Romek Károly

 2. Szíves engedelemmel összevontan válaszolnák a két bejegyzésre:
  Én 73.-ik évemet töltöttem be, elegem van a pártoskodásból,szlogenom:”Pártok nélkül a hazugságok ellen”
  Egyébként Szabó József a nevem
  mellette saját képem van
  Civil Kontroll Veszprem
  Koppány Otthonvédő Veszprém

 3. Tiszteletem!
  Fáradtan már de azért írom: Mi az ember célja? NEM MÁS MINT A MEGMARADÁS ÉS FENNMARADÁS – AZAZ TÚLÉLÉS! MINDEN MÁS AKI EZ ELLEN TESZ AZ AZ EMBERISÉG HALÁLOS ELLENSÉGE!
  Kik azok? Úgy kijelenteni, hogy a zsidók nem ildomos! Annak ellenére, hogy 20 közül 19 az aki árt! Miért írom ezt? Mert valóságban az a 19 nem 19, mert a 18 félelemmel követi a 19.diket, akinél a pénz, fegyver paripa azaz a hatalom van! Ez rossz neki is, mert már számtalanszor bizonyságot nyert a tény, hogy elpusztítja önmagát is!
  Hogyan csináljuk? Már leírtam a természet törvényével, a gonosz által adott és kikövetelt törvény mellőzésével!
  Mit ír a természet törvénye? Azt ha életedre tör akkor minden áron megvédet magad ÉS SZERETTEIDET !
  MÉG AKKOR IS HA BELEPUSZTULSZ KÜZDELMED SORÁN!
  EHHEZ TARTSD MAGAD!

 4. Érdekes módon majd minden értelmiségi összefogásról beszél, mint TA-is.
  Valahol már írtam, hogy ennek ellenére az ISTENNEK sem akar összefogni az a Nagyérdemű.
  Nem tudom, másokban felmerült-e, hogy akkor kikben van a hiba?
  DE a kérdésemet jobb volna, ha maga a Nagyérdemű és az illetékesek közösen válaszolnák meg: hol és mi a hiba!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük