KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A menekült-invázió Nagy Izrael előkészítése

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Nagyizrael
Nagy Izrael, az emberi minőség gyűlöletének földje, a sátán leendő otthona

Több írásunkban hangsúlyoztuk, hogy a menekültáradatot cionista háttérhatalmi erők irányítják. Elég megnézni a zsidó származású szakértőkkel kitömött jogvédő szervezeteket, akik pénzzel, élelemmel és ruhákkal látják el a beözönlőket. Ők a jogokra hivatkoznak, a háttérben viszont sokkal sötétebb tervek lappanganak, melyeket a zsidóságnak a szabadkőművességgel összefonódott rétege próbál megvalósítani.

Utalunk itt a cionista világuralmi törekvésekre, melyek a Cion bölcseinek jegyzőkönyveiben vannak megfogalmazva. Ezek között létezik egy terv, mely a zsidó világbirodalmat készíti elő különböző fokozatokon keresztül.

Ennek első része a zsidó állam létrehozása. Ez már egy jó ideje megtörtént. Izrael a második világháború után komoly világpolitikai tényezővé nőtte ki magát amerikai háttértámogatással.

A terv második foka a Nagy Izrael létrehozása, és ez az, ami jelen helyzetben a legaktuálisabb. Nagy Izrael az Eufrátesztől a Nílusig terjedne, ez a terület magába foglalná a jelenlegi Izraelt, Szíriát, Egyiptomot és Irak egy részét. Más szóval a Közel-Kelet felét elfoglalná. Érdekes módon pont ezekből az országokból érkezik a legtöbb bevándorló Európába. Ezek az országok viszonylag jó gazdasággal és természeti erőforrásokkal rendelkeztek, például olajjal. Az Amerikai Egyesült Államok Izrael kérésére pontosan ezért itt robbantott ki háborúkat és lehetetlenítette el az életet. Mivel az említett országok területeit az eljövendő Nagy Izraelben zsidóknak kell, hogy lakjanak, így az ottani lakosságot fel kell számolni. A háborúk által romba döntött országok lassan kiürülnek. Akik mégis maradnak, azokat a szintén zsidó irányítás alatt lévő ISIS – (ellen-iszlám/ellen-állam) terrorszervezete irtja ki, megteremtve ezzel az életteret a zsidók számára. Mivel ilyen nagy számban még sosem érkeztek bevándorlók Európába a Közel-Keletről, így joggal mondhatjuk, hogy Izrael elkezdte megteremteni magának az életteret és munkálkodik egy nagyobb állam létrehozásán.

Mire ezt megvalósítják, addigra Európa tele lesz idegen népekkel. A liberális jogvédők cionista gazdáik parancsára folyamatosan próbálják elfogadtatni az idegeneket. Velük való keveredésre illetve a kultúrák összeolvasztására ösztönöznek. Ezzel legyengítik és megsemmisítik az őshonos európai rasszt. Minőségtelen, öntudatlan véglényeket termelnek ki, akiket a zsidók hercege egyszerűen tud irányítani, illetve rabszolgának használni. Sajnos nyugaton ez már megvalósult. Most Kelet-Európát is megpróbálják multikulturális olvasztótégellyé változtatni. Ha Európa elbukik, onnantól már nagyon könnyű a zsidó világbirodalom megvalósítása. Birodalmuk az európai ember kiirtásával jár, és a káosz torz világa szabályainak érvényesítésével.

Nem engedhetjük, hogy megvalósítsák! Európa fiainak minden eszközzel fel kell lépniük a zsidó világuralmi törekvések ellen! Európában mi fogjuk érvényesíteni akaratunkat, mely helyreállítja a rendet és elűzi a hódítókat.

Varga-Vikernyés Sándor — NemzetiArcvonal.net

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A menekült-invázió Nagy Izrael előkészítése

 1. Ezekről az írásokról,a Bryan élete c.film jut eszembe.Mégpedig,a júdea népe front.A miért kéne tenni tézisekig eljutottak ők is,de a hogyanig sohasem.Így állunk mi magyarok is.Sokan érezzük hogy tenni kellene valamit,gondolkodunk,a miértig eljutunk,de a hogyan hiányzik.A ,,hogyan”?Ez a NAGY kérdés!!!Ezt találja ki már végre valaki!!!Persze mindezt legálisan,mert a mobiltelót venni szeretem,nem az államtól kapni kis cellámba.Hogy csináljuk Mester?Hogy?Hogy?hogy?

  1. Minden olyan cselekedetről lemondani, ami az ő hasznukat gyarapítja. Csináld magad, termeld meg magad – mint Gandhi tette annak idején. Nem mész a bankba, nem veszel fel hitelt, a piacon vásárolsz őstermelőtől, nem vásárolsz nyakra-főre fogyasztási cikkeket (okostelefont, autót, nagyobb TV-t, stb.), csak annyit fogyasztasz, ami feltétlenül szükséges. Sőt, nem nézel TV-t sem, hanem leviszed a kukához. Rengeteg ötlet van, nézz körül a házad táján. A fölösleget add oda a szegénynek. …..

   1. Teljese egyetértek kedves Anna!
    Ki kell rekesztenünk az életünkből a megszállókat és ha kevés ellopható pénz lesz akkor keresnek újabb gazdatestet.
    H.B.
    „magyarnak nem születni, magyarnak lenni kell”

 2. Lenne mit tenni Magyarországon belül is, politika,jog, e.ügy,oktatás, média, művészet.Egyszóval, mindenhol,mindenben. A rendbe tételt kezdjük a saját házunk táján,mert mindig a fejétől bűzlik a hal ! ( zsidók a Magyar közéletben ) Ez elárul mindent. Kezdve a közeledő augusztus 20.- ával. Kik és mit is ünnepelnek ekkor? Miért nem hallatják a hangjukat a Magyar Írástudók, akadémikusok, tanárok, hogy a saját vesztünket parádéztatjuk 1000-éve.? A Magyarságból lassan már csak az „-agyar marad!

 3. ” először önmagunkat kell megvizsgálnunk,aztán a feladatunkat, aztán azokat, akikkel,s akikért végezzük. Nehogy időpocsékolás legyen amit teszünk, mert egyesek képesek bűnünkül felróni szolgálatainkat.
  ” nincs hatalmasabb annál a gondolatnál, melynek elérkezett az ideje.
  ” de gyáva népnek nincs hazája ! ( akik már ismerték az utat, a TAO-t )

 4. Amerika és csatlósa usrael, a politika színpadán, csak csahos pappírkutyák. Az „igazi fenevadak nem néznek hátra ha a kis csahosok hallatják a hangjukat. Hol jönnek ezek bármiben is, Oroszokhoz, Kínához, Iránhoz, vagy Indiához. A hőbörgés nem mindig jár félelemmel…. „Akitől kifelé félnek,azt otthon sem szeretik.

  1. Szerintem is csak akkor tudjuk túl élni ezt a zsidó nyomulást,ha még időben az ellen oldalhoz csatlakozunk – BRICS.
   H.B.

   „A zsidóság fekélye már csontvázzá rágta a keresztény magyar népet, s a nemzetnek nagy részét a koldusbotra juttatta. A zsidóság mindenütt fekély, mely megmérgezi a morálist, kiváltképpen az üzleti világban. Lealacsonyítja az erkölcsi színvonalat, s a korrupciót általános divattá emeli. Meghamisítja az erkölcsi fogalmakat, tagad minden törvényt és eszményt, s lelkiismerete nem lévén, megfojtja szívtelenül áldozatait, melyeket behálóznia sikerült.”

   Prohászka Ottokár

 5. T. Siposné Csik Anna!
  „csak annyit fogyasztasz,amennyi feltétlenül szükséges” ( őstermelőktől vásárolj ) tisztelettel meghajlok az írása és az éles látása előtt.

 6. Emberek! Legyenek már józanok!! Ez az egész – lássuk be, ritka nagy baromság. Nem akarom elhinni, hogy normálisan gondolkodó emberek „vevők” az ilyen uszító, bugyuta, torz logikával előállított ökörségekre.

  1. Katalin!
   Mi volt az eredeti neve? – Eszter? Sára? esetleg Rachel?
   Akit befogadtak egy országba az köszönettel tartozik a befogadó nemzetnek.
   H.B.
   „Én Kölcseyt Ferencet csodálom, és nem kahána mózest.
   A szememben gróf Széchenyi István a legnagyobb magyar, és nem soros györgy.
   Nekem Kossuth Lajos a kedves vezető, és nem rosenfeld mátyás.
   Deák Ferenc a nemzet prókátora, és nem kohn béla.
   Nekem Vörösmarty Mihály jelenti a magyar irodalmat, és nem kertész imre.
   Liszt Ferenc jelenti a magyar zenét, és nem a klezmer ricsaj.
   És biztosan állíthatom, hogy bárki aki ennek az ellenkezőjét mondja, az egy idegen az én országomban, és nem az én népemből való.”

 7. Huszár Katalin! Minden nézőpont kérdése, ki van bezárva, ki van a ketrecben. Annyi a valóság amennyit látni akar belőle. Az indulatából kitűnik,hogy sérültek az érdekei, hiszen ha indulatba jön, azt kapta amit nem várt, vagy nem azt kapta amit szeretett volna.
  Jó ha az ember lát,és nem csak néz,a fül a hallást szolgálja,és nem csak a szemüveg tartását.
  ui: ” a tudomány, tudást eredményez,a vélemény, tudatlanságot. (Einstein.) üdv.F

 8. Kedves Huszár Katalin, ez nem baromság, egy kicsit kovesse a világsajtót, akkor tájékozottab lesz.

 9. T.H.B!
  Jó az idézet! Ez jellemzi ma a hatalmaskodó politikai pockok tevékenységét, erkölcsi „nívóját.

 10. szevasztok!

  Önnek mi a véleménye?

  NINCS VÉLEMÉNYEM SE CÉLOM – NEKEM ÍGÉRETEM VAN!

  I G É R E M:

  Hogy akiknek köszönthetjük jelenlegi sorsunk állapotunkat – azokat Nürnberghez hasonlóan az összest az elidézőt és ahhoz való asszisztálókat mind felelősékre vonjuk – vétke súlyának megfelelően!

  É R T H E T Ő?

  Aki olyat tett vagy nem tettel mulasztott – mind szembe kell néznie bíráival.
  Hiába fog úgy védekezni, hogy azért szolgáltam ki a hatalom – bitorló bűnözőket, mert egzisztenciám – családi életem függött tőle meg stb. kifogások súlyosbítják helyzetét az ítéletben – javasolom, hogy erre még véletlenül se hivatkozón – inkább őszinte beismerő vallomással mondja el, hogy gyáva voltam ezért nem érdemlem meg bíráim jóindulatát kérem a megérdemelt büntetésem – talán ez enyhíteni fogja büntetésének mértékét – vagy a jó istenhez fohászkodjon kegyelemért!

  végtelen türelemmel: id. Kiss László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük