KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csöbör Alsózsolcára is elhozta a Fidesz cigány stratégiáját

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Alsózsolca1

Aki azt gondolja, hogy ez a rend megszilárdulását, az együttélési problémák megszűnését jelenti, téved. Alsózsolcán mindössze annyi történt, hogy a döntően cigányok lakta városrészekben 400 millió forintból felújították az utakat, új játszóteret, focipályát építettek, illetve szabadtéri kondiparkot, ami nélkül bizonyára nincs sikeres integráció.

Ez az a „csoda”, amit Csöbör Katalin, fideszes országgyűlési képviselő cigány stratégiának nevez, és amiről úgy gondolta, Izrael nagykövetének is látnia kell.

A Jobbik értetlenül áll az újabb pénzszórás előtt tekintettel arra, hogy Alsózsolca Fidesz-közeli vezetése maga is tisztában van azzal: a milliós felzárkóztató programok nem vezetnek sehova, szemben például az ingyenes Érpataki Modellel. Ezt a jelenlegi városvezetés önkormányzati képviselője ismerte el még a választások előtt egy testületi ülésen.

Kérdés: mi változott azóta, miért folytatják tovább a százmilliós bukott módszereket, miért gondolják, hogy a kondipark, a játszótér, a felújított utak meg fogják szüntetni az együttélési problémákat, a gyermekveszélyeztetést, a kábítószer-terjesztést és fogyasztást, a terménylopást, az idősek terrorizálását, a fiatalok iskolai zaklatását?

Kérdés az is: miért érezte fontosnak Csöbör Katalin az izraeli nagykövet meghívását, mit szólt Ilan Mor a Fidesz cigány stratégiájához, Csöbör Katalin is meg fogja-e tekinteni Izrael palesztin stratégiáját, és egyáltalán mit profitált a látogatásból Alsózsolca?

A Jobbik a rend pártjaként ismét felajánlja szakmai segítségét, hogy Alsózsolca a referenciával rendelkező Érpataki Modell segítségével szigorú hatósági munkával, plusz pénzek bevonása nélkül számolhassa fel az együttélési problémákat. Az így megspórolt százmilliókat cigány stratégia helyett a jövőben költsék inkább munkahelyteremtésre.

Jakab Péter, a Jobbik választókerületi elnöke és Bodnár Józsefné, a Jobbik Alsózsolcai Szervezetének elnöke

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Csöbör Alsózsolcára is elhozta a Fidesz cigány stratégiáját

  1. A cigányok integrálódására szánt százmilliókat, ismét elherdálták más célokra ami a cigányság felemelkedéséhez semmi köze, viszont a települést szépítette, Ez viszont a bűnözést, integrálódást nem segítette, he, he he !!!
    Csík Ferenc

  2. Vannak elnéptelenedett falvak, ahol a döntő többség cigány, sok az üres ház, ide kell betelepíteni muszlimokat ( mert együtt érzünk velük) Igy két problémát oldamnánk meg.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: