A magyarok Istene…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az alábbiakban bemutatjuk Tácsi István: “A magyarok Istene, az ősi Napisten újra fénylik” című kétkötetes művét, és egy vitéz Siklósi András által készített beszélgetést is olvashatnak a könyvről!
Könyvismertető:
A MAGYAROK ISTENE… (Történelmi olvasókönyv)
Könyvbemutató beszélgetés:
BESZÉLGETÉS A KÖNYRŐL

0 thoughts on “A magyarok Istene…

 1. Kedves Tácsi Úr.Elolvastam a beszélgetést.Megerősített abban a hitemben,hogy az ősmagyar Hit és kultúra sokkal régebbi,mint gondoltam.Ezen hitem onnan táplálkozik,hogy a szanszkrit nyelvben nagyon sok magyar szót,családi nevet találtam,továbbá abból,hogy az Újszövetségi Szentírás szelleme sehogyan sem egyeztethető össze az Ószövetség bosszuállásra tanító szövegeivel.Olvastam Zajti Ferenc fordításában a Zend Avesztát.Ennek szelleme és néha egyes mondatai sokkal közelebb állnak Jézus tanításához,mint az Ószövetségé.

 2. Amikor az os,magyarsagra rakenyszeritettek a *sauli*bibliat–,es uldoztek taltosainkat—regoseinket—stb..stb…nos azota van a sok *begetes*–megnem ertes–torzsalkodas–irigykedes.A Sz.Korona radio foruman egyes katolikus fanatikusok nem tudtak megemeszteni,hogy jelenleg is a *jujjdejo*keresztenyseg van kepviselve magyarorszagon–politikailag –a KDNP–kepviseli.Vallasilag meg Erdo Peter–Bolcskei Gusztav……..stb….
  Tacsi Ur!
  Csak a senkihazi *sauli*seggnyalok tagadjak az osisegunket–nyelvunket.Hiszen ott van a nyelvunkben–a vilagon mindenhol meglehet talalni–csak kikell olvasni–Eredetunk pedig megvan Iraq alatt az obolben (viz alatt)ugy hivtak,hogy *EREDU*–magyarul eredunk.Iraq diktatora Saddam Husszein Tikrit-ben szuletett. Tik–rit.
  Magyarul olvasva Tyuk-ret.A Hunok Angyalai csak tartjak a *tukrot*odahaza a hazug *sauli-jujjdejo-GOJ-birkaknak*.
  A Hun

 3. Tömény butaság! Akkor van külön román, szerb, albán ..etc isten is?
  Ja nincs? És ha ők is ezt mondják?
  Szegény Hazám…eolvasva a védőoltásos oldalt amelyhez nem véletlenül nem lehet hozzá szólni, amelyből megtudhatjuk, hogy kiirtanak minket_ most született meg a 9. unokám, a szüleik minden védő oltást megkapta, és ennek ellenére…
  Mi lehet a célja a nép ilyen fokú, ilyen intenzitású..hülyítésének?
  Az itt a kérdés…
  Kovács József

  1. Kovács úr! A szűk látóköre miatt nem érti, vagy nem akarja érteni?, hogy a Magyarok Istene kifejezésben mi van benne? Sajnálom Önt!

   1. Mennyire jellemző, hogy a leginkább mosott agyú, elhülyített emberek játszák el az okosat, mint ez a Kovács Úr. Ez az a helyzet, amikor a hülyék okoskodnak! “Fiam hallgattál volna bölcs maradtál volna “

 4. http://www.youtube.com/watch?v=T0yIBgld_t8
  Az igazság feltartóztathatatlan. Megpróbálják elnyomni, átkölteni – az embert megvezetni, elterelni stb,
  Ami nem volna mindegy – hogy mennyi emberáldozattal jut érvényre.
  Ez már eldőlt – csak az a kérdés mit kezd ezzel a Krisztussal az emberiség egésze?
  Mert ténylegesen egészen másról van szó, mint “birkának lenni”, vagy “sült-galambot- várni”.
  Nincs mire várni – a Krisztus bennünk van; mint minden emberben… az a kérdés: merjük-e működésbe- hozni?!
  Kiss Tibor

 5. A könyvek szemétbe valók, az író (?) be van csapva azokkal együtt , akik vele egyetértenek, és ilyen elmebeteg zagyvaságokban hisznek. Tisztára démoni…..

  1. Bocsánat de ha valaki tájékozatlan és begyepesedett agyu az inkább ne irjon véleményt.

  2. Aki ezt a könyvet démoninak nevezi az egy tájékozatlan alul művelt a hamis vallás által agymosott judeo keresztény.Az ilyen szélsőséges záp agyú hatalom éhes csürhe gyilkolta le táltosainkat égette el ősi rovás írásos tudásunkat ezek a véglények okozták a Nemzet sanyarú sorsát ezért tart itt ez a nép ahol tart.Minden a kereszténység erőszakos terjesztésének az egyenes következménye.

 6. Elolvastam mindhárom könyvét Tácsi Istvánnak. Ő egy mélyen becsületes, az igazak, és tudás népéből való kutató tudós. Ritka a mai világba manapság. Gyönyörűen ír a magyarokról, szívet, lelket gyönyörködtető minden oldal. Ami nagyon fontos mindent bebizonyított, amit leírt. Csak azt írta le, amit bizonyítani tudott.
  Nem csak tényeket közöl, hanem a megoldást is megadja a mag népének az évezredes elnyomásból való szabadulásra.

 7. Valami oka biztosan van annak,hogy a régi-az akkori időkben egyedülálló
  egyisten hitünket keresztényre kellett váltani,az eredetünket még a nép-emlékezetből is ki kellett irtani.

 8. Rémisztő elolvsni egyik másik tudatlan embernek az írót gyalázó hozzászólását, de örömmel tölt el, hogy vannak már nálunk is művelt és az igazságra nyitott emberek, úgy, mint az előttem szóló Gál Erzsébet, Mohácsi Ágnes és Kormos József. Köszönöm nekik, hogy nem voltak restek elmondani a véleményüket..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük