KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Luganszki Népköztársaságban a népszavazás 4. napján 83,61 százalékos volt a részvétel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Luganszki Népköztársaságban a népszavazás negyedik napján 83,61 százalékos volt a választási részvétel – közölte Jelena Kravcsenko, az LNR Központi Választási Bizottságának elnöke.

“A köztársaságban a mai napig 83,61 százalékos a választási részvétel” – mondta.

Marina Zaharova, a herszoni területi választási bizottság elnöke elmondta, hogy a negyedik napon a régióban a választói névjegyzék 63,58 százaléka vett részt a választásokon.

A Zaporizzsjai területen a helyi Központi Választási Bizottság vezetője, Galina Katjusenko szerint a részvételi arány 66,43 százalék volt.

A Donyecki és Luganszki Népköztársaságokban, valamint Herszon és Zaporizzsja megyékben szeptember 23. és 27. között népszavazást tartanak az Oroszországhoz csatlakozásról.

A népszavazások azonnali megtartását a regionális hatóságok kezdeményezték. A köztársaságok és régiók képviselői azt mondták, hogy az Oroszországhoz csatlakozás biztosítaná területeiket és helyreállítaná a történelmi igazságosságot.

Véleményük szerint ez a döntés rendkívül szükséges, tekintettel az ukrán nacionalista hatóságok folyamatos terrorcselekményeire és a NATO-tagok által a civilek megölésére szállított fegyverekre.

Vlagyimir Putyin kijelentette, hogy Oroszország támogatni fogja azt a döntést, amelyet a Donbassz és a felszabadított területek lakói elfogadnak.

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Két megállapodás született Svédország és Magyarország között

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük