KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Lidlben akcióztak az okostojás vegánok, szerintük nem szabad fejni a teheneket (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A közösségi hálózatokon terjed egy videó, amelyen az látható, hogy fiatalokból álló vegán (egyébként ez a szó teljesen értelmezhetetlen magyarul – szerk.) csoport egy Lidl üzletben dobozos tejet borogat az üzlet padlójára a vásárlók között.

A hírek szerint az akciót annak demonstrálására szánták, hogy bemutassák, micsoda bűnt és szörnyűséget követnek el az emberek azzal, hogy megfejik a teheneket. Ez szerintük a tehenek kihasználása.

Az egyik kisleány egy táblát emel a magasba, amin az olvasható:

ÁLLATFELSZABADÍTÁST!

Az persze egyik „vegán” egyednek sem jutott az eszébe, hogy a tehén már csak úgy van megalkotva, hogy megbetegszik és szörnyű fájdalmak közepette pusztul el, amennyiben nem fejik meg rendszeresen. Úgy tűnik az általános iskolai biológia órákon egy kicsit többet kellene foglalkozni ezzel a témával.

Mellesleg az is szót érdemel, hogy nagyon úgy látszik, az üzlet vezetése némán eltűrte ezeknek a szerencsétleneknek az akcióját. Arról sajnos nincs hírünk, hogy rongálás miatt esetleg feljelentést tett volna ellenük valaki, ahogy arról sem, hogy összetakarítottak volna a tehénmentő akciójuk után.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “A Lidlben akcióztak az okostojás vegánok, szerintük nem szabad fejni a teheneket (videó)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: