KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Jobbik megduplázta szavazóinak a számát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Soha nem tapasztalt média figyelem közepette vártuk többezren a beérkező eredményeket a sportcsarnok színpada feletti a két óriási kivetítő vásznon kritikusan kiadva, a különböző TV csatornák helyszíni, bennünket is érintő adásait, és az egyre előre haladó országos eredmények demonstrációs közlését és értékelését.

Nagy izgalom előzte meg Szabó Gábornak a Jobbik kampány főnökének bejelentését, mely szerint hamarosan következik Vona Gábor a Jobbik vezetője és miniszterelnök jelöltjének az első fordulót értékelő beszéde a mozgalom jelenlévő elnökségi tagjaival, országgyűlési képviselő jelöltjeivel és EP képviselőivel. Lényegében röviden össze lehet foglalni a mozgalom elnökének értékelő beszédét, melyhez nem lehet és nem is kell sokat hozzátenni, akinek üdvözlő, köszönő és értékelő szavaival, mélységesen egyetértek.

Nagy sikernek tekinti Vona Gábor ilyen hihetetlen média ellenszél és a parlamenti pártok által közösen képviselt Jobbik ellenes gyűlöletkampány ellenére elért 17% -os sikert, mely a tavalyi EP eredményéhez képest komoly előrelépésnek tekinthető és a Jobbik kikerülhetetlen politikai tényezőként történt parlamenti erővé válását. Ebben a sikerben benne volt a sokezer önkéntes önzetlen munkája, köztük hitem szerint az enyém is. De benne volt a Jobbiktól soha el nem választható Új Magyar Gárda Mozgalom sokezres tagságának is az önzetlen kőkemény munkája is, amit gyönyörűen szimbolizált az a hatalmas torta, amit szintén erre az alkalomra, meglepetésként készítettek el és adtak át a Gárda tagjai a médiafigyelem közepette. Természetesen lehetne bogozni a választói szándékokat és a média visszatérő folyamatos megtévesztését is az első forduló eredményei ismertté válása után, de semmi értelme!

Arra kell koncentrálni, hogy a második fordulóban a Jobbik még állva maradt képviselő jelöltjei olyan eredményeket érjenek el további segítségünkkel, hogy Hazánk, Nemzetünk felemelkedésének előfeltételéül szolgáló, most már elkerülhetelen alkotmányozási folyamat, ne kezdődhessen el a Jobbik ezzel politikailag egyetértő és ezt elősegítő külső támogatása nélkül! Erre komoly esély is van az ismertté vált első fordulós eredmények után, ráadásul a második fordulós esetleges egyéni, sikeres mandátumok elnyerésével,a Jobbik a hazai választási rendszerből adódóan, nagyban növelheti a kompenzációs listán elért szavazatok elosztása utáni sikerével parlamenti mandátumainak a számát.

Összegezve tehát hála a befektetett hatalmas önzetlen munkának, szemben a nem teljesen megalapozott várakozásokkal, joggal lehetett máris büszke Vona Gábor a mozgalom elnöke az elért, eddig ismertté vált politikai eredményekre, mellyel mélyen egyetértek.

A várhatóan még a második forduló eredményei után jócskán növekedő Jobbikos parlamentbe bekerülő majdani frakció tisztességes és elveihez konokul ragaszkodó munkája megmutatja közel egymilliósra növekedett támogatóinak jól átgondolt és helyes döntését, hogy a MAGYAR SZEBB JÖVŐ HITELES ALAKÍTÁSA SOHA NEM TÖRTÉNHET TÖBBÉ MEG A JOBBIK ELKÖVETKEZŐ ORSZÁG GYŰLÉSI MUNKÁJA NÉLKÜL!

Isten Óvja Drága Magyar Hazánkat, Nemzetünket!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó: Jobbik Tv: 16,7%-ot ért el a Jobbik a választások első fordulójában

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A Jobbik megduplázta szavazóinak a számát

 1. Az európai nemzeti pártok örülnek a Jobbik sikerének
  A francia Nemzeti Front és az Osztrák Szabadságpárt is üdvözölte a Jobbik bejutását az Országgyűlésbe. Az FPÖ európai parlamenti képviselője sürgette a nemzetközi közvéleményt, hogy vizsgálja felül a nemzeti pártról alkotott, manipulált, elmarasztaló vélekedését.
  Andreas Mölzer, az FPÖ európai parlamenti képviselője hétfői közleményében a Fidesz győzelme mellett méltatta azt is, hogy bejutott a parlamentbe a Jobbik, és követelte annak felülvizsgálatát, hogy a párt „valóban olyan szélsőséges és antiszemita-e, és tényleg olyan ellenséges-e a cigány kisebbséggel szemben”.
  A francia jobboldali radikális Nemzeti Front (FN) üdvözölte és a „magyar hazafiak sikerének” nevezte a Jobbik választási eredményét.
  http://barikad.hu/node/50976

 2. Molnár Tamás véleményét oktatni kellene kötelező jelleggel a második forduló előtt a még érdekeltek részére a lehetséges mandátumok megszerzésének érfdekében.
  Álláspontom szerint ,vissza kell hozni a megtévesztett ,korábban a Jobbikra szavazni akaró választóinkat!
  Ehhez olyan pozitív Kampány kell,melynek más az üzenete az eddigieknél.
  Meg kell egyértelműen akadályozni egy erős és megkerülhetetlen Jobbikos frakció beküldésével a Fidesz Kétharmados vágyait Nemzetünk érdekében
  Az elkerülhetelen alkotmányozási folyamatot.mely minden további lépés alapja,csak a Fidesz és a Jobbik egymással együttműködve végezheti el és el kell végezni!
  Isten óvjon bennünket,magyarokat attól ,hogy ezt egyedül a Fideszre bízzuk!
  Most nem az érzelmeké a döntő hangsúly,hanem a racionalításé,ami csak a választói akarat értésén alapulhat.
  Az állva maradt képviselő jelöltjeinknek igenis komoly esélyei vannak,ha végre megértik az első forduló valódi politikai üzenetét és ennek birtokában vágnak neki a győzelem esélyes második fordulónak
  Isten óvja Magyarországot!
  Szebb Jövőt!
  Reiner Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük