KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Hold nem lakatlan – Kitálalt a volt CIA pilóta

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
John Lear, egykori CIA-s pilóta

“Meddig tart ez, Uram? Végképp megfeledkeztél rólam? Meddig rejted el orcádat előlem?” (Zsolt 13:2)

Néha így sóhajtok fel magam is. Istenem! Mi jön még? Meddig kell ezt tűrnünk? Mikor lesz elegük az értelmes embereknek a hülyék, elmebetegek szamárságaiból?

Olvasom, hogy egy állítólagos volt CIA pilóta “kitálalt”, és végre “kimondta az igazságot”.

Nem úgy van ám, ahogy mi, ostoba átlagemberek gondoljuk. A Hold nem az, aminek látszik! Nem lakatlan ám! Sőt, nem is égitest, hanem egy “műhód” (műhold) (komolyan fojtogat a röhögés, amikor ezeket olvasom és írom), és telis-tele van élettel, … “ahol 250 millió idegen és földi állampolgár dolgozik együtt”. Na nem ezen a felén, mert akkor meglátnák őket még az amatőr csillagászok is, hanem bizonyára a túlsó felén, a cca -250 °C-os (abszolút 0 °K közeli) hidegben. Csak megsúgom, hogy egyes kutatások szerint a Naprendszerben a Holdon van a leghidegebb, éspedig az északi pólus krátereinek belső hőmérséklete akár mínusz 249 Celsius fokig süllyedhet. Na, de ezek kemény legények! Még oxigén se kell nekik,… Ja, nem, az kell,… de van nekik “gerjesztett levegő” is,…

Gondoljuk csak el! Csak úgy eltűnt sok millió ember, akiket a kutya sem keres, bár valószínűleg nem a teljesen használhatatlan, mindenkitől elhagyott hajléktalanok közül valók, mert azért ott bírni kell a gyűrődést, meg nyilván keményen dolgozni is kell,… ami ugyebár nem a hajléktalanokra jellemző,…

Jó, félre téve a tréfát, ez egy sci-fi filmben elmegy,… de hogy ezt terjesztik egyes emberek, mint valami komoly hírt,…. az már nem fér a fejembe,…

Sokan elhisznek efféle hülyeséget, de Istenről, Krisztus Jézusról hallani sem akarnak, mert az csak kitaláció, mese, sőt hazugság – szerintük. A világos, egyértelmű, sokak (milliók) személyes tapasztalata által bizonyított dolgok nem kellenek, azoktól irtóznak, de a misztikus, titkos tudást igénylő, csak a beavatottak által tudható,… az kell – mindegy, mekkora ostobaság! Hiszen aki ezt elhiszi, az bekerül a beavatottak közé!

Tökéletesen igazolódnak a Biblia jövendölései, miszerint az utolsó időket éljük. Ennek megértéséhez, meglátásához semmiféle titkos tudás, beavatottság nem kell, csak oda kell figyelni a körülöttünk zajló eseményekre:

“Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők jönnek. Az emberek ugyanis önzők, pénzsóvárak lesznek, dicsekvők, gőgösek, istenkáromlók, szüleikkel szemben engedetlenek, hálátlanok, szentségtelenek, szeretetlenek, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértéktelenek, féktelenek, jóra nem hajlandók, árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, akik inkább az élvezeteket szeretik, mint Istent. Az ilyenek a kegyesség látszatát megőrzik ugyan, de annak az erejét megtagadják. Fordulj el tehát ezektől.” (2Tim 3:1-5)

Lassan tényleg megvalósul, hogy a Föld a hülyék paradicsoma lesz. Érdemes megnézni az itt található filmet, ami felvázolja, hogy mi várhat ránk hamarosan:

“Hülyék paradicsoma!” – film az ide kattintással nézhető meg:

http://indavideo.hu/video/Hulyek_Paradicsoma_2006

Kapcsolódó írás, ami jegyzetem megírására sarkallt:A Holdon 250 millió állampolgár él… Kitálalt a volt CIA pilóta?

Fontoljuk meg, ami az idézett bibliai versekben van! Végül egy másik, záró figyelmeztetés, amit vagy megfogad a kedves olvasó, vagy nem,… lelke rajta,…

Csak azt ne mondja senki, majd, hogy “nem tudtam róla, még csak nem is hallottam erről”:

“Keressétek az Urat, amíg megtalálható! Hívjátok segítségül, amíg közel van! Hagyja el útját a bűnös, és gondolatait az álnok ember! Térjen az Úrhoz, mert irgalmaz neki, Istenünkhöz, mert kész megbocsátani. Bizony, a ti gondolataitok nem az én gondolataim, és a ti utaitok nem az én utaim – így szól az Úr. Mert amennyivel magasabb az ég a földnél, annyival magasabbak utaim a ti utaitoknál, és gondolataim a ti gondolataitoknál.” (Ézs 55: 6-9)

Debrecen, 2018. június 8.

Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

13 thoughts on “A Hold nem lakatlan – Kitálalt a volt CIA pilóta

 1. Nos kedves Czakó István, talán nem ártana elgondolkodnia. Mindenki azt kapja, ami jár neki. Ön a Bibliára hivatkozva aláz meg számos, de lehet, több embert hitében! Én, mi is tudunk hasonló stílusú videókat ajánlani, tán meg is kéne tennünk!? Nem ártana vakisten hite megtépázására. Keresse meg ezek között a számára érthetőt, izgalmasat. Nézzen a téma mögé! Gúnyolódik Kedves Czakó, pedig mi sem tettük bugyuta, megmosolyogtató bibliai idézeteitől!
  Egyébként sok éve ismerem önt mint köz írót, respektáltam tudását(ami véges ezek szerint.
  Tisztelettel:- Kósa Lajos Fót.

  1. Kedves Kósa Úr!

   Válaszoljon néhány kérdésre, ha kérhetem. Mikor aláztam én meg ÖN-t? Nem másokról kérdezem, hanem Önről. Ha soha, akkor miért kezd el engem ócsárolni? Ki kérte, hogy más nevében, másokat védve megtámadjon? Hogyan lehet egy bibliai idézet bugyuta és megmosolyogtató? Ezek szerint ön annak szerzőjét, íróját tartja bugyutának és mosolyogni valónak. Ezzel el is árulta a Bibliával kapcsolatos nézeteit. Mikor állítottam én magamról, hogy végtelen tudással rendelkezem?

   Ez csak néhány, hirtelen eszembe jutó kérdés, olvasva az Ön hozzám intézett szavait.

   Végül azt mondja meg nekem: miért nem az írásban olvasottakkal foglalkozik? Tud valami jó tanácsot Európa lakóinak, amire talán észbe kapnának?

   Eddig hárman szóltak hozzá, mindhárman velem foglalkozva, holott az írásomban nem magamról beszélek! A valóban komoly, fenyegető helyzethez egyetlen értelmes gondolatuk nem volt.

   Akkor most hogyan vegyem én komolyan magukat?
   Csak azt mondhatom, szánalmas emberek, akik érzik, hogy képtelenek felfogni a dolgok, események lényegét és súlyosságát, de most látták, hogy valaki többet értett meg a veszedelemből, mint maguk a nagy eszükkel, és dühükben nekiesnek, mint régen a hírvivőkkel tették, ha rossz hírt vittek! Nos, kérem, így a barbárok viselkedtek, akik nem fogták fel, hogy a rossz hírért nem a hírvivő a hibás!

   Harmadszor kérem, ne velem foglalkozzanak.

   Üdvözlettel: Czakó István

 2. “a hold nem lakatlan”.
  A “földi ember(?) számára nagyon sok minden hihetetlen, lehetetlen,függetlenül attól,hogy vannak a Tények. A hold is ezek közé tartozik. Amikor az amik leszálltak(?) a holdon,jelezték a földdel,hogy nincsenek egyedül. Vagy akár a “földön belüli élet” a keresőbe. De ide lehetne sorolni a “noetikát. Vagy mit keresett egy jeges medve a déli sarkon,akit az expedíció legyilkolt,miközben keresték az “átjárót ? Anno, Szókratész is beszélt a különböző bolygókon való életről,hogy mindenhol élnek emberek,annak megfelelő testtel. Hogy csak egy néhányat említsek. Persze ilyenkor jön,hogy fantázia,vagy összeesküvés elmélet,vagy amit nem láttam az nem is létez-(het)-zik. Nem csak a szén alapú,összetételű ember létezik!! (a hús 20 % fehérjét tartalmaz,a fehérje 53% -a szenet 18% -ban ként és foszfort ,a többi víz) Ahogy vajmi keveset tud az emberiség Phütagórász tanításairól. (“tengerek mélyén lévő állatokban és házi állatokban emberi lelkek vannak,ha elhiszitek,ha nem,de jobb ha elhiszitek”.)
  Ma a hatalomnak és az egyháznak(?) nem érdeke,hogy az ember tudjon. De csak késleltetni tudja ,hogy feltáruljon a nagy Igazság,az APOKALIPSZIS már itt van.

  1. Nem szeretném önt tudásában és,jó szándékában megkérdőjelezni ,azonban amit ide a végén leírt elképesztő butaság. Az Isten erre a földre egyetlen ember párt teremtett akikbe lelket lehelt…… és adott melléjük állatot amelyek minden valószínűség szerint a segítségükre szolgált.Noé idejéből vettem a gondolatomat ha ismeri nem részletezném a bárka történetét. A kérdésem ezek után öntől csak annyi, hogyan lehet az állatnak lelke?

  2. Nos, kedves Tóth Úr!

   Helena hozzászólása juttatott eszembe még valamit. Ha annyira olvasottnak és tájékozottnak tartja magát, akkor nézzen utána, mit is mond a teológia az emberben lakó lélekről és az emberről!? Az ember testből (szóma), lélekből (emberi tudatból, pszichéből) és szellemből (pneuma) áll. A pneuma az emberben az Istenből való rész, amit a teremtéskor lehelt bele. Ez, ami halhatatlan, és visszatér teremtőjéhez. Ezt nevezzük mi léleknek,…

   A többit már elmondtam.

   Czakó István

 3. “beavatottak által tudható”- az kell, mindegy mekkora ostobaság.
  Ezek szerint fogalma sincs,hogy mit jelent beavatottnak lenni!! Vagy mit von magával,mire kötelezi a beavatottat. Hogy valójában milyen Ember egy beavatott. Hogy egy örökkévalóságig elkötelezett! Hogy mi vár rá,ha letér az Útról? Nagyon kemény szavak!
  “ha engem szidsz,megbocsájtom,de ha egy Bhaktámat,azért keményen megbüntetlek”.
  Hajléktalanokról írt véleményéhez csak annyit: Kálvin János, “Az eleve elrendelésről”.

  1. Kedves Tóth Úr!

   Úgy látom, Ön sportot űz abból, hogy állandóan belém köt. Ám legyen,… Két hozzászólásához a következőket fűzöm:

   Ha igaza lenne, akkor én nem lehetnék hívő keresztyén. Különben is sok helyen leírtam, hogy a “hiszem, ha látom” vélemény a legnagyobb ostobaság, ugyanis, amit lát, azt nem kell hinni. A Biblia ezt írja a hitről: “A hit pedig a remélt dolgokban való bizalom, és a nem látható dolgok létéről való meggyőződés.” (Zsid 11:1) Úgyhogy ne oktasson engem arról, hogy vannak eddig ismeretlen, de mégis létező dolgok. Az pedig, amit az amerikai űrhajósok mondtak (nem gondolom, hogy Ön akkor eredetiben hallotta és értette 1969-ben), nem feltétlen azt jelenti, amit Ön gondol. Vagy netán azt mondták, hogy láttak más lényeket, mesterséges szerkezeteket? Persze, hogy nem voltak egyedül. Mert akár hittek Istenben, akár nem, Ő biztosan ott volt! EZt megérezhették az űrhajósok is.

   Ön ismer engem személyesen? Tud rólam sok mindent? Például azt is tudja, hogy csillagász előadói vizsgával rendelkezem, s 1982-87 között legalább százhúsz előadást tartottam az egész megyében és természetesen Debrecenben is, sőt más megyékbe is hívtak, mert fő témám az “Élet lehetősége az Univerzumban” volt? És képzelje, már akkor elmondtam a hallgatóimnak a nem szén alapú élet lehetőségét, amiről most ki akar oktatni,…

   Sőt megtérésem után tartottam életem egyik legsikeresebb előadását, ahol elmondtam az élet hitem szerinti keletkezését és a tudomány akkori ismeretei szerinti lehetőségét is, hangsúlyozva, hogy mindenki azt fogadja el, amelyiket akarja. Az akkori művelődési központ előadója zsúfolásig megtelt, sőt körben álltak a falak mellett is, és előadásom után körülbelül egy órán át kérdezgettek a hallgatók, s nagyon élvezték az egész előadást. Már akkor elmondtam, hogy meg vagyok győződve, hogy a Világegyetemben sok-sok civilizáció létezhet,… csak az egyidejűség nehéz kérdés,… Mert ha elfogadjuk, hogy a Világegyetem átmérője jelenlegi ismereteink szerint kb. 78 milliárd év (akkor még csak kb. 20 milliárdra becsülték), akkor ebben az elképzelhetetlenül nagy térben bőven van lehetőség az életre. De, hogy egy általunk felfedezett több millió fényévre lévő civilizáció ma létezik-e,… nos azt nem tudhatjuk.A lehetőséget pedig, hogy máshol is van vagy volt értelmes élet, a Biblia sem zárja ki, sőt! A Biblia konkrétan csak a földi élet létrejöttéről beszél, de hogy más nincs, azt nem mondja! Maga Jézus jelentette ki: “Más juhaim is vannak nekem, amelyek nem ebből az akolból valók; azokat is vezetnem kell, és hallgatni fognak a hangomra, és akkor lesz egy nyáj, egy pásztor.” (Jn 10:16). És hogy ez konkrétan mit jelent?…

   Az utolsó két mondata pedig nagyon gáz: “Ma a hatalomnak és az egyháznak(?) nem érdeke,hogy az ember tudjon. De csak késleltetni tudja ,hogy feltáruljon a nagy Igazság,az APOKALIPSZIS már itt van.” Olyan dolgokról beszél, amiről sejtése sincs. Tudja is maga, hogy miféle érdeke vagy sem ez az egyháznak,… Megsúgom magának,… A Sátánnak nem érdeke,… mert kiderülne, hogy mocskosul becsapta az embereket. Ami pedig az Apokalipszist illeti: a görög αποκάλυψη (“apokálüpszé”) szóból ered és jelentése “közzététel”. A Biblia eredeti szövegében János Jelenések könyve ezzel kezdődik: ” Ἀποκάλυψις Ἰησοῦ Χριστοῦ” (“Jézus Krisztus kinyilatkoztatása”), és a szó maga “Ἀποκάλυψις” azt jelenti, “leleplezés; kinyilatkoztatás; (Jézus Krisztus újbóli) megjelenése, megnyilvánulása”. Ez lesz az a nagy Igazság, amiről Ön beszél,… Ugye, Ön is erre gondolt?

   Figyelmébe ajánlom még az alábbi kis videóanyagot (mindössze 2 perc 15 másodperc): https://www.youtube.com/watch?v=6wnSscTiupU

   Ön ezek szerint beavatott, hogy ennyire tud róla mindent? Az eleve elrendelésről pedig sok tudományos (teológiai) vélemény van. Mivel tanultam teológiát, így a magam nézete is meg van,… De semmiképpen nem azt jelenti, hogy Isten egyeseket üdvösségre, másokat kárhozatra rendelt el. Sokkal bonyolultabb ez a kérdés, hogy egy mondattal elintézhető lenne, … és amennyire bonyolult, egyszerre annyira egyszerű is, csak őszinte hit és némi bibliaismeret kell hozzá. Ha esetleg érdekli erről alkotott nézetem, küldjön a szerkesztők segítségével egy email címet, vagy facebook elérhetőséget, és emailban vagy privát üzenetben elküldöm Önnek.

   Felebaráti szeretettel kérem, hagyjon engem békén,… Vagy ne olvassa az írásaimat, vagy szóljon hozzá ahhoz, de engem hagyjon ki belőle,… Lehet ellenkezni azzal, amit az írásom mond, lehet egyetérteni,… ki-ki eldönti.

   Czakó István

 4. Czakó Úr!
  Ha Ön valóban hitben jártas ember,akkor legyen szíves KÖVESSE MEG a hajléktalanokat! Gusztustalan,ahogy vélekedik róluk! Van közöttük,tanár,mérnök és kétkezi munkás. Legtöbbjük önhibáján kívül került arra a sorsra,amit Ön, és a fidesz vezérkara a szemükre hány. (mindenki annyit ér amennyije van ?) Nagyon sokan közülük a mindenkori kormányok által támogatott devizahitel áldozatai, vagy egészségük leromlásának következményeként élik(?) így mindennapjaikat. A magyarországi bérek figyelembe vételét nézve elég ha az ember két hónapra kiesik a munkából, segítség nélkül már nem tudja behozni a kiesést. Ebben az országban bármilyen támogatásra az államtól,hivataltól ,hogy talpra tudjon állni, nem számíthat. SEMMIRE!! Jönnek és árverezik amije van! Hogy mi a hivatalos kormány propaganda,azt hagyjuk! Keselyűk,rablók ,paraziták országa,ahol örülnek ha beletudnak rúgni a náluk szorultabb helyzetben lévő Emberbe. De,hogy egy magát hívőként ajnározó(?) , jólesően,kaján vigyorral önelégülten ömlengjen a másik nyomorúságán,visszataszító!
  Inkább vallom Őket magamévá, mint ,hogy akár csak egy ilyennel is bármiféle közöm legyen!
  Mindezeket személytől függetlenül teszem,de egyszerűen liftezik a gyomrom az ilyentől!
  “ha az ember egy igazságtalanság mellett szó nélkül elmegy,maga is cinkossá válik”.

 5. Nemsokára kiderül majd a valóság , csak még egy kis türelem , nehogy a migránsok megtudják , mert elindulnak a Hold felé élükön SorosGyurival

 6. Czakó Úr!
  Nem tartom magam “olvasottnak! “csak azt tudom,hogy nem tudok semmit”. (Szókratész) Öntől,azért mint “írástudótól többet vártam. Sajnálom ha nem érti,hogy mit!

  Helena bu!
  A kérdésében benne van a tájékozatlansága! Ha kíváncsi a válaszra keressen,s találni fog.
  Választ megtalálhatja a Tibeti könyv életről és halálról,(Buddhisták Szent könyve) vagy a Bhagavad-Gita -ban.(Hinduk Szent könyve) De nyugodtan keresse Phütagórász ( egyébként az Ő idézete) és Newton tanításait is.
  Tisztelettel ,Tóth Ferenc

 7. ” az emberi tudatlanság elősegíti a káosz növekedését.
  A Tudás eszköz,és mint minden eszköznek a felhasználó kezében dől el a hatása.
  Egy elképzelés széles körű elfogadása nem bizonyítja azt,hogy igaz is.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük