KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A győztes mindent visz! (?)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

eurovizió2014Nem szeretem a celeb-gyártó kereskedelmi csatornákat. Sport csatornák sokaságát, közszolgálatit, Dunát, Hír tv-t és Echó-t nézünk általában. Így nem képben a hasonló vetélkedők, és show műsorok kínálatában.Most mégis minden elődöntőt, döntőt végig néztünk, mivel hazánk is képviselte magát a Eurovíziós dalfesztiválon.  Bár ne tettem volna. Elmondhatom, nem tetszett, csalódott vagyok, nem kicsit, nagyon. Nem a dallam, az előadó képessége volt a tét, hanem a szöveg, és maga a téma. Minél liberálisabb, annál esélyesebb… Ennek bizonyítéka a félig férfi, félig nő egyed, szakállal, bajusszal, és vastagon rúzsozott szájjal. A gusztustalan osztrák szörnyedelem.

Megfogadtam, túllépek rajta, nem foglalkozok vele, lelki egyensúlyom megtartása érdekében. Aztán még is. Nem lehet rajta túllépni, mert sunyin így támad a liberalizmus erőszakos terjesztése. Nem érdekel senki nemisége, szeretkezési szokásai, az a hálószobára tartozik. Igen ám, csak hogy ők a rendellenességeiket nem ott akarják meg-, és kiélni, hanem példaképet állítania fiataloknak, kíváncsiságaikat felkorbácsolni, bevezetni őket a másság rejtelmeibe…

Megmutatni, ha különbözöl az átlagtól, sztár lehet belőled. Erre épültek a Való Világ alacsony IQ – val rendelkező szereplőinek a forgatókönyvei, a Mónika show rettenetei, és sorolhatnám még napestig.Hiller úr ámokfutásának következményeként az óvodába bevezetett Gender-módszer volt az első komoly figyelmeztetés a nemek összemosásának kísérletére. Szerencsére a kormányváltás megakadályozta az hosszan tartó rombolást, és bevezette az erkölcstant, hittan oktatást.

De! Ami elgondolkodtató, és kétségbe ejtő volt számomra. Akkoriban történt. Egykori betegem, későbbi páciensem, tanítványom keresett fel. Örömmel újságolta, átíratta gyermekét egy alapítványi óvodába, ahol szabadelvű gondolkodásra ösztönzik a kicsiket. Az új módszer neve, – papírról olvasta – Gender-szemlélet.

Majd elájultam. Aggódva kérdeztem, egyáltalán tudják a szülők, mit rejt a név? Igen! Húzta ki magát.

Felvillant előttem bölcs mesterem képe. Tudtam mit üzen. Soha nem vezetni csak utat mutatni!

– Szóval, akkor eldöntöttétek otthon, ki lesz az egyes, és kettesszámú szülő? – kérdeztem tovább.

– Nem értem miről beszélsz, – volt a válasz.

Elég volt ennyi.

Azonnal elmondtam neki mit takar a szemlélet. Szájtátva hallgatta, nem hitt a fülének. Szabadkozott, hogy erről nem is hallottak. Nem így mondták, nem így gondolták. Nem szőttem tovább a gondolat fonalát.

– Nézzetek utána, több helyen, több forrásból. – Zártam rövidre a beszélgetést.

Egy hét múlva az édesapa csengetett a kapun. Kocsi kerék nagyságú csokorral köszönte meg, hogy nem lett belőle számozott szülő, és gyermekéből talán nem lesz egy nemtelen senki, vagy celeb.

Zárószónak annyit, a nemtelen győztes valóban mindent visz? Gyermekeink, unokáink jövőjét? Nemének egészséges fejlődését, család alapítás utáni vágyát, vagy egészséges anyasági ösztönét?

Ne engedjük!

Most még megállíthatjuk!

Csak el kell mennünk és jól döntenünk, 25-én!

Egyébként, Isten veled hit, család, haza!

Mindent felégetnek a szemünk előtt!

Lélek Sándorné, 2014. május 13.

Első közlés: http://ekpafat.kistarogato.gportal.hu

Nemzeti InternetFigyelő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A győztes mindent visz! (?)

 1. Nagyon gratulálok a szerzőnek. Olyan jól megfogalmazta szíve bánatåt, mely gondolom régóta foglalkoztatja. Osztom írásbeli élményem. Nekem is vannak véleményeim, de nem tudom őket értelmesen megfogalmazni, max egy mondatban….
  Örülök, mikor olvasom az e fajta műveket, örülök, hogy többen vagyunk, örülök, hogy van egy oldal, mely katarzist okoz.
  Atilla

 2. A GENDERI MÓDSZERRŐL ÉN IS HALLOTTAM! MÉGPEDIG PEDAGÓGUS ROKONOMTÓL! ÉGRE – FÖLDRE DÍCSÉRTE AZT A BAROMSÁGOT, AMELY A NEMI „EGYENLŐSÉGRŐL” SZÓL! NAGYON VIGYÁZZUNK, AZ U T O L S Ó ÓRÁBAN VAGYUNK! KI KELL SZORÍTANUNK A GENDEREZŐ, HAZAÁRULÓ ÁLBALOLDALT A 25-I VÁLASZTÁSON!!
  H A J R Á J O B B I K !!!
  Charissime d’la Mancha

 3. Kedves olvasóink, hozzászólók! Köszönöm, hogy megtisztelnek figyelmükkel. Köszönöm a NIF-nek és a Betyárvilág szerkesztőjének, hogy munkám érdemesnek tartotta a közlésre. El kell mondanom, hogy a liberális fertőtől csak úgy szabadulhatunk meg, ha mindannyian teszünk érte. Mindenki a maga módján, a lehetősége szerint, szóval, írással, vagy cselekedettel. Kívánok Önöknek ehhez erőt, kitartást, és elszántságot. Isten áldásával!
  Üdvözlettel: Lélek Sándorné

 4. Gizuskám, ez a lényeg! Így kell élnünk! Megtartva hitünket és identitásunkat!

 5. Szép és nemes gondolatok, de azért csak óvatosan a bizakodással!
  Ne feledjük, hogy ez az álnemzeti-álkeresztény látványpékség is engedélyezte a melegparádét, ígérete ellenére hagyta kifutni Alföldit, támogatott egyházzá avatta a hitgyülit, és kéthetente tar holo-bűnbánatot, nehogy „szó érje a ház ejejit”. (Aztán persze mégis „szó éri”.)
  Bevezette ugyan a hit-és erkölcstant, ám gátlástalan erkölcstelenséggel nyúl le „alkotmányozást”, nyugdíjpénztárt, választási törvényt, töredék-szavazatot, iskolát, földet és dohánybizniszt, és minden egyebet, amit az előző „erkölcstelenek” meghagytak. Stadiont épít a kertje végiben, és elsőként legitimálja a puccsal készült új ukrán kormányt. Program nélkül nyer választást, és lenyúlja az egyetlen (még) tiszta párt programját, hogy legyengítve, kiüresítve, torzóként „megvalósítsa”. Sikernek hirdeti a 10 éves EU tagságot, de nem mer kiírni egy népszavazást az újratárgyalásról. Első dolga megszavazni a saját fizetésemelését, de veszni hagyja a „devizahiteleseket”. Nem sorolom tovább, mert kezd fölfordulni a gyomrom!
  Patmosz

 6. Kimaradt: Az is elgondolkodtató, hogy Magyarországot ki (mi) képviselte az eurovíziós fesztiválon!? Egy bűnügyi eljárás alatt álló emberszabású félmajom. mennyivel jobb, mint a szakállas osztrák banya?
  Patmosz

 7. 🙂 Én úgy látom, boldogan dagonyázunk a legmélyebb liberalizmus mocsarában már jó ideje. Még azok is, akik kikelnek a gender elmélet mellett. Az egyenérték nem jelenti az egyen jogot. Csak látni is kellene. Az ember szaporodásának irányultságában, minőségében totális elsőbbsége van a NŐ-nek. Tetszik, nem tetszik ez így van. Akkor lesz másként, ha a nők udvarolják körbe a bizonyos férfiakat a kegyeiket keresve. Amíg fordítva történik, addig bizony a NŐ választása a döntő.
  Én nem hiszem, hogy Isten egy ostoba, hatalmi mániás bugyuta vénember lenne. Hiszem, hogy nem véletlenül teremtette a nőt és a férfit olyannak, amilyen. Nevezetesen, hogy 1 nő 1 év alatt (leggyakrabban) 1 gyereknek képes életet adni, míg 1 férfi 1 év alatt akár 100 gyerek apja is lehet. A legvallásosabb emberek sem kérdik meg önmaguktól, hogy vajon miért van ez így? Én hiszem, hogy Isten jó és célja a Jó elterjesztése a világban. A Jó pedig (szerintem) nem úgy terjed el, hogy pl a szaporodásban totálisan egyenlő joga van a hazug, hamis, csaló, (lelki vagy szellemi)beteg, ostoba embereknek azokkal szemben, akik minden tekintetben jók. A jelenlegi rendszerben ugyanis a hazug, hamis, csaló embereknek (a szaporíthatóság okán főleg a férfiaknak ) összehasonlíthatatlanul nagyobb előnye van, mint a becsületeseknek és jóknak. Ha bárki komolyabban belegondol, belátja, hogy így van. Legfeljebb nem mondja ki.
  Nem adok neki 100 – 200 évet és magától be fog következni az, amit a nők 99,99% most még kikérne magának. Nevezetesen a többnejűség ismételt „bevezetődését”. Ami ugyanúgy létezik, mióta az egynejűséget kitalálták, csak rejtve, titokban. Mi pedig mind úgy teszünk, mint a jó struccok, hogy ha a homokba dugjuk a fejünket, akkor nem ér el bennünket a veszedelem. Azt hisszük, ha nem ismerjük el, hogy egy csaló és hazug férfinak akár 3x annyi vér szerinti gyereke is lehet (különböző anyáktól), mint egy becsületesnek, akkor a becsületes apuka tulajdonságait „örökli” a másik férfi gyereke. Ami elég abszurd „gondolkodás”-ra vall. Az összes problémának ami az emberiséget sújtja ez az alapja. Szaporodnak a lelkileg, szellemileg és fizikailag beteg emberek és nem csak számszerűen, hanem arányaiban is változik az összetételünk. Na de befejezem, mielőtt túl hosszúra nyúlna a szövegelésem. Megkapjuk, amit megérdemlünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük