KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A „dollárbaloldal” továbbra is a magyar emberek érdekével szemben politizál

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A „dollárbaloldal” továbbra is a magyar emberek érdekével szemben politizál – így reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap Gyurcsány Ferenc DK-elnök évértékelőjére.

Hollik István az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta: Gyurcsány Ferenc évértékelőjében világossá tette, hogy teljesen maga alá gyűrte a komplett „dollárbaloldalt”.

Magyarországon egy baloldal van, azt pedig Gyurcsány Ferenc vezeti

– jelentette ki.

Gyurcsány Ferenc azt is egyértelművé tette – tette hozzá Hollik István -, hogy semmin nem fognak változtatni. Folytatni fogják háború- és szankciópárti politikájukat, pontosan úgy, ahogy azt a külföldi finanszírozóik elvárják tőlük – mondta.

A magyar emberek azonban elmondták a véleményüket: 97 százalékuk nem kér az elhibázott szankciókból. Azaz Gyurcsány Ferenc és a „dollárbaloldal” – úgy, ahogy korábban más nemzeti sorskérdések esetén – most is a magyar emberek érdekével szemben határozza meg a politikáját. Továbbra is támogatják a szankciókat és a fegyverek küldését a háborúba – közölte Hollik István.

„Tehát az évértékelőből röviden két dolgot tudtunk meg. Egy: továbbra is Gyurcsány Ferenc a főnök. Kettő: a dollárbaloldal továbbra is a magyar emberek érdekével szemben politizál”

– összegzett Hollik István.

Kapcsolódó:

A szemkilövető ismét a magyarok többségét gyalázta – “évértékelő” Gyurcsány beszéd a “hazudtunk…” stílusban

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: