KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A „demokrácia” és az önvédelemhez való jog – avagy, így zajlik az orrod előtt az EU széthullása

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Németországban az úgynevezett demokratikusnak elfogadott és a mainstream média által képviselt ideológiai irányzat lehet csupán elfogadható és képviselhető. Azt már régóta tudjuk, hogy Németországban, csakúgy mint az EU legtöbb államában a posztkommunista irányzatokhoz nagyon is köthető liberális értékrend az, ami mellett más gondolatok szinte egyáltalán nem jelenhetnek meg. A tendencia pedig annak megfelelően erősödik, ahogyan egyre többen döbbennek rá arra, hogy a neoliberális médiával sújtott németek elől ténylegesen elzárják a valóságot. Azonban nincs visszaút, a szemek – ha lassan is – de felnyílnak. A baj igazán az, hogy minden bizonnyal ez már kései ébredés lesz.

Az Európába beáramlott és folyamatosan beáramló idegen hordák térnyerése egy olyan öngerjesztő folyamatot indított el, amelyet nem valószínű, hogy meg lehet fékezni, pláne visszafordítani. A muszlim térhódítás Franciaországban és a Benelux államokban is megállíthatatlan. Olaszország helyzete külön tragikus, hiszen az oda, naponta tízezrével özönlő idegen hordák, már megrekednek a csizmában, hiszen a környező országok nem engedik be őket a területükre. Schengen megbukott, a határőrizetek újra felállnak a legtöbb helyen. Nem mondják ki, de már túljutott Európa nyugati fele azon a ponton, amikor még gátat tudott volna szabni ennek a folyamatnak. Lényegében az iszlám által halálra ítélt nemzetekről beszélhetünk. Bár sokan, köztük a magyar kormány is abban reménykedik, hogy a 2024-es EU-s választások alkalmával megváltozik az EU liberális döntéshozóinak aránya, amennyiben ez be is következik, az Egyesült Államok által mind jobban legyengített Európai Unió akkor sem lesz képes olyan intézkedéseket hozni, amely megállíthatná a muszlimok számbeli növekedésének folyamatát. Az EU önmagát emészti fel és teljesen mindegy, milyen lesz a vezetése. Az Európai Uniót jelenleg irányító bábrezsim azt a feladatot hajtja végre, amelyet az Egyesült Államok által irányított bábrezsim, a részére feladatként meghatározott. Ha az uniós választások után vissza is szorulnak a liberálisok – ami egyáltalán nem biztos -, akkor lassabb lesz a felemésztő folyamat, azonban, ha túlsúlyban maradnak, ez a tendencia folytatódik, sőt felgyorsul. Az EU nem reformálható meg! A szándék nemes lenne, de megvalósíthatatlan. Erről már lekéstünk.

Mit tehetünk mi magyarok?

Magyarország helyzete – mint mindig a nagy történelmi változások időszakaiban – rendkívül nehéz. Semmi mást nem tehetünk, mint jól felfogott érdekeink szerint, a nemzet fennmaradásáért cselekszünk. Nem számít az Európai Unió, csak Magyarország számít. És ott vannak még azok a nemzetek, amelyekben megmaradt a természetes önvédelmi és önmegtartó ösztön. Velük együtt talán még képesek leszünk ellenállni. Lehet itt évszázados nemzetiségi ellentétekről beszélni a Trianon előtti Magyarország idejéből vagy azt követően, keresni, boncolgatni és egymás szemére hányni ennek az okait és a sérelmeket, sorstragédiákat. Csakhogy erre nem lesz idő, mert az maga lenne a nemzetek kollektív öngyilkossága, ugyanis a felbomló és muszlimalizálódó Európai Birodalom könnyen elsodor minket, valamennyi közép-európai nemzetet. Elsodorja a tótokat (szlovákok), a cseheket, a horvátokat, a zsugorodó szlovéneket, a köztünk élő svábokat, az erdélyi románokat, a székely nemzettestvéreinket és a szerbeket is, akikről talán soha nem tudtuk elképzelni, hogy félretéve a történelmi sérelmeinket és tragédiáinkat, egymást támogatva képesek leszünk védekezni és építkezni. Ha nem is minden működik tökéletesen közöttünk, de az irány előremutató és mindenképpen helyes. A keresztény értékrend és keresztény kultúra, a szeretet, a család összetartó és építő ereje, a hagyományos európai civilizáció fennmaradásának védelme kell, hogy összekösse ezeket a nemzeteket, valamennyiünket.

Ez is érdekelheti:  Irán óva inti a külföldi nemzeteket attól, hogy segítsenek Izraelnek

Ki kell mondanunk azt is végre, hogy sosem létezett, nem volt zsidó-keresztény értékrend. Ilyen nincs. Két vallásról beszélünk és mindkettőt tiszteljük. Természetesen az európai zsidóság is ugyanolyan veszélyben van, mint az európai kereszténység. Éppen ezért ki kell állnunk egymás mellett, különben elpusztulunk.

Jogunk van az önvédelemhez! Ugye ismerős ez a kijelentés az Izraelben történt, zsidókkal szembeni terrortámadás után. Igen, Izraelnek joga van az önvédelemhez, mint minden népnek és nemzetnek. De csak az önvédelemhez, a népirtáshoz már nem. Tehát nekünk keresztényeknek is jogunk van az önvédelemhez, mert nemzetállamaink támadás alatt állnak, melyet az Európai Unió bábrezsimje szervez és vezet. Csakhogy a nemzetállamokon belül működő, azt felszámolni igyekvő, az EU-s bábrezsim által pénzelt árulók belülről igyekeznek közben felszámolni a még kitartó európai nemzetállamokat. Sikerül-e őket eljelentékteleníteni? Mert ne feledjük, minden nemzetnek joga van ahhoz, hogy megvédje magát. És ez a jog nem csupán a külső, de a belső ellenséggel szembeni kiállásra is vonatkozik. A tét az életben maradás, a fennmaradás, egyáltalán a magunk, gyermekeink, unokáink fizikai léte. Na, ilyenkor jönnek a „demokráciaféltők”. Azok, akik a legharsányabban kiabálnak demokráciát, majd kiiktatnak minden, alulról jövő kezdeményezést. Miért? Mert az nem az ő demokráciájuk. Akkor kinek a demokráciája?

Szép eszmény ez a demokrácia. Csakhogy demokrácia mint olyan nem létezik. Pedig hányszor és hányan hivatkoztak és hivatkoznak rá folyamatosan. Na, most fogják rám sokan hajigálni a köveket. Nem baj, tegyék. Csak közben gondoljanak arra – ha egyáltalán ismerik a történelmet -, hogy a demokrácia „nemes” eszménye jegyében hány millió embert irtottak ki a világon csupán a II. világháború után. Vagy gondoljunk az athéni demokráciára. Középiskolai tananyag… volt. Feltettük már vajon a kérdést, hogy az kiknek volt a demokráciája? Aki nem tette fel, hát most tegye és nézzen utána!

Európai Unió és demokrácia

Az Európai Unió álszent demokráciája lényegében diktatúra. Olyan diktatúra, mely gyökeredzik a náci és a bolsevik ideológiákból. Vagyis inkább visszatér a gyökerekhez, a birodalmi struktúra, a nemzetek feletti uralkodás megvalósításához, mégpedig sunyi, alamuszi módon, lépésről, lépésre, de mára egyre nyíltabban, miközben a szabadság eszményét hirdetve liberális hangokat penget. Közben pedig leépíti a kereszténységet, teret ad a megszálló muzulmán hordáknak, mentálisan, fizikálisan és gazdaságilag is gyengíti Európát. Az eredményei pedig igazán „kiválóak”. Láthatjuk naponta, hogyan igyekeznek Európa nyugati felén a bennszülött keresztény közösségek felszámolására. Vajon mi épül majd Róma romjain? Vajon meddig létezik még a Vatikán? Mert ahogy Bizánc elveszett, ugyanúgy Róma és a Vatikán is elveszhet. Ehhez asszisztál az EU-rezsim. Európa szekere pedig a demokrácia zászlaját kitűzve az anarchia posványa felé halad.

Ez is érdekelheti:  Oroszország nélkül szeretne békét teremteni a Nyugat

A Németországban működő „demokrácia”

Ha már a Németországban működő „demokráciával” indult ez a gondolatsor, szeretném felhívni a figyelmet arra a jelenségre, amely jól bizonyítja az EU „demokráciaszemléletét”. Németországban ugyanis az AfD (Alternatíva Németországért párt) egyre több támogatót tudhat magának. Természetesen – és szigorúan a „demokrácia” nevében – azokat, akik ennek a pártnak a nevében a lopakodó birodalmi jelenségekre és az egyéni szabadságjogok egyre keményebb megvonására hívják fel a figyelmet, ma már a legteljesebb nyíltsággal, a legkisebb látszatra sem adva igyekeznek kivonni a forgalomból. A megrettenő „demokratikus” hatalom Németországban már az AfD felszámolását akarja.  Kedden a német szövetségi tartomány belügyi hírszerző ügynökségének vezetője azt közölte, hogy az AfD szász-anhalti szervezetét szélsőséges szervezetnek minősítették, és a „demokrácia” ellenségének tekinthető. A német alkotmányvédelmi hivatal, más néven a Verfassungsschutz vagy BfV tartományi kirendeltsége 2021 januárja óta vizsgálja a pártot a Covid-19 zárlatokkal és mandátumokkal szembeni ellenállása miatt. Sőt, Jochen Hollmann, a BfV állami vezetője úgy nyilatkozott, hogy a párt „nemcsak továbbra is alkotmányellenes álláspontokat képvisel”, hanem annyira radikalizálódott, hogy „a hírszerzési eszközökkel történő szisztematikus megfigyelés indokolt”. (Így működik tehát Németországban a demokrácia.)

Ne feledjük, az AfD esetében is egy törvényesen bejegyzett pártról van szó, amelynek képviselői és tagjai az EU birodalmi struktúrájának és elnyomó, nemzetek elleni diktatúrájának kiépítéséről beszélnek és igyekeznek felhívni ezekre a folyamatokra a német emberek figyelmét, akik közül egyre többen szimpatizálnak is velük. Németország pedig az Európai Unió magja továbbra is, jelenleg még a legerősebb gazdasággal. Csakhogy ezt a gazdaságot az EU bábrezsim az Egyesült Államok bábrezsimjének akaratára éppen most szedi széjjel, megfosztva az olcsó orosz energiától és az Oroszországgal szemben bevezetett szankciókkal. Németország leépítése tehát folyamatban van, miközben egyre erősebb a muzulmánok térnyerése, amely a német társadalom erózióját gyorsítja. Na, ez az a folyamat, ami visszafordíthatatlan és megállíthatatlan Németországban is.

Nekünk is megvan a jogunk az önvédelemhez!

Mint korábban írtam, nekünk is megvan a jogunk az önvédelemhez és ha nem akarjuk elveszíteni mindazt, ami a trianoni Magyarországból megmaradt, fel kell készülnünk a totális ellenállásra. Nem számít az EU. Nem számítanak az EU jogszabályai, csak a nemzet számít. Hiszen az EU tökéletesen bebizonyította már, hogy fütyül saját alapszerződéseire, a tagállamokkal megkötött szerződésekre, és mindenre, amit nekünk európai uniós alapértéknek hazudott. A nemzetállamok lebontásán dolgozik úgy, hogy olyan bábrezsimeket helyezzen hatalomba valamennyi tagországában, melyek hűen kiszolgálják az USA bábrezsim által kitartott EU bábrezsim akaratát. Amennyiben minden áron meg akarunk felelni az EU elvárásainak, akkor tulajdonképpen fel is adhatjuk nemzeti önállóságunkat és ezzel együtt a nemzetünk védelméhez való jogunkat is. Ettől a ponttól kezdve majd eltűnnek az addig még magukat tartani képes nemzetek, mint a magyarok, a csehek, a szlovákok, a lengyelek a horvátok, a szlovének, és az erdélyi románság is. Az erdélyi románságot kéretik nem összevonni a havasalföldi románsággal. Ausztriával kapcsolatban jelentős kérdőjelek vannak. Bár vannak szándékok a megszállók beözönlésének megakadályozására, a tapasztalatok azt mutatják, ha lassabban is, de az osztrákok sem tudják majd elkerülni a végzetüket.

Ez is érdekelheti:  Magyarország elítéli az Izrael elleni támadást

Hogyan tovább?

Nehéz megmondani, meddig fékezhető Európa muszlimizációs folyamata. Egy azonban biztos, ma már nem állítható meg, bárki is állítja ennek az ellenkezőjét. Tehát fel kell készülnünk egy, de lehet, hogy kettő újabb vasfüggöny leeresztésére – nyugaton, hasonlóképpen, mint 1991, azaz a Varsói Szerződés megszűnése előtt és délen, a balkáni útvonalon – valamint egy nagyon kemény határvédelmi rendszer felépítésére. Tragikus, hogy erről szót kell ejtenünk, hiszen ez egy vészjósló forgatókönyv, de ha ezt nem tesszük meg időben, elveszünk. Ezért is fontos a V4-ek együttműködése nemzeti vonatkozásban az Európai Unió rezsimje pedig pontosan ezt elkerülendő akarja szétszedni a V4-eket mind nemzeti, mind gazdasági vonatkozásban. Szintén fontos volt a magyar kormányzat részéről a keleti nyitás politikája, amelyet csak azok a politikai árulók támadnak, akik mindig is a magyarság ellen, de saját helytartói szerepük megszerzése és megtartása érdekében dolgoztak árulással, idegen hatalmak kiszolgálásával, hazug ígéretekkel, terrorral, de soha nem a magyar nemzet többségi akarata által. Nekik a vérükbe van kódolva a generációkon átívelő hazaárulás a magyarsággal és a kereszténységgel szemben. Már nincs helye a finomkodásnak, az óvatos megfogalmazásoknak az Európai Unióval kapcsolatban. A nemzetünk veszélyben van. Ahhoz, pedig hogy fennmaradhassunk a bennünket körbevevő, a történelmi Magyarország testéből kiszakított területeinken államokat alkotó nemzetekkel együtt, csak egy út létezik, az összefogás és a közös fellépés valamennyiünk megmaradásáért – és ezt minden nemzetnek be kell látnia, mert könnyen eljöhet az az idő, amikor ezek az államok lesznek Európa utolsó keresztény bástyái.

 

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük