KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A cionista nyugat már adja a „jó” tippet Kijevnek: Forduljanak az IMF-hez

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajna alapvető problémája a gazdasági válság, az országnak ezért segítségért kellene fordulnia a Nemzetközi Valutaalaphoz (IMF) – jelentette ki szerdán Jack Lew amerikai pénzügyminiszter.

Kijev

„A középpontban a gazdasági válság áll náluk, amit kezelniük kell majd” – jelentette ki Lew egy washingtoni gazdasági konferencián.

A washingtoni külügyminisztérium egy magas rangú illetékese szerint az Egyesült Államok szerdán 20 ukrán kormánytisztviselő esetében vezetett be vízumtilalmat, akik felelősek azért, hogy Kijevben erőt alkalmaztak a tüntetőkkel szemben.

MTI hír feljavítva

NIF megjegyzés:

Ukrajna óriási piac, a bekebelezése és teljes kifosztása az IMF segítségével nem új keletű az olvasatunkban. A régi módszer használatán kívül újabb gazdasági csodafegyver nincs a cionista körök tarsolyában. Természetesen a cél a jelenleg markánsan orosz befolyás alatt álló Ukrajna gazdasági és politikai bekebelezése, Putyin érdekszférájának gyengítése és ezáltal előbb gazdaságilag, majd fokozatosan katonailag is Oroszország megszorongatása. Mivel Ukrajna hagyományosan orosz érdekszféra, nem valószínű, hogy a folyamatosan erősödő Oroszország szó nélkül átengedné ezt a számára nélkülözhetetlen gazdasági és politikai potenciált. Ugyanakkor a szakadás sem elképzelhetetlen, melynek megtörténtekor Magyarországnak be kell nyújtania igényét a kárpátaljai magyar területekre. Sajnos ez egyelőre elképzelhetetlen, mivel Magyarország nem rendelkezik magyar érdekeket képviselő külpolitikával.

Nemzeti InternetFigyelő

9 thoughts on “A cionista nyugat már adja a „jó” tippet Kijevnek: Forduljanak az IMF-hez

 1. Cionista körök…:) A NIF nem tudja alulmúlni önmagát…:)

  Kaldi József

  Azt hiszi, hogy érdekel bennünket a véleménye? Hát NEM! El lehet húzni! (Híradmin)

  1. T. Káldi!

   Nem muszáj olvasni a NIF-et, sőt hozzászólni sem muszáj. Ha valamit esetleg érdemben tudna mondani…

  2. Mai hírforrás szerint az izraeli hadsereg egyik volt vezetője irányítja a felkelők nagyobb részét.
   Anna

 2. Most már a volt szovjetunio kerül sorra a kifosztás terén, legalábbis a szándék meg van rá! A többi volt csatlós országot már lerabolták és új terep kell! Szerencsétlen Ukránokat senki sem világosítja fel a többi gyarmat sorsáról?
  kató rudi

  1. Sokan ugyanúgy nem látnak tisztán mint hazánkban. Viszont a kijevi „nyugati” fegyverekkel rendelkező tüntetők nincsenek olyan sokan, mint ahogy a nyugati média láttatni szeretné. Az ország nyugati fele pedig nem szeretne Oroszországhoz tartozni, ám EU gyarmat sem szeretne lenni.
   Gábor

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: