KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump jócskán legyőzte Harrist az X-en rendezett szavazáson

Donald Trump volt amerikai elnök és republikánus jelölt elsöprő fölénnyel győzte le a novemberi választásokon induló demokrata vetélytársát, Kamala Harrist egy felmérésben, amelyet Elon Musk milliárdos, technológiai vállalkozó az X-en (korábban Twitter) indított.

Harris alelnök augusztus elején fogadta el pártja hivatalos jelölését, miután Joe Biden elnök bejelentette, hogy kiszáll a versenyből; később Tim Walz minnesotai kormányzót választotta jelölttársának.

Kedden Elon Musk is elindította saját, szűkebb körű választását az X-en.

„Mivel sokan kérdezték, íme egy szuper tudománytalan musk trumpszavazás”

– posztolta a milliárdos a fiókján.

A szerdai eredmények szerint az 5,8 millió szavazatból csaknem háromnegyedük Trumpra szavazna novemberben, míg több mint egynegyedük Harrist látná megválasztva.

A hónap elején a republikánus jelölt a Reutersnek azt mondta, hogy megfontolná, hogy a milliárdos és tech-vállalkozó szerepet kapjon a kormányában, amikor arról kérdezték, hogy tanácsadói vagy kabineti munkakörbe venné-e fel Muskot. „Ha ő vállalná, én biztosan vállalnám. Ő egy briliáns fickó” – mondta.

Musk később az X-en válaszolva azt írta, hogy „ kész a szolgálatra”.

Elon Musk a múlt héten interjút készített Donald Trump volt amerikai elnökkel a Spaces című műsorában. Musk szerint „”kötetlen„” párbeszédet folytattak, „korlátok nélkül”; az interjút eddig több mint 275 millióan nézték meg.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kiemelt képen: Donald Trump volt amerikai elnök a Tesla és a SpaceX vezérigazgatójával, Elon Muskkal / © AP Photo / Evan Vucci

 

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 
Ez is érdekelheti:  Libanon háborúban áll, jelentette ki az ország miniszterelnöke

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük