KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

LMBTQ propaganda a Nemzeti Múzeumban – vizsgálatot rendeltek el

dúró Dóra (Mi Hazánk) megdöbbentőnek nevezte, hogy a Magyar Nemzeti Múzeumban megtekinthető nemzetközi sajtófotó-kiállításon LMBTQ-propaganda folyik, miközben a gyermekvédelmi törvény elvileg tiltja az ilyesmit.

A múzeumba látogatók „szembesülhetnek azzal, hogy a 2022-es év legfontosabb történése az LMBTQ+ kisebbség elleni erőszak” – fogalmazott. A múzeum honlapján annyi szerepel, hogy 14 éven aluliaknak felnőtt felügyelete mellett ajánlott – tette hozzá azt kérdezve, ez-e az az értékrend, amelyet az intézménynek közvetítenie kell.

Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára válaszában visszautasítva az LMBTQ-propaganda vádját, azt mondta:

a dokumentarista célú World Press Photo kiállítás egy befogadott kiállítás, tartalmába a Magyar Nemzeti Múzeum nem szólhat bele, a képeket nemzetközi zsűri válogatja és külföldi kurátor véglegesíti.

Abban azonban egyetért, hogy a kiállítás néhány fotója felvetheti a gyermekvédelemmel kapcsolatos szabályok sérelmét, ezért a tárca vizsgálatot rendelt el – jelezte.

 

Kiemelt kép: illusztráció / Budapest, 2022. október 4. Dúró Dóra, a Mi Hazánk képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. október 4-én. MTI/Illyés Tibor

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 
Ez is érdekelheti:  Az amerikai elnök az Ukrajnának szánt biztonsági támogatás növelésére adott utasítást

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “LMBTQ propaganda a Nemzeti Múzeumban – vizsgálatot rendeltek el

  1. A múzeum nem szólhat bele, mit állít ki? Ha ez igaz, akkor felmerül a kérdés: kié a múzeum, amely elvileg magyar tulajdon???

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük