KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

'50-es évek koncepciós perei, ÁVH-s terror: Brüsszel és Washington követelései a magyar kormánytól

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

’50-es évekbeli módszereket, koncepciós pereket, ÁVH-s terrort követel a brüsszel-washingtoni birodalom a magyar kormánytól, mely úgy tűnik, igazodik – Az M1 Ma reggel c. műsorában és a Kossuth rádióban faggattak erről a szolgalelkű újságírók.

A szabadságszerető magyar embereknek párthovatartozásra való tekintet nélkül kell szembefordulniuk a hihetetlen, bizarr történésekkel. Itt lényegesen többről van szó, mint arról, hogy a globális birodalom érdeke a Jobbik háttérbeszorítása, az MSZP második helyre tuszkolása az európai parlamenti választáson.

[youtube=http://youtu.be/jz7M5Ws5R14]

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Brüsszelnek üzent, Orbán Viktort méltatta az Osztrák Szabadságpárt

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “'50-es évek koncepciós perei, ÁVH-s terror: Brüsszel és Washington követelései a magyar kormánytól

 1. A helytartókormány engedelmeskedik.
  Valamikor azt mondta (az azóta már a pokolban levő) Tom Lantos kedvencének, Orbán Viktornak, hogy „tőled jobbra ne tűrj el semmiféle pártot”.
  No persze és természetesen, a demokrácia, a szólásszabadság és vélemény-nyilvánítási szabadság jegyében.

 2. Ezek szerint aki Orozsországban végzett az mind kém??? És aki Angliába vagy Németországban arrol nem beszélve hogy az USA-ban az kivétel nélkul rá modhatjuk, hogy mind kémek.!!!!!!!!! Mert valahogy igy jön ki akik ott végeztek mind kémek méghozzá a javábol.
  Sajnos az Issten álatkertje nagyon kiterebélyesedett.

 3. Persze, az előző 24 év is a nemzeti (értsd: normalitást követő) pártok kiszorításáról vagy „átlényegítéséről” szólt. Csak két buzi-menetes váltópárt maradhat, akiknek a „lényeglátó” polgárok 80%-ot szavaznak.

 4. Ma gyalázatosan viselkedett viktátor. Számomra megszűnt, a maradék tisztelet is elpárolgott, miután képmutató szavait hallgattam.
  Mit nem képes felvállalni azért, hogy néhány helyet a Jobbiktól megszerezzen.
  A parlamenti választások előtt csak figyelmeztetett, hogy nem szabad megosztani a szavazatokat, most meg kiáll, és biztosat mond. Ha a zsidó államba járt volna Kovács Béla havi rendszerességgel, az nem lett volna gáz.
  Viktátor azt hiszi: mindenki olyan hülye, mint a fideszes talpnyalók, viktortv-k, viktátor újságírók.
  A Viktor Nemzetet már régen lemondtam, mostantól a szekta-tv híreit hallgatom meg. Viktátor talpnyalóinál különbek az ottani szerkesztők.
  Lehet, hogy nem látom jól, de most sok embernek el kellene menni szavazni, hogy minden kisebb párt is bejusson /bocsásd meg Istenem, amit írtam!/, mert így nem lesz viktátornak 14 helye. Ennyit akar.
  A Jobbikot így vagy úgy, de ki fogja csinálni. /Kihasználja a zűröket/
  Ha csak a kommunisták és viktátor pártja marad meg, akkor a kommunistákra szavazok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük