KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

10 ok, hogy miért kell elutasítanunk a menekülteket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nicolai Sennels dán pszichológus tárgyilagos, és ésszerű érvelései, amivel nem csak jómagam, hanem úgy vélem, hogy minden józanul gondolkodó, és felelős európai ember egyet kell, hogy értsen.(Vagyis kéne, ha őszinték vagyunk magunkhoz, és utánanézünk néhány dolognak például itt és itt, vagy felkeressük London, Rotterdam, Párizs vagy épp Brüsszel bevándorlók által uralt kerületeit, ahol a muszlimok a legkevésbé sem integrálhatók.)

A hetedik, nyolcadik és kilencedik pontra külön hívnám fel a figyelmet, amelyet egyelőre(!) Magyarországon nem igazán tapasztalunk, bár a hétvégi események már mutattak ízelítőt abból, hogy várhatóan milyen problémákkal kell a következő években, évtizedekben szembenéznie egész Európának- már ha akar.

Nicolai Sennels listája

1.) Sokkal együtt érzőbb a menekülteket a nyugati országokon kívül elhelyezni, közelebb a hazájukhoz, mivel így ugyanannyi pénzből sokkal többüknek tudunk segíteni.

2.) Azzal, hogy beengedjük a menekülteket, akik a Nyugatra jönnek, támogatjuk a cinikus, bűnöző embercsempészeket. Ezek az embercsempészek hazudnak a menekülteknek az utazás biztonságáról és arról, hogy pénzt és menedékjogot kapnak Nyugaton. Emellett gyakran családokat tesznek tönkre azzal, hogy indokolatlanul sok pénzt kérnek az illegális szolgáltatásaikért.

3.) Ha beengedjük a menekülteket, akik ezeknek a bűnözőknek a segítségével jönnek, akkor a bevándorlásra szánt keretet olyan menekültekre költjük, akik megengedhetik maguknak, hogy fizessenek ezeknek a bűnözőknek. Ez megakadályozza, hogy a segítség az olyan igazán szegény menekültekhez jusson el, akik nem tudnak fizetni a bűnöző embercsempészek szolgáltatásaiért.

4.) Sok család csak egy családtag utazását tudja finanszírozni. Leggyakrabban a fiatal férfit választják és így eggyel kevesebb kenyérkereső marad a családban.

5.) A menekültek egy teljesen más klímájú és kultúrájú környezetből jönnek. Egy teljesen különböző társadalomba érkezni, aminek a kultúrája sok esetben teljesen az ellentéte a menekült kultúrájának rendkívül stresszes, ami csak tetézi azt a traumát, amit a háború alatt elszenvedtek és hogy a családjuktól elszakadtak.

6.) A menekülteket a saját országainkban elszállásolni nagyon drága és kevesebb pénz marad a saját gyerekeinkre, időseinkre és betegeinkre. Segítenünk kell azoknak, akik veszélyben vannak, de úgy hogy azok az emberek, akik ezért fizetnek – tehát az adófizetők -, ne szenvedjék ennek hátrányát.

7.) A menekültek ha csoportban vannak nagyon veszélyesek és bűnözésre hajlamosak. Azzal hogy befogadjuk az országainkba őket, a saját állampolgárainkat tesszük ki magasabb kockázatnak, hogy áldozatai lesznek lopásnak, rablásnak, nemi erőszaknak vagy gyilkosságnak. (IKEA Svédország, stb…)

8.) Rengeteg menekült nem fog vagy nem tud visszatérni az országába, tehát az országainkban marad. Ez egy folyamatosan növekvő teher a társadalmainkra és az adófizetőkre. Ezt lehetetlen fenntartani!

9.) A tény, hogy a harmadik világbeli menekültek- különösképp a muszlimok- nem igazán integrálódnak, azt eredményezi, hogy társadalmaink szegregáltakká válnak, és párhuzamos társadalmak alakulnak ki. Ezek a környékek terhet jelentenek a társadalom számára, mivel magasabb a bűnözési ráta, és hajlamosak arra, hogy nagyszámú muszlim fundamentalistát termeljenek ki, akik agresszívak és antidemokratikus beállítottságúak.

10.) Az Iszlám Állam és más terrorcsoportok nyíltan elismerik, hogy menekültnek álcázott terroristákat küldenek nem muszlim országokba.

http://vehir.hu/

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük