Zenei csemegék Reiner Péter ajánlásával

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Azok részére , akik a választások közeledtével, egy kicsit szeretnének megpihenni, elgondolkodni jelenünkről, múltunkról és jövőnkről vagy csak egyszerűen át szeretnék magukat adni különleges zenei csemegéknek, egyszerre három közeli eseményről is beszámolok, illetve egy korábban jelzett esemény helyszín változásáról is.

Az egyik zenei eseményt egy ma délelőtti sajtótájékoztató vezetett be, melyet a Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat ügyvezetője Gaudi Nagy Tamás, a Jobbik soproni országgyűlési jelöltje Gőbl Gábor és a Hungarica együttes két alapítója, Mentes Norbert szólógitáros és Sziva Balázs énekes tartottak.
Röviden beszámoltak a zenei esemény céljairól és arról, miért tartották szükségesnek a már közel száz ügyvéd munkatárssal otthon és itthon dolgozó Nemzeti Jogvédő Szolgálat támogatását és a Petőfi Csarnok több évtizedes működése óta szinte példátlan  nemzeti rock formában a nemzeti gondolatok népszerűsítését. A koncertről már néhány napja hírt adtam. Most is  közlöm a bővebb információt és néhány képet a mai satótájékoztatóról.
Tehát a zenei esemény 2010. március 20-án szombaton este fél nyolckor kezdődik a Városligetben, a  Petőfi Csarnokban.
Szükséges még tudatnom, hogy a Hungarica zenekar koncertjével összefüggésben a Magyar Vöröskereszt és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom önkéntes véradást szervez a Petőfi Csarnok mellett egy speciális kamionban a koncertet megelőzően a Petőfi Csarnok mellett ugyanaznap, szombaton délután 4 és 8 óra között.
Tudni kell,hogy a segítőkészség mellett személyi igazolvány, lakcím kártya és TAJ kártya is szükséges.
A legközelebbi zenei esemény a most következő vasárnap, március 14-én lesz délután hat órakor Budapesten a XVII.kerületben, Rákosligetben a Csekovszky Művelődési Házban a Hősök tere 9 sz. alatt. A ház a metró fehér úti megállójától a 276 sz .gyorsbusszal közelíthető meg.
A  leglényegesebb, hogy a méltán hírnevet szerzett Herencsár Viktória cimbalom-művésznő lép fel ismét, a belépés ingyenes és a művésznő szeretettel vár minden zenebarátot, az igényes zene szerelmeseit, akik sajnos ritka magyarországi fellépései egyikét élvezhetik majd.
A harmadik zenei csemegéről is hírt adtam már korábban. A Credo együttes lép fel ismét Kárpátaljáról 2010. március 28-án vasárnap. A fellépés még nem végleges várható időpontja délután két órakor lesz, amit kérek a napi híradásokból még egyszer szíveskedjen mindenki leellenőrizni. A fellépés az Ima Magyarországért szervezett program keretein belül lesz, melyet a kiváló rendező, Jelenczki István rendez és Papp Lajos professzor is közreműködik, sok ismert közéleti személyiség mellett.
Ami a lényeg, hogy a szervezők, ma megváltoztatták korábbi elképzeléseiket és sokak számára már meghirdetett korábbi helyszín, Pomáz helyett úgy döntöttek, hogy új, végleges helyszínként Budapestet, a Hősök Terét választják, erre hívom fel mindenki figyelmét.
Reiner Péter
Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Zenei csemegék Reiner Péter ajánlásával

  1. Jó az ajánlás, de Jelenczki István megérdemli, hogy helyesen írjuk a nevét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük