KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij Rómába érkezett, találkozik a pápával, Melonival és az elnökkel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Volodimir Zelenszkij Rómába érkezett, és még szombaton találkozik az olasz elnökkel és miniszterelnökkel – jelentette a Rainews24 hírcsatorna.

Zelenszkijt a Ciampino repülőtéren fogadta Antonio Tajani olasz külügyminiszter és miniszterelnök-helyettes. Zelenszkij ezután várhatóan Sergio Mattarella elnökkel találkozik, majd Giorgio Meloni miniszterelnökkel folytat megbeszélést. Zelenszkijt délután Ferenc pápa fogadja majd. A la Repubblica című napilap szerint Zelenszkij Rómában maradhat éjszakára, mielőtt reggel Berlinbe repülne.

Mattarella elnök fogadja Zelenszkijt:

Az olasz rendőrség az ukrán elnök látogatására tekintettel fokozta a biztonsági intézkedéseket, repüléstilalmi zónát alakítottak ki a főváros központjában.

Az olasz rendőrség az elnök látogatásával kapcsolatban repüléstilalmi zónát is bevezetett: kutyás, mesterlövész és tűzszerészek ellenőrzik az egyes területeket, miközben a csatornákat, parkokat és a Tiberis folyót továbbra is megfigyelés alatt tartják. A biztonsági tervben összesen mintegy 1000 rendfenntartó vesz részt.

Díszőrséggel és katonai kitüntetéssel fogadta Giorgia Meloni miniszterelnök a Palazzo Chigi udvarán Zelenszkijt. Természetesen nem maradt el az ölelkezés és közös fotózkodás sem:

 

Orosz Hírek; Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Ez is érdekelheti:  Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük