A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij Rómába érkezett, találkozik a pápával, Melonival és az elnökkel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Volodimir Zelenszkij Rómába érkezett, és még szombaton találkozik az olasz elnökkel és miniszterelnökkel – jelentette a Rainews24 hírcsatorna.

Zelenszkijt a Ciampino repülőtéren fogadta Antonio Tajani olasz külügyminiszter és miniszterelnök-helyettes. Zelenszkij ezután várhatóan Sergio Mattarella elnökkel találkozik, majd Giorgio Meloni miniszterelnökkel folytat megbeszélést. Zelenszkijt délután Ferenc pápa fogadja majd. A la Repubblica című napilap szerint Zelenszkij Rómában maradhat éjszakára, mielőtt reggel Berlinbe repülne.

Mattarella elnök fogadja Zelenszkijt:

Az olasz rendőrség az ukrán elnök látogatására tekintettel fokozta a biztonsági intézkedéseket, repüléstilalmi zónát alakítottak ki a főváros központjában.

Az olasz rendőrség az elnök látogatásával kapcsolatban repüléstilalmi zónát is bevezetett: kutyás, mesterlövész és tűzszerészek ellenőrzik az egyes területeket, miközben a csatornákat, parkokat és a Tiberis folyót továbbra is megfigyelés alatt tartják. A biztonsági tervben összesen mintegy 1000 rendfenntartó vesz részt.

Díszőrséggel és katonai kitüntetéssel fogadta Giorgia Meloni miniszterelnök a Palazzo Chigi udvarán Zelenszkijt. Természetesen nem maradt el az ölelkezés és közös fotózkodás sem:

 

Orosz Hírek; Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: