KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Visszatért a demokrácia Herszonba, emberek karóhoz kötve, Zelenszkij békére vágyva – de jó!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben a mainstream média nagy dirrel-durral széjjelkürtölte a hírt, hogy Herszon lakói kitörő lelkesedéssel fogadták a városba bevonuló ukrán katonákat és örömkönnyeket hullattak (mintegy ezren voltak, de jól feltuningolták a hírt), a bábelnök Zelenszkij is látogatást tett a városban és fennen hirdette,

Haladunk tovább. Készek vagyunk a békére az egész ország számára.

Arról már nem szólt persze a világnak ezen médiarendszere, hogy amikor bevonultak az ukránok, pontosan ott folytatták, ahol abbahagyták.

Azonnal elkezdték a hajtóvadászatot az úgynevezett kollaboránsok ellen és akire valaki azt mondta, hogy “na ő az volt”, akkor azt kikötötték egy cölöphöz, és jó szokásuk szerint elagyabugyálták, amúgy ukránosan.

A felvételek 2022 november 13-án készültek

Közben pedig Herszon polgármestere vagy micsodája, arra szólította fel a lakókat, hogy meneküljenek a városból, mert az oroszok majd jól szétlövik őket. Nosza, meg is indult a népség, mert az mégiscsak ciki, ha megpörkölik a gaz, bitang, kegyetlen, gyilkoló oroszok a valagukat. Felpattantak a gépesített biciklikre és elindultak kifele a városból.

Lett osztán ám a város határán nagy meglepetés! Merthogy sehova. Ugyanis az európai kontinens egyik legdemokratikusabb és legeslegeurópaibb államában így működik a jog, az igazság és végtelenül szárnyaló kultúra. Bizony innen el nem lehet menni. Az ölelkező katonák jól helybe ölelgették korábban ünneplő, most meg menekülő népüket.

Persze mind ezek mellett, vagy éppenséggel pontosan ezért van jó néhány hülye, aki ennek az elmebajos ukrán elnöknek akarná adni a Béke Nobel-díjat. De, hát végül is, miért ne, hiszen más gyilkosok is megkapták már. Ha már lett neki Oszkárja, legyen egy Nobelje is. Nem?

Sz. Á.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Oleksandr Khomenko/NurPhoto

Ez is érdekelheti:  A Peti-jelenség pozitív oldala - Köszönjük Peti!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük