Világméretű lázadást kell szervezni

NIF: Mielőtt eljutnánk a teljes összeomlásig, lásd mellékelt cikkünket Venezueláról, el kell indítanunk a nemzetközi szintre emelt szervezkedést: kapcsolatfelvétel más országok szervezeteivel, kölcsönös részvétel egymás akcióiban.

Szervezetünk alapelveinek tisztázására, nevének meghatározására kérem portálunk Olvasóit, pár nevet említek, Vattay Szabolcs, Horváth Bertalan, Tóth Ferenc, Gyarmathy Pál, T. István, és a többiek, hogy cseréljenek egymás között skype címet és tartsanak egymássak egy-egy telekonferenciát, a fenti alapelvek lefektetése érdekében.

autopalya-dzsungel-Compulsive_Actions-1024x512


Véleményem szerint világméretű lázadást kell szervezni,addig amíg van hozzá energiánk.
A rajtunk uralkodó alja-népség már régen megérett a büntetésre.Nem tudják,hogy hol van a határ,ezért csak akkor lesz vége az aljas tevékenykedésüknek amikor rákényszerítjük őket.
H.B. (Horváth Bertalan)

“A mai világ a sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár. Csak egy igazi forradalom, a világ új forradalmi embersége söpörheti el ezt az átkozott, meghasonlott világot.” (Schweidel József)


 1. A világméretű szervezkedéshez nyelveket kell tudni.
  -Bevezethetjük, hogy ezen a portálon jelenjenek meg angol, francia és német nyelvű cikkek.
  -Aki akarja ezt, az üzenjen itt, vagyis szavazzon!
  Még szerkesztettem ilyen oldalt, ahol 4 nyelven mentek ki a cikkek és 100-150 ezer látogatója volt hetente.
 2. Kapcsolatba kell lépni a nemzetközi szervezetekkel, akik szintén vallják azokat az alapelveket, amiket mi.
  -iszlámbetelepülés ellenesek
  -az iszlám európai terjesztői ellen fellépnek (Szaud-Arábia, Soros ügynökségei, madame Merkel, és a stricik, mint Juncker, Schulz)
  -akik be akarják vezetni a részvételi demokráciát
  -akik új választási rendszert akarnak, ahogy azt mi közzétettük már
  -akik a képviselőiket könnyen visszahívhatják, ha az nem tartja be a megkötött társadalmi szerződésben leírt ígéreteit,
  -stb.
 3. Össze kell keresni azokat a szervezeteket, melyek megfelelnek a mi elképzeléseinknek. Kapásból felsorolok néhányat:
  -PEGIDA
  -Degrowth szervezetek
  -Wachstumsrückname
  -Décroissance
  -Védegylet
  -Véderő
  -Betyársereg
  -alaposan utána kell nézni hogy milyen szervezetek vannak még és azoknak címét, emiljét be kell szerezni. A nem extrémista baloldali, nem internacionalista, zöld szervezetekkel is fel kell venni a kapcsolatot.
 4. Közben meg kell fogalmaznunk a saját szervezeteink alapelveit, melyeket az első kapcsolatfelvételnél elküldünk.

Kérem az Olvasóinkat, hogy gondolják tovább a pontokat és írják meg. ha ismernek további szervezeteket, akkor egészítsék ki a fenti listát, címmel együtt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások


17 hozzászólás a(z) “Világméretű lázadást kell szervezni” bejegyzéshez

 1. Előre szólok, hogy ne más feje után menjen már végre Magyarország, hanem a sajátja után. Francia kezdeményezéssel különösen óvatosan kell bánni. Azokra a problémákra kell fókuszálni, amelyek minket érintenek és ne mások szabják az ütemet.
  A nemnövekedés mozgalom motivációja valós alapokon nyugszik ugyan, de az eszköz tipikusan francia. Lehet, hogy vannak, akik a francia forradalmat egy világméretű forradalommá történő megismétlésében látják a világ jövőjét. De amíg a forradalom megdönteni akarja csak a meglévő rendet, a reformok hosszú távon egy meglevő rendszert kísérel meg felcserélni egy jobbra. Azt is fokozatosan, hogy a régi és az új rend között létezhessen az átmenet rendje, mert valamilyen rendnek lennie kell.
  Ami dolgunk, azt ne Franciaországból vezényeljék le, nekünk kell tudnunk, itt mit lehet tenni a változtatásokért. Nem akkor kell neki állni a dolgok változtatásáért, ha erre nyugatról felszólítást kapunk, és nem azt kell tennünk, amit mondanak, hogy tegyünk. Nem vagyok ellene a francia kezdeményezésnek, csatlakozhatnak. Sőt, van a jövőképemnek egy reálisabb neve is: Gaia. Nem én találtam ki, de nálunk is aktuális üzenettel bír, és fog minden bizonnyal bírnia távoli jövőben is.

 2. Ezek szép gondolatok,de mindaddig amíg minden városba,faluba,településen ezeknek a szervezeteknek nem lesz képviselőjük szájtépés,és álom.Az emberek félnek és amíg nem tudnak maguk mögött olyan szervezetet ami biztosan megvédi őket az esetleges retorzióktól,felejtsük el!!!

 3. Az ötlet jó – és működik már – láthatatlanul , ugyan úgy mint az ellen, aki majdnem világuralommal bír!
  Csak a szikra nincs még, ami lángra lobbantsa és elpusztítsa a közönséges köztörvényes mai politikus kalandorok uralmát!
  Ármánynak észlelem amikor olvasom azon szervezeteket akiiket a cikk felsorol!
  Soha – de soha a valódi élő világban nem tudhatja egyik fél sem, hogy honnan leselkedik rá a veszély – ez alap törvény – és valóság! Például ha tudta volna az a felügyelő aki a gyerekeket a fa alá terelte a vihar elől, hogy a halálba küldi, illetve veszélynek teszi ki őket, inkább a zuhogó eső alatt várta volna a vihar elmúltját – ÉRTITEK? ÉRTETEK ÍROM SZÜNTELEN!
  NYUGODJATOK MEG A FOLYAMAT ELKEZDŐDÖTT ÉS OLYAN FA ALÁ NEM MEGYÜNK AMELY ELPUSZTÍT BENNÜNK MINKET MAGYAROKAT!
  Tisztelettel Id. Kiss László
  UI. Miért és hogyan is tudtunk eddig fenn maradni? Na látod a válaszban van a feladat!

 4. Schweidel József Aradi Vértanú szavai ma is igazak, tán még igazabbak, mint akkor voltak!
  Végtelenül megtisztelő, hogy nevem azon kevesek között szerepel, kiktől várható, remélhető egy világméretű változás kezdete. Nagyon sajnálom, hogy ehhez a várakozáshoz több oknál fogva sem tudok felnőni, és itt nem az első helyen áll a félelem.
  Ez utóbbival kapcsolatban szeretném egyértelművé tenni, hogy a félelem természetes ösztön. Olyan ember (élőlény) nincs aki olykor-olykor ne félne. Csak a bátrak azok, akik le tudják győzni félelmeiket, míg a kevésbé bátrak csak beismerni képesek, hogy félnek. Egy mondás szerint nagy bátorság kell ahhoz, hogy megvalljuk azt, ha félünk.
  A lényegre térve:
  Nekem évek óta az a véleményem, hogy az embereket (minél többet) legelsősorban az igazságról kell tájékoztatnunk. A küszöbön álló valóságos halálos veszéllyel pedig nagyon komolyan kell megismertetnünk mindenkit. Az alábbi videót kell minél több címre eljuttatni, amelyiken végignézhetjük, (HA BÍRJUK!!!) ahogyan iszlamista arab fenevadak nyiszálják el foglyaik torkát, s vágják le a fejüket.
  http://videos.videopress.com/2bvZPwin/syrian-soldiers-beheaded_hd.mp4
  Nos ez fog történni nagyon sok emberrel akár még itt Magyarországon is. Aki ennél a felvilágosító munkánál sokkal többet tesz, szervezkedik, azt előbb-utóbb kiiktatják. 10-20 éves börtönbüntetést lebegtetnek meg előtte, amellyel a hatalom könnyedén együttműködésre kényszeríthet csaknem mindenkit. Akit pedig a hatalmat bitorló bitangok nagyon veszélyesnek tartanak, mert nem lehet eltörni a gerincüket, azokat fizikailag akár meg is semmisíthetik.
  Aki nem hallja meg a vészharangot, annak annyi, az meg is érdemli!
  Általában a gyávák élik túl a borzalmakat, mert a bátrak sajnos nagyon hamar elhullanak. De ez utóbbiakat lökik el a kondértól azok, akiket életük árán a bátrak mentettek meg a borzalmaktól. Erre a legutóbbi példa 1956.
  Mondjon valaki egyetlen igazi ’56-os hőst, akit az utókor megbecsül. Kivételt képez egy szűk réteg, amelyik emlékezik, tisztelettel adózik igazi nagyjaink emléke előtt! Az emberek többsége nem is tud azokról, akiknek köszönhetik, hogy egyáltalán léteznek. Mert rákosiék 1956-ot sokkal egyszerűbb falatnak képzelték; nem gondolták, hogy bátor eleink rést (és nem is olyan kicsit) fognak ütni a zsarnokság vezérhajójába.
  Sajnos vannak, akiknek 1956-ról halvány fogalmuk sincs. Hát ezekért hulljanak el legjobbjaink mindjárt a legelején?
  Az ’56-os szabadságharcunkat se kellett szervezni. Kihasználva a nép jogos elégedetlenségét és a nemzetközi helyzet legalkalmasabb pillanatát, a bolsevista rémuralom, ’56-ot egyik napról a másikra megrendezte. Ezt lehet vitatni, de nem érdemes, hiszen már ténykérdés.
  Sortűz a Rádiónál, aztán a szabadságharc elkezdődött, órákon belül automatikusan megszerveződött. Tizenéves gyerekeknek, azaz az ’56-os srácoknak se kellett megmondani, hogy mit tegyenek. Tudták mi a teendő, s tették; nagyon is jól tették dolgukat.
  Az egész világot hatalmába kerítő világrémuralom sem tart örökké. Kívülről lehet, és kell is gyengíteni, de végső soron ennek belülről kell összeomlania, mint ahogyan ez a SZU esetében is történt.
  Pontosan emlékeszem az évre (1978.) amikor azt mondtam többeknek is, hogy a Szovjetunió 20 éven belül összeomlik, és ez a folyamat belülről fog elkezdődni. S mit ád Isten? — nem kellett ehhez 10 esztendő sem!
  Nem is olyan régről tudom, hogy a fizikai szenvedéssel telt napok, órák, percek is elviselhetetlenek. De ha valaki soha semmit nem tett a szenvedések elkerülése érdekében, az ne csodálkozzon, ha néhány évig még szenvednie kell!
  Vattay Szabolcs

  • Vattay Szabolcs én is úgy tudom, ahogy leírtad – bizony mindenki fél, de amikor én leírtam 2009-ben, hogy MÁRNEMFÉLEK az mit jelent? Azt, hogy a haláltól nem félek, mert tudom, hofy az a vége földi fizikális életemnek – de legalább úgy haljak meg, hogy gyermekeim – unokáim büszkék legyenek rám – ezért írtam le és most itt először – ha úgy hozza a sors , direkt kifogom provokálni, az egyenruhába bujtatott számára a fegyver használatot ellenem, hogy lelőjön – talán az elindítja a SZIKRÁT! Miért írtam le ez nektek, hogy ne higgyétek azt majdan, amit a hamis média sugall majd, hogy “hivatali személy elleni erőszak során halálosan megsebesült id. Kiss László – én ennyire elszánt vagyok – ha rám támad a bűnözőket védő egyenruhába bujtatott – vagy igazolványt felmutató szarkupac!
   Tisztelettel: id. Kiss László

  • Egyetértek Wattay Szabolcs nevű hozzászólóval.
   Magunk mellé kell állítani a tájékozatlanokat azzal,hogy felvilágosítjuk őket a jelenlegi valós helyzetről.
   Akkor lesz meg az erőnk ahhoz,hogy eséllyel vegyük fel a harcot a megszálló élősködőkkel szemben,ha a tömeg rájön,hogy hazánkban semmi nem az aminek látszik,aminek mondják.
   Mindenki igyekezzen minél több embert felvilágosítani és amikor a tömeg eljut arra a szintre mint mi akkor a dolgok szinte maguktól elkezdenek működni.
   Jelenleg esélytelenek vagyunk a bebetonozott hatalommal szemben,úgyhogy az a legjobb stratégia,ha folytatjuk a missziót amíg nincs meg az erőnk a győzelemhez.
   H.B.
   “Az uralkodó elleni lázadás egyetlen mentsége a győzelem.”
   (egy itteni hsz.)

  • “Schweidel József Aradi Vértanú szavai ma is igazak, tán még igazabbak, mint akkor voltak!”
   Sajnos ez így van.
   H.B.

 5. Ezzel ne tessék fáradni, a tájékozatlanokat már maguk mellé állították valakik. Mielőtt meg el tetszik indítani azt a lázadást, tessék átszámolni, hogy a történelmünkben hány LÁZADÁS győzött, és hányból lett vágóhíd. Azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy a világ az egységes, és van egy folyamata. Régen, a harcos népek uralták, mert ők képviselték azt az értéket, ami meghatározta a rendet. Ma ez a kereskedő népek kezében van. Ez ugyan olyan mint az ember élete, életciklusonként változnak az értékrendek. El kellene fogadni, hogy most nem rólunk szól a világ, és ahhoz igazítani a taktikát. De ahhoz még sok fejnek be kell törni.

 6. “Ezzel ne tessék fáradni, a tájékozatlanokat már maguk mellé állították valakik.”
  Az igaz,viszont fel kell hívni rá a figyelmüket,hogy félre vannak vezetve és ha rájönnek az megkétszerezi a dühüket.
  H.B.
  “Aki nem tudja merre tart, azt oda vezetik, ahova akarják”.
  (Sütő András)

 7. Tisztelt id. Kiss László!
  Kérlek, kíméld meg Magad! — utódaid így is nagyon büszkék lesznek RÁD! Ne Te, hanem a Rád törő gazember haljon. A bátrak maradjanak végre már életben! Üdv.: V. Szabolcs
  MÁS:
  A franciák végigrabolták, végigdúlták a “félvilágot”. A többi részét csak azért nem, mert ott voltak az angolok és a spanyolok is. A franciák és az angolok egy jó ideje szívnak a volt gyarmataikról bevándorló csürhék randalírozásai miatt, és ez így is van rendjén, hiszen ezek dúlták fel a világot; ezek foglaltak el idegen kontinenseket; ezek irtották az őslakosokat. Most visszakapják, amit adtak, ezért vegyék csak fel ezek a népek a harcot az invázióval szemben. Ha egy módjuk lesz rá, akkor átpasszolják nekünk a problémát, holott mi soha nem tettünk jogtalanul más népek ellen semmit. A németek igazságtalanul szenvednek a rájuk vándoroltatottak miatt; őket a sátáni erők le akarják törölni a föld színéről. De ez se fog sikerülni; a sátánnak pusztulnia kell!
  Vattay Szabolcs

  • SEMLEGESSÉGÜNKÉRT, A FÜGGETLENSÉGÜNKÉRT FOLYTATOTT SZABADSÁG HARCUNK!
   http://www.peticiok.com/az_orszaggyles_azonnali_feloszlatasat_kovetelem
   Köszönöm kedves : „Érd, 2016. április 24.
   Járvás Éva
   Magyar állampolgár
   hogy elkezdted!
   Olvassátok és hallgassátok ezt a videót is!
   MEGEMLÉKEZÉS MINDEN MAGYARNAK TRIANON 1920 JÚNIUS 4 MIHI 2016
   https://www.youtube.com/watch?v=Kat1yNp038Y&feature=youtu.be
   Olvassátok el ezt is:
   https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/05/30/eszes-tamasrol-embert-olni-gyilkossag-elpusztitani-politika-hajra-jobbik/#comment-42842
   Szóval akkor az én üzenetem, illetve közvetítem:
   „“Esze Tamás a Rákóczi szabadságharc kitörésének meghatározó alakja abból tartotta el családját, hogy sót szállított Máramarosból Debrecenbe. 1702 -ben a tiszaújlaki sóház osztrák tisztviselői hamisan megvádolták só lopással, elvették a sórakománnyal teli szekerét és kifosztották tarpai portáját.
   Ezzel ellehetetlenítették, és bujdosóvá tették. Esze Tamás amint tehette elégtételt vett, 1703. május 24-én reggel bujdosókból és károsultakból álló két gyalogoscsapattal és 40 lovassal rajtaütött a tiszaújlaki sóházon, a 15 főnyi őrségből négyet levágtak, a többi beállt közéjük, de ami fontos, és ez az esemény a Rákóczi szabadságharc hadi eseményeinek kezdetét jelentette….”
   314 évvel később:
   MA 2016-05-31 07:25 ÓRAKOR ÍROM NEKTEK:
   Sokan azt kérdezik, minek kell még megtörténnie, hogy a magyar konkrétan ellenállást fejtsen ki a PARAZITA a közönséges köztörvényes bűnöző zsidó ellen és azokhoz kötődő csahosok – gojok ellen?
   FIGYELMEZTETÉS EZ NEM ANTISZEMITA MEGNYILVÁNULÁS MERT A BŰNÖZŐ JELZŐVEL ILLETETTET ÍTÉLI EL – HA ANNAK MINŐSÍTED AKKOR A BŰNÖZŐKET VÉDED!
   Tovább írva – megtörtént már – országunkat széttrancsírozták – a megmaradt, de cinikusan Magyarországnak nevezett koncentrációs táborban a kápók sanyargatják a magyart – de mindenhol a világon a külső Magyarország területén is – mert ezek egy kutya alom kölykei és egy kaptafára dolgoznak szinte minden hol a világon! Legutóbb az un. Deviza vétekkel – és annak folyamatában a lába alól elveszi a földet, a magyarnak – még a nevén se legyen, okán – és az utolsó DÖFÉS – lökésként a bűnöző zsidó SOROSKÉNT elhíresült folyamatban TISZTA IDEGENEKKEL TELEPÍTI BE A HÓDÍTÓ a HAZÁMAT, a SZÜLŐHELYEMET, A KÁRPÁT HAZÁT!
   KELL ENNÉL TÖBB?
   ESZE TAMÁS – 1702-BEN TÖRTÉNTEKKOR A MAI FENTIEKHEZ – EGY MINIMÁLIS TRAGÉDIA VOLT ÉS MÉG IS ELINDÍTOTTA A SZABADSÁG HARCUNKAT!
   IGEN – ELINDÍTOTTA – ÉS KÖZLÖM VELETEK – MI IS ELINDÍTOTTUK – CSAK NEM H EBE-HURGYA FEJJEL A FALNAK MENVE MÓDON – HA NEM SZKÍTA HUN TAKTIKÁVAL HARCI MODORRAL!
   EZÉRT VÁRD A PILLANATOT – MERT AZ ÖSSZES BŰNÖZŐ ZSIDÓT ÉS CSAHOSAIT BE KELL GYŰJTENÜNK, ÉS BÖRTÖNBE KELL TENNÜNK!
   FELTARTÓZTATHATATLANUL – CÁFOLHATATLANUL TESSZÜK A DOLGUNKAT!
   TEGYÉTEK TI IS – MINDENKI A SAJÁT TERÜLETÉN!
   EZÉRT ÍRTAM A LEGFELSŐBB UTASÍTÁST IS A LELKIPÁSZTOROK FELÉ – HOGY 2016 – ÉVBEN ZÚGJANAK A HARANGOK AZ EGÉSZ VILÁGON, A GYÁSZNAPON ÉS IDŐBEN!
   ÉS HA FÖLDI FELETTESEIK EZT MEGGÁTOLNÁK – KÖRLEVÉLLEL – JUSSON ESZÜKBE A LEGFELSŐBB PARANCS, AMIT KÖZVETÍTETTEM ITT ÉS MOST!
   MERT TUDD ÉS MERD MEGTENNI, HA KELL SAJÁT MAGAD RÁNGASD A HARANGKÖTELÉT, VAGY HA ELEKTROMOS ÁLLÍTSD BE IDŐRE – HA A KÁNTOR NEM MERI MEGTENNI – AZÉRT MERT HA NEM TESZED SÚLYOS BÜNTETÉST, KAPSZ AZ ÚR ELŐTT MAJDAN!
   TISZTELETTEL: ID. KISS LÁSZLÓ

  • tóth ferenc
   2016/05/30 – 21:57
   ” Csak Tisztelni tudom az előttem szólók Bölcsességét!!
   talán az, talán nem – de már tudjuk és tesszük dolgunkat!
   Szeretném azt még megérni, hogy a Földön az összes nép nemzet nyelvén kérdeznék az egész világon : TE MIÉRT SZÓLNAK A HARANGOK, HISZ NINCS SE HALÁL SE TEMETÉS SE DÉL – ” kívánom ÉS AKAROM, HOGY LEGYEN OTT VALAKI AKI MEGMONDJA – NEKIK: TUDOD A MAGYAROK GYÁSZNAPJA, AMIKOR ORSZÁGUKAT SZÉT TRANCSÍROZTA A SÁTÁNI URALOM – SEGÍTSÜNK NEKIK VISSZAKAPNI NEKIK!…”
   Tesztelnek tábor lakó – 11:00 harangoznak délnek álcázva – elfogadtad, no ma már nem mindenki!
   Közterületen nem dohányozhatsz, hallom ma a médiában SOPRONBAN A FŐTÉREN!
   Némán tűröd balga nép – holnap ha meghatározza törvényben, mint már leírtam, hogy minden kövér és nem kövér embernek fel kel szaladni a hegy tetejére, mert Egészséges és lefogysz – te azt is némán tűröd?
   NE TŰRD – ne tűrd el, hogy a bűnöző azt csináljon veled amit akar –
   DÉLBEN LEGYEN DÉL 12:00 ÓRA – OTT DOHÁNYOZOK AHOL AKAROK – HA MEGKÉR – KÉREM NE DOHÁNYOZÓN ITT MERT NEM DOHÁNYZÓK VANNAK – MEGÉRTEM ÉS NEM DOHÁNYZOM – ÉS STB. VALÓSÁG! Lassan fokozatosan csinálja és a végén megfősz mint a béka a lábosban!
   ÉRTED – ÉRTEM ÉS MINDANNYIUNKÉRT ÍROM – VÉGTELEN TÜRELEMMEL:
   ID. KISS LÁSZLÓ

 8. Egy pár nevet tudnék ide irni, akiket érdemes lenne ebben az ügyben megszólitani.: Orosházi Ferenc, Budaházi Ferenc, Ifj. Hegedüs Lóránt és felesége, Zetényi Csukás Ferenc.

 9. Vissza kell hódítani a megtévesztett,eltévelyedett honfitársainkat – mielőtt még kiéleződik a helyzet – hiszen a mi oldalunkon van az igazság.
  H.B.
  “Az ember korlátlan lehetőségei elé a legtöbb akadályt önmaga állítja.”

  • A mi városunkban tűzgyújtással- nagy T betü elégetésével-emlékezünk meg szombaton a trianoni gyászos békediktátumról. Minden évben megemlékezünk és ezt megosztjuk a fécen, hogy példát mutassunk másoknak is.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
A Décroissance (nemnövekedés) mozgalom: megoldás Földünk megmentésére, 2. rész

Venezuelai apokalipszis: élelmiszerhiány, fosztogatás, szükségállapot

Hegedűs Lórántné és Novák Előd programadó szándéknyilatkozata
Close