KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Végre valakik minket is képviselnek (kommentár+videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az idegenszívű kereskedelmi tv továbbra is provokál, s szélsőjobboldalinak titulálja a JOBBIKot, mint aki tudja (vagy legalább is hiszi), mindezt következmények nélkül teheti.

Azonban a Mokkába meghívott Gaudi-Nagy Tamás becsülettel megválaszol a provokatívnak is minősíthető kérdésekre.

Végre azt érezhetjük, hogy valakik az igazságosság megvalósulására törekszenek, s a JOBBIK eltökélt a rend, biztonság és törvényesség helyreállításában. Igenis, egyet kell értenünk azzal a szándékkal, hogy a politikusok büntetési tételei sokkal szigorúbbak legyenek, hiszen – mint el is hangzott az interjúban – ők azok, akik hatalmat, nagy befolyást, és lehetőséget kaptak arra, hogy akár olyan dolgokat is elkövessenek, amit egy egyszerű halandó soha nem tehet meg, ráadásul mindehhez a választók részéről óriási bizalmat kaptak, amivel való visszaélésük súlyosbító értékű. Nekik sokkal nagyobb a felelősségük (legalább is így kellene lennie!), ezért bűncselekmény elkövetése esetén a büntetési tételnek is ezzel kell egyenes arányban állni. Nem kötelező senki számára, hogy országos (vagy akár helyi) vezető, politikus legyen, s éppen ezért aki vállalja, vállalja a nagyobb felelősséget, a keményebb számonkérést is, hiszen a jutalmazása is nagyobb az átlagnál. Mellesleg ennek az állami, köztulajdonú vállalatok vezetői esetében is így kellene lennie a fenti indoklás alapján!

Ami a halálbüntetés visszaállítását illeti, jómagam nem is tudom, mit mondjak. Hívő emberként vallom, hogy az élet ura a Mindenható, tehát ember azt ki nem olthatja, még jogosnak érzett büntetésként sem. (Egyetlen kivétel, ami ugyancsak bűn Isten szemében, de akaratunkon kívüli, tehát megbocsátást nyerő, belénk plántált reflex, amikor halálos támadás ér valakit, s önvédelemből öl az ember) Azonban tény, hogy a kiemelten súlyos, s különösen az életellenes bűncselekmények esetében sokkal szigorúbban kell büntetni az elkövetett gaztettet. A halálbüntetésen kívül is lehet még olyan eszközöket alkalmazni, ami elrettentő. Ott kell kezdeni, hogy felül kell bírálni az elkövetők, elítéltek jogaira vonatkozó, túlságosan liberális, elnéző jogokat, s meg kell szüntetni a börtönök, fegyházak szanatóriumi körülményeit. Majd szabadulása után visszakaphatja az illető, mert letöltötte (teljes mértékben, s nem agyba-főbe harmadolva, elengedve) a büntetését. Addig csak minimálisan, erősen korlátozottan, kizárólag az emberi létét illetően lehetnek jogai.

Ez is érdekelheti:  Gyurcsány Ferencet már a DK-n belül is leváltanák

Érdemes végignézni, hallgatni ezt a beszélgetést, aki esetleg eredetiben nem látta.

(kommentár: Czakó István – Nemzeti InternetFigyelő)


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ml2JCt0RkQA]

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Végre valakik minket is képviselnek (kommentár+videó)

  1. Mivel elvből nem nézem a gagyi tv-ket,igy nem láttam ezt az interjút.Ügyvéd Úr -mint mindig-most is kegyensúlyozottan,megfontoltan beszélt.Ilyen képviselőkre van szükség a Magyar parlamentben!!!Köszönöm Neki és minden munkatársának azt az áldozatos munkát amit végeznek a valódi igazság érdekében!! Igy jön el az elszámoltatás,számonkérés és a Szebb Jövő!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük