KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vége a békés földvédelemnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A külföldiek 2014-re várnak, amikor is megvásárolhatóvá válnak a magyar földek. A Jobbik, a Váralja Szövetség és az Anyaföldvédelmi Kerekasztal mindezt nem fogja békésen tűrni.

[youtube=http://youtu.be/SS2qpDW0kZ4]

N1Tv

4 thoughts on “Vége a békés földvédelemnek

 1. A „sógorokkal” kötött zsebszerződésekért sajnos a magyar átjátszók a hibásak. Ezzel elindították a lavinát, s miután az elején nem lettek megbüntetve – ez lett belőle. Bár eszembe sem jutna, de mi próbálnák csak náluk, a franciáknál vagy Izraelben egy zsebkendőnyit is venni…. Az osztrákok (is) tényleg jobb, ha eltűnnek innen, elég volt a Rába tönkre tétele, és a szemétszállítás ügy. Nyilván ennek ürügyén a hazai szemetüket is itt rakták le.
  Anna

 2. Dehogy van vége! Ez is csak egy politikai propaganda lépés.
  Ennek az Anyaföldvédelmi Kerekasztalnak nincs se címe, se elérhetősége. Javaslatokat nem fogadnak.

  Ha valaki tudja az e-mail címüket, írja már le válaszként!

  Ha az egész országot nem lázítják fel, akkor kár a szóért.
  Inkább, ismét csak a JOBBIK egy választási trükkjéről van szó esetünkben! T. István.

  1. Aki a Jobbik földvédelmi harcát figyelemmel kíséri és meg is érti azt, az nem beszél választási trükkről, kivéve a szándékos félrevezetési kísérlet esetét.

   A Jobbik képviselőinek az e – mail címe nyilvános, javaslatokat nekik is tehet – ha valóban akar – vagy megkérdezheti az Anyaföldvédelmi Kerekasztal elérhetőségét. A Váralja Szövetség elérhetősége: varalja.szovetseg@gmail.com.

   Ha Ön az Anyaföldvédelmi Kerekasztalt nem képes elérni, honnan tudja, hogy nem fogad javaslatokat?

   H I

 3. Elképpesztô politika! Míg más országok védik földeiket, a Magyar (ha egyáltalán lehet annak nevezni)kormány az ellenkezôjét csinálja. Ezek a barmok még mindíg nem tanulták meg, miért is veszítettünk anyi területet? Lopnának kevesebbet és építenének többet, akkor az államikincstárban lenne pénz bôségesen.

  Corvinus.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: