A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vass István: ACTA EST FABULA

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Valami megváltozott a hatalmat erőszakosan bitorló bolsevikmutáns-zsiberális banda viselkedésében. A táncikáló félnótást követő libatolvaj színrelépése fordulópontot jelent a viselkedésükben. Alaptevékenységük maradt, s folyik tovább a dilettáns kormányzás, az ország kiárusítása, a csalás, lopás, hazudozás, de már nem leplezik a harácsolást. Nem álcázzák a hazugságot. „Őszintén” kezdtek hazudni. Vigyorogva. bele a képünkbe. Immár kendőzetlenül, nyíltan lopnak, csalnak., s a kis nyikhaj bajnai szinte kérkedve mondja, hogy az IMF-el olyan szerződést kötöttek, ami szerint csökkenteni kell….és csökkenteni kell….mindent ami az embereknek kijár.

Miközben fiatal, gyerekes házaspárról látunk képes riportot, akiket kipenderítettek a lakásukból, kiknek szegényes bútorai az utcán árválkodnak letakarva, akik egy menedéket is alig nyújtó, összeeszkábált sátorban húzzák meg magukat, gyerekeiket is elvették tőlük, addig ezek az aljasok luxusvilláikban, a nemzet nyomora iránt érzéktelenül hivalkodnak, dőzsölnek.

Miközben csődközeli állapotba került cégek már hónapok óta nem adnak fizetést dolgozóiknak, ezek a gátlástalan élősködők sokmilliós jutalmakat, végkielégítéseket vesznek fel pofátlanul. Öreg, sokat dolgozott nyugdíjasok hetvenezer forintból nyomorognak, de ezek a haramiák, az étkezési hozzájárulást is százezer forintos nagyságrendben osztják egymásközt. Miközben cigánybűnözők végeláthatatlan sorban követtek el gyilkosságokat, erőszakos cselekményeket a magyar lakosság ellen, a kis patkány, ez a draskovics arról papol, hogy ő nem engedi a cigánybűnözők, cigánybűnözőkénti nyilvántartását.

Csőstül tolonganak a cigány temetésén, akit ki tudja, nem éppen e az ő megbízásukra gyilkolt le valami bérgyilkos. Ott fényképeztetik magukat az általuk megnyomorított cigánynépséggel, képmutató, ájtatos pofával, de egyetlen cigányok által meggyilkolt magyar ember temetésére sem tolták oda a pofájukat. Úgy fröcsögnek fasisztákról, rasszistákról, mintha ezt valóban mindenki elhinné nekik. Átélik a veszélyérzetet, a fenyegetettséget, őszintén hiszik, hogy őszinték. Hogy a hazug, az igaz. Hogy az aljasság, az becsület. Hiszik, hogy túlélik. Pedig már rothad a lelkük.

Mára elszabadult a pokol. A sátáni népség fergeteges haláltánca fékeveszetté vált, mert érzik, hogy vészesen fogy az idejük. Rettegve tudják, hogy eljön a nap, amikor úgy vágjuk ki őket a luxusvilláikból, pereputtyostól, aprópiroskástól, döglődő horngyulástól együtt, mint a macskát sz .. rni. Rémálmaikban látják már, hogy egy összetákolt viskóban számolgatják a hetvenezer forintnyi járandóságukat, a hosszú börtönévek után,és nem lesz étkezési hozzájárulás. Át fognak élni minden kínt és nyomorúságot, amit okoztak a nemzetnek, és végül megdöglenek.

Vass István

utonallo

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: