KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ursula, fogd be! – kiabálták a NATO ellenes tüntetésen Párizsban (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A francia “Les Patriotes” (A hazafiak) politikai párt által szervezett hatalmas tüntetés volt szombaton Párizsban, ahol egyebek mellett a NATO-val és Oroszországgal kapcsolatos politika felülvizsgálatát követelték.

A felvételeken látható, amint a tüntetők a Place des Victoires térről a Place Vauban felé vonulnak. A tüntetők plakátokat tartottak a kezükben, amelyeken ez állt: “Franciaországnak ki kell lépnie a NATO-ból”, “Macront felelősségre vonni”, “Ellenállás” és “Ursula, fogd be!” skandálással vonultak.

A “Les Patriotes” párt elnöke, Florian Philippot vérengzésnek nevezte az országban jelenleg uralkodó helyzetet, amikor a kisvállalkozások bezárnak a magas energiaárak miatt.

“Le kell állítani az oroszellenes szankciókat, mert az nem a békét szolgálja ott, hanem nyomort hoz ide. Az EDF-et (Electricité de France, állami vállalat) egyenesbe kell hozni, azonnal ki kell szállnunk az európai villamosenergia-piacról. Mindezek már régóta elhangzottak. Ami most történik, az szabotázs, és egyben bűncselekmény is, mert térdre kényszeríti Franciaországot” – hangsúlyozta.

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Csak egy alpolgármester fogadta a Kínába érkező német kancellárt (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük