TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újra a Kalergi-Coudenhove tervről: Európa elidegenítése!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem győzzük eléggé hangoztatni, hogy a történések megértése szempontjából lényeges a geopolitikai alapkönyveket, tanulmányokat ismerni. Másképp csak a fejünket fogjuk kapkodni és nem értjük pl. az EU vezetőinek látszólagos semmittevését a ránkvándorlás által okozott válság közepette. A geopolitikában nem szabad lenézni a „régi, porlepte” könyveket. Az EU vezetői ezeket forgatják! De nemcsak ezeket!

Kalergi alapkönyve magyarra nincs lefordítva. A németül értők számára közreadjuk ezt a könyvritkaságot. Letölthető az új-zélandi szerverünkről az alábbi linkre „Praktischer Idealismus” kattintva:

Praktischer Idealismus, 7MB, faximile

Praktischer Idealismus, 503kB, könnyen olvasható

Javasoljuk még a Kalergi tervről Drábik János ismertetését a következő videóban.

A 20. század elején, a köztudottan szabadkőműves bécsi újságíró, a Pán Európa Mozgalom kitalálója Richard Coudenhove-Kalergi gróf díszgój úgy gondolta eljött az idő, amikor a legyengült fehér „korcs” faj felett végre erős és egységes tiszta vérű faj uralkodjon: a zsidók.

A Kalergi terv illeszkedik a Hegemonikus Hibrid Háború (HHH) tervbe is, -külön kis fejezet-, amelyet ezen a linken publikáltunk. Érdemes újra elolvasni:

KÖTELEZŐ TANULMÁNY: Hegemónikus Hibrid Háború (HHH) -Avagy az Európai Unió nemzetállamainak szétverése

A tanulmányban Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István felsorolja az EU vezetői, és a nemzetországok vezetői, közül kik kaptak Kalergi díjat. Ez azt jelentené, hogy a kitüntetett személyek nemcsak ismerik a Kalergi tervet, hanem annak az elkötelezett kivitelezői is.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük