KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újra a Kalergi-Coudenhove tervről: Európa elidegenítése!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem győzzük eléggé hangoztatni, hogy a történések megértése szempontjából lényeges a geopolitikai alapkönyveket, tanulmányokat ismerni. Másképp csak a fejünket fogjuk kapkodni és nem értjük pl. az EU vezetőinek látszólagos semmittevését a ránkvándorlás által okozott válság közepette. A geopolitikában nem szabad lenézni a „régi, porlepte” könyveket. Az EU vezetői ezeket forgatják! De nemcsak ezeket!

Kalergi alapkönyve magyarra nincs lefordítva. A németül értők számára közreadjuk ezt a könyvritkaságot. Letölthető az új-zélandi szerverünkről az alábbi linkre „Praktischer Idealismus” kattintva:

Praktischer Idealismus, 7MB, faximile

Praktischer Idealismus, 503kB, könnyen olvasható

Javasoljuk még a Kalergi tervről Drábik János ismertetését a következő videóban.

A 20. század elején, a köztudottan szabadkőműves bécsi újságíró, a Pán Európa Mozgalom kitalálója Richard Coudenhove-Kalergi gróf díszgój úgy gondolta eljött az idő, amikor a legyengült fehér „korcs” faj felett végre erős és egységes tiszta vérű faj uralkodjon: a zsidók.

A Kalergi terv illeszkedik a Hegemonikus Hibrid Háború (HHH) tervbe is, -külön kis fejezet-, amelyet ezen a linken publikáltunk. Érdemes újra elolvasni:

KÖTELEZŐ TANULMÁNY: Hegemónikus Hibrid Háború (HHH) -Avagy az Európai Unió nemzetállamainak szétverése

A tanulmányban Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István felsorolja az EU vezetői, és a nemzetországok vezetői, közül kik kaptak Kalergi díjat. Ez azt jelentené, hogy a kitüntetett személyek nemcsak ismerik a Kalergi tervet, hanem annak az elkötelezett kivitelezői is.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: