KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tucker Carlson: Az USA-nak „fel kell szabadítania Kanadát Trudeau alól”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kanadai miniszterelnök „tekintélyelvű kormányt” vezet – jelentette ki a Fox News műsorvezetője

Az Egyesült Államoknak csapatokat kellene átküldenie az északi határon túlra, hogy „kiszabadítsák” Kanadát Justin Trudeau igájából – állította a Fox News műsorvezetője, Tucker Carlson a tévéműsorában. Trudeau, aki tavaly drákói módon lépett fel el covid lezárások ellen tüntetőkkel szemben ellen, országát „Kubává változtatja” – tette hozzá Carlson.

„Mximálisan támogatom a Disznó-öböl hadműveletet az ország felszabadítása érdekében”

– mondta a „Tucker Carlson Today” csütörtöki epizódjában, ezzel utalva a kubai kommunista kormány 1961-es megbuktatására tett, a CIA által támogatott, kudarcba fulladt kormánybuktató kísérletre.

„Miért kellene hátrálnunk és hagynunk, hogy a legnagyobb kereskedelmi partnerünk, az az ország, amellyel a leghosszabb közös határunk van… miért hagyjuk, hogy Kubává váljon?”

mondta Carlson, majd így folytatta:

– Például, miért nem szabadítjuk fel?

„Miközben ezt a pénzt arra költjük, hogy Ukrajnát felszabadítsuk az oroszoktól, miért nem küldünk fegyveres erőt északra, hogy felszabadítsuk Kanadát Trudeau alól?”

– kérdezte, majd nevetett, és azt mondta, hogy persze „őrület” amit mondott.

A Fox műsorvezetője jól ismert sajátos humoráról, de már korábban is erősen bírálta Trudeau-t és liberális kormányát, például tavaly februárban is, amikor Trudeau bevezette Kanadában a sürgősségi felhatalmazási törvényt, amely lehetővé tette számára, hogy – többek között – lefoglalja a kormánya rendkívül vitatott vakcina-felhatalmazása ellen tiltakozó kamionosok bankszámláit.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: AP Photo/Richard Drew

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: