KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump sikerrel vette a második akadályt is az előválasztási kampányban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az elnökválasztást megelőző előválasztási kampány második akadályát is sikerrel vette a korábbi elnök az Egyesült Államokban: Donald Trump ugyanis megnyerte az amerikai Republikánus Párt második előválasztását is, amivel megint történelmet írt, közölte a Híradó.hu.

Az előzetes eredmények szerint a korábbi elnök a szavazatok több mint felét szerezte meg New Hampshire államban, ahogyan egy héttel korábban Iowában is megtette.

A republikánus párti előválasztások történetében ilyen kettős győzelmet korábban csak hivatalban lévő elnök aratott, ellenzékből induló jelölt soha.

A Trumppal versengő korábbi ENSZ-nagykövet, Nikki Haley a veresége ellenére sem adja fel az elnökjelöltségért folytatott küzdelmet.

Haley arra számít, hogy az egy hónap múlva esedékes dél-karolinai előválasztáson megverheti Trumpot. Elemzők szerint azonban erre kicsi az esélye.

MH

Kiemelt képen: Donald Trump megnyerte a kulcsfontosságú New Hampshire-i előválasztást kedden / Fotó: AFP/TIMOTHY A. CLARY

Ez is érdekelheti:  Ki lőtte hátba a svéd miniszterelnököt?

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük