KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szolidaritási tüntetés volt május 14-én az orosz nagykövetség előtt az ukrajnai rab népek szabadságáért – részletes szöveges tudósítás fényképekkel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gaudi-Nagy Tamás felhívása és előszava:

Kérlek terjesszétek, osszátok meg minél több helyen ezt a részletes beszámolót az ukrajnai rab népek szabadságáért az orosz nagykövetség előtt május 14-én tartott szolidaritási tüntetésről, mert a kézivezérelt, háttérhatalmi hazai média egyáltalán nem tudósított erről az eseményről, miközben telezengik az összes tv és rádióadót,s lapot azzal az orwelli rémhírrel, hogy az évszázad hazaárulását követte el a Jobbik egyik EP képviselője (Kovács Béla), addig teljes mértékben hallgatnak arról az összefüggésekről, amely a magyar és orosz nemzeti érdekek jelenlegi érdekes egybeesését támasztják alá, különös tekintettel arra, hogy a szétesőfélben levő műállam, Ukrajna területi egységének fenntartása sem az oroszoknak, sem pedig nekünk sem érdekünk, mint ahogy a lengyeleknek, románoknak és bolgároknak sem.

Örüljünk neki, hogy a krími visszacsatolással az orosz medve ledöntötte a jaltai békerendszer maradék korhadt kerítéselemeit. Ebben a helyzetben a magyar államvezetésnek nem a transzatlanti vonal status quo fenntartását pártoló álláspontját kellene szajkóznia a kerítés újjáépítését követelve, hanem a március 28-i kárpátaljai petíciónk irányvonalát követve az önrendelkezési jog talaján kell követelje a kormány az igazságtalan és önrendelkezési sárba tiprásával létrehozott határok felülvizsgálatát, Kárpátalja visszacsatolását és ennek érdekében mielőbbi – nemzetközi felügyelet melletti – népszavazás megtartását. Ez az elcsatolt magyarok önrendelkezési jogának állami elősegítésére alaptörvényi rendelkezésből (D. cikk) fakadó államfeladat is. Ezen az úton Orbán Viktor frissen megválasztott kormányfő május 6-i beiktatási beszédében elindult.(„A Kárpát-medencei magyarokat megilleti a kettős állampolgárság, a közösségi jogok és az autonómia. Mindennek közeli aktualitást ad az Ukrajnában élő 200 ezres magyar közösség helyzete.”) Most nem ijedten visszafordulni kell, s nem Ukrajna mellé kell állni az oroszokkal kialakult konfliktusban, és főleg nem az ötvenes évek hangulatát idéző hecckampányt kell folytatni globalista ösztönzésre oroszpárti jobbikos EP képviselő ellen, hanem a tettek mezejére lépve követelni az ENSZ BT összehívását a Kárpát-medencei elcsatolt és jogfosztottságban élő magyar milliók (közte kárpátaljai magyarok) ügyének önrendelkezési jog elve alapján történő rendezése, röviden a magyar ügy rendezése érdekében. A fentiekre különös figyelemmel fontos a május 14-i szolidaritási tüntetés üzenetének minél szélesebb körbe történő eljuttatása. Segítsetek ebben!

Köszönettel: dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

Következzen tehát a beszámoló a tüntetésről:

Szolidaritási tüntetés az orosz nagykövetség előtt a rab népek szabadságáért! – részletes tudósítás

szerző: Buncsik Mariann és Gaudi-Nagy Tamás

Több szervezet, szolidaritási tüntetést szervezett az Orosz Föderáció budapesti Nagykövetsége előtt május 14-én az Ukrajnában élő rab nemzetek önrendelkezési joga mellett és azon áldozatokért, akiket a NATO által kiképzett terroristák, a „terror elleni harc” jegyében jelen pillanatban is lőnek Ukrajna területén. A tüntetés résztvevőik, szimpátiájukat fejezték ki az orosz nép önrendelkezési törekvései és háttérhatalmakkal szembeni küzdelme iránt. Hathatósabb kiállást követeltek a tüntetők a magyar kormányzat részéről a kárpátaljai magyarság jogaiért, függetlenségéért, és az anyaországhoz való csatlakozási küzdelmeikért, melyet az ott élő ruszinokkal együtt vívnak hosszú évek óta.

Május 14-én este hatkor kezdődött tüntetésen kb. száz résztvevő (köztük szírek, oroszok is) jelent meg az Orosz Föderáció budapesti nagykövetsége előtt zászlókkal, transzparensekkel (pl. „Kárpátalja Krím után szabadon- Önrendelkezést az Ukrajnában élő rab nemzeteknek” és „ Crimea to Russia, Transcarpathia to Hungary – Legitime right for self-determination”.)

Az elsőként felszólaló dr. Drábik János alapos elemzést tartott az ukrajnai helyzetről.

A szomszédos államban, egy ukrajnai belügy, igen rövid idő alatt, világválsággá alakult át. Ennek egyik szomorú következménye, hogy ma már fegyvertelen embereket is gyilkolnak csak azért, mert egy puccsista, illegitim kormány irányít. – Demokratikusan megválasztott legitim vezetőket akarnak, és jogosan küzdenek az ország tartományainak területi autonómiáért, az önrendelkezésért, hogy Ukrajna, önálló tartományokból álló szövetségi köztársasággá váljon. – Ilyen szövetségi forma az Egyesült Államok, vagy a Német Szövetségi Köztársaság is. De szándékukat, a véres államcsínnyel hatalomra került kormányzat akadályozza meg – emelte ki Drábik János.

Drábik János: A NATO nemzetközi szálakkal terjeszkedik a keleti régióban

DrábikAz ukrán kormány gyalázatos módon, reguláris haderők, felfegyverzett milicisták, külföldről érkezett zsoldos terroristák segítségével gyilkolja az emberi jogokért küzdő embereket. Szégyenletes lengyel testvéreink számára, hogy a jobbszektor neonáci fegyveres milicistái közül nyolcvanat a lengyelországi, Legionowo Rendőr Akadémiáján kaptak kiképzést. Vezetőik, behódoltak a pénzhatalomnak. – A puccsista illegitim kormány, amely a hatalmat bitorolja Kijevben, a NATO, Gladio típusú, terrorista alakulat segítségével került hatalomra, és elrendelte az ukrán hadsereg bevetését a saját népe ellen. Első intézkedésük pedig az volt, hogy betiltották az orosz, és a magyar nyelvhasználatot is.

A prostituált világsajtó nem számolt be arról az eseményről, amely Odessza központjában, Ukrajna harmadik legnagyobb városában történt, amikor a szakszervezeti székházba menekülő oroszbarát, önrendelkezésért tüntető emberekre támadtak az kijevi úgynevezett „Jobbszektor” (neonáci milicista szervezet) terroristái. – Az incidens során, az autonómiáért küzdők két tűz közé szorultak, az épületben fegyveresek lőtték őket, közben az épületbe nyomuló „kijevisták” sokukat, köztük nőket, és gyermekeket is agyonverték. – A Szakszervezeti Központ egyik állapotos munkatársát pedig megerőszakolták, és megfojtották. – Ez a gyalázat, a kijevi kormányzat engedélyével történt. – A véres eseményt, ki kellene vizsgálnia, azon jogvédőknek, akik krokodilkönnyet hullattak amikor, Ukrajna két tartományában népszavazást mertek tartani az önrendelkezés jogán.

A mai események hátterében az a pénzhatalmi világrend áll, amely az euroatlanti térségben a főhatalmat gyakorolja, és kulcsszerepet játszott a Szovjetunió, szabadkőművesek (Alexander Jakoblev, Mihail Gorbacsov, Borisz Jelcin, és társaik) segítségével történő felbomlasztásában. – Azért, hogy hosszú távú tervét végrehajtsa. – Amikor 1989. november 9.-én leomlott a berlini fal, a nagyhatalmi tárgyalások során, a NATO vezetése ígéretet tett arra, hogy amennyiben a Szovjetunió kivonja csapatait Berlinből, és az NDK csatlakozhat az NSZK – hoz, így a Német Szövetségi Köztársaság NATO tagállammá válik, cserébe a katonai szövetség onnan, egy tapodtat, sem terjeszkedik a keleti térség felé. – E komoly ígéretüket 1991-ben ismételten megerősítették.

Ezzel szemben korábban, az Amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériumában létrehoztak egy olyan külön részleget, melynek célja a NATO csapatok keletre nyomulásának biztosítása. Azóta, a NATO ígéretét többszörösen megszegte, és egyfolytában keletre terjeszkedik. – Tagja lett Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Románia, és Bulgária. A soron következő bekebelezhető ország immár, Ukrajna.

Csakhogy Ukrajna helyzete sajátos, mert az ukránok, az orosszal, és a fehéroroszokkal együtt, habár van a nyelvjárásukban némi eltérés, mégis egy keleti-szláv népcsoportba tartoznak. A történelmük, és a kulturális fejlődésük szorosan összefonódott. – Ukrajna nem tud létezni a nagy testvér nélkül, mert energiahordozóit Oroszországtól kapja, termékeiket pedig az oroszoknak adják el. Annak ellenére, hogy az ukrán népet a saját oligarchái módszeresen kirabolták, mégis fennmaradtak orosz támogatással. – Az elmúlt öt évben, Oroszország, 36 milliárd összegű segélyt ajándékozott Ukrajnának. – Ezt a szövetséget akarja szétszakítani véres puccsal a NATO, hogy az ukrán megszállását megfelelőképpen előkészítse.

Az Egyesült Államokban ismét döntő szerephez jutottak az úgynevezett, „neokonzervatívok” korábban ők voltak az a legszélsőségesebb baloldali csoportosulás, amely egy világforradalommal akarta a pénzhatalmi elit számára megszerezni a világuralmat. – A módszerük annyiban változott, hogy ez a csoport, a „demokrácia” erőszakos, és véres terjesztésével akar hatalmat biztosítani a pénzuralom számára. – E miatt nőtt politikai világválsággá az ukrajnai incidens is. – Ha Ukrajna NATO tagállammá válna, az ukrán-orosz határ, állandó háborús övezetté válna.

Az EU lángra gyújtotta Ukrajnát NATO segítséggel, és ez nyilvánvaló provokáció Oroszország felé, a lángot Putyinnak kellene eloltania. Ám ha Putyin ezt megtenné, azonnal elsőszámú agresszor bélyeget kapna. – Ha Putyin nem lép közbe, akkor az ukrajnai oroszokat hagyná, cserben. Mindenképpen gyalázatos, hogy Oroszországot lépésre kényszerítik. A bölcs orosz döntésnek köszönhetően nem történt közbelépés

Mi a megoldás Ukrajna számára?

Megoldás, hogy Ukrajna, egy jó gazdasági kapcsolatokkal rendelkező, el nem kötelezett önálló országgá váljon, amelynek jó kapcsolatai vannak az Európai Unióval, ugyanakkor Oroszországgal fenntartja a testvéri viszonyt, és nem lesz tagja a NATO –nak.

A függetlenséggé válás folyamat elindult.

Megoldás az, ami legutóbb, két kelet ukrajnai tartományban történt, az emberek elsöprő többséggel szavaztak a függetlenség mellett. A harmadik régióban csak azért nem tartottak népszavazást, mert olyan nyomás nehezedett Putyinra, mely miatt a május 11-ei szavazást el kellett halasztani, mivel május 25.-én a NATO által támogatott puccsista ukrán kormány tart olyan szavazást, amellyel törvényesíteni akarja uralmát. – Putyin tanácsa ellenére két régióban mégis szavaztak a függetlenségről, melyet sem az USA, sem az EU nem ismert el.

Nekünk magyaroknak támogatnunk kell az oroszok önrendelkezéséért folytatott küzdelmeit, annál is inkább, mert Ukrajnában, él a magyar nemzet leg elárultabb része, a kárpátaljai magyarság. Megmaradásuk az anyaország támogatásától függ. – S mint Donyecben, úgy a Kárpátalján is ki kell követelni a területi autonómiát, mert minden más megoldás, mellébeszélés! – A nemzetközi pénzhatalmi elit ügynökei által fogalmazott trianoni diktátum aláírói, egyedül a magyarokkal szemben nem vették figyelembe az önrendelkezési, a területi, és az etnikai elveket.

Pedig a nemzetközi jogszabályok, az ENSZ alapokmánya, és a Helsinki okmány is megengedik a határok módosítását békés eszközökkel. – A magyarokkal szembeni negatív diszkriminációt, a demokratikus elveket hangoztató Európai Uniónak régen orvosolnia kellett volna. – Ki kell nyilvánítanunk mindazok együttérzésünket azokkal, akik a minket is sanyargató pénzhatalmi erők, és a demokráciát véres háborúk útján terjesztők ellen küzdenek. – A pénzhatalom, a második világháború óta huszonöt háborút szított a világban, most például Szíriában.

Mindenki ismeri középiskolai tanulmányaiból Batsányi János, a Franciaországi változásokra című versidézetét, amely így szól; „Vigyázó szemetek Párizs felé vessétek!” – Én pedig azt mondhatnám, hogy vigyázó szemetek nyugatra, az az a Grand Orient de France (GODF) a legnagyobb francia szabadkőműves szervezet fővárosa felé vessétek! – De ezt sem mondhatom, mert ez az Európai Unió, amelyhez csatlakozott Magyarország is, megszegett minden olyan értéket, amelyből naggyá nőtt.

Oroszország, amely megsínylette a bolsevik diktatúrát, annak minden gyalázatos bűnével, visszatért az olyan keresztény értékekhez, amely nélkül nincs erkölcs. – Ez a keresztény erkölcsiség pedig az Univerzum törvényei szerint, az emberi élet értékét tartja tiszteletben. – Nekünk pedig minden ember szükségletét figyelembe kell vennünk, és e szerint kell cselekednünk. Drábik János, gondolatait egy orosz-ukrán közmondással zárta; „Amit a kommunisták mondtak a kommunizmusról, az mind hazugságnak bizonyult. De amit a kommunisták a kapitalizmusról mondtak, az mind szín tiszta igazság.”

„Amerika, ne avatkozzon be Európa, és a keleti régió ügyeibe!”

Balogh István, a rendezvény megbízott koordinátora

BaloghHazánktól ötszáz kilométerre, civilek halnak meg a NATO fegyverei által, de mi nem járulunk hozzá, hogy a magyar állam, bármilyen formában segítse ezt a gyilkos hadműveletet. – Nem adjuk hozzájárulásunkat, hogy Magyarország, a NATO színei alatt bármely idegen államban, bármilyen formában részt vállaljon a gyilkos hadműveletekben. Nem hagyhatjuk, hogy az ukrajnai helyzethez hasonlóan, minket is egymásnak ugrasszanak, polgárháborút szítsanak, és majd úgymond felmentő csapatokat küldjenek, amelynek drága ára volna. – Mondta Balogh István, majd hozzátette; Követeljünk, hogy Magyarország azonnal lépjen ki a NATO-ból!

Póka László, a Nem adom a házam mozgalom vezetője

„Az életért kell kiállnunk, és nem hagyhatjuk, hogy egymás ellen ugrasszanak bennünket!”

„Oda kell állni, és meg kell akadályozni, ha valakinek a házát, vagy a földjét el akarják venni!”

PókaEz a banki kirakatok betörését jelképző csákány. Melyet a banki uzsora hitelek terheivel sújtott mozgalom tag jól ismer. Ez a csákány azon pénzhatalmi erők elleni harc jelképe is, amely mint az ukrajnai függetlenséget, úgy a magyar önrendelkezést is veszélyezteti. – szerk.- Beszédében elhangzott, hogy; már régóta tudjuk, hogy ukránok ölnek ukránokat, vagy oroszok ölnek ukránokat, és az uránok, oroszokat. – Testvérek ölnék egymást? Tudnunk kell, hogy nem maguktól teszik, hanem parancsra. A magyarok sem ölnék egymást, de megteszik nap, mint nap, közvetett módszerekkel, a pénzhatalom nyomására. Sokan öngyilkosok lettek, mert elvesztették a házukat, a földjüket. Gyilkosaik pedig azok az ártatlan banki megbízottak, és fizetett emberek, akik telefonon felhívták a figyelmüket, hogy „ha nem fizetsz, elvesszük a házadat”, vagy azok, akik beszántották a földjeiket, egy felsőbb szerv parancsára. Ez az, ami ellen fel kell lépnünk! – Nincs az a pénz, és hatalom, amely okot adhatna arra, hogy egymás életét tönkretegyük, vagy akár azt kioltsuk! Együtt kell kiállnunk és küzdenünk kell, hogy az embertelenség szűnjön meg, mert egyik pénzhatalmi szervnek sincs joga hatalmat gyakorolni felettünk!

„Krím az oroszoké, Kárpátalja a magyaroké és a ruszinoké!”

Összefoglaló dr. Gaudi-Nagy Tamás a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetőjének beszédéről

Isten óvja és vezesse Magyarországot, Oroszországot, Azerbajdzsánt, Szíriát, és minden olyan országot, népet, amelyek a szabadságért és az önrendelkezésért küzdenek. – kezdte a nemzeti jogvédő. Mert ma –folytatta – , egy jól látható háttérhatalmi szervezet által irányított folyamat része, az ami velünk az új földtörvény kapcsán folyik, úgy mint az, ami Ukrajnában történik rendkívül véres, és agresszív módon. – Ugyanígy Szíriában, a NATO, és a szervezett háttérhatalmi erők tudatos, és agresszív hódítópolitikájával akarják a szíreket megfosztani szabadságuktól és bábállamot ültetni a nyakukra.Gaudi

Én magam, volt országgyűlési képviselőként, és mint az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének volt tagja, négy éven át küzdöttem Strasbourgban az emberi jogokért. – Idén, április elején Strasbourgban az Európa Tanács közgyűlése, vitanapot tartott az ukrán helyzetről. – Ennek során, az orosz delegáción kívül, még jómagam szólaltam fel, annak érdekében, hogy a 47 – európai tagállam és a világ figyelmét ráirányítsam arra a tényre, hogy gyalázat az, ahogyan meg akarják tagadni az orosz, és más rab népektől az önrendelkezési jogokat, Ukrajnában. Becstelenség az, ahogyan megpróbálják agresszornak, bűnösnek, szakadárnak, és terroristának beállítani mindazokat, akik az önállóságukért küzdenek. –

„Kárpátalja Krím után szabadon! Önrendelkezést minden Ukrajnában élő rab nemzetnek!”

Szimpátiánk kifejezésével azt szeretnénk tudatni a világgal, hogy az ukrajnai rab népek nincsenek egyedül, és annak ellenére, hogy a tüntetéseken átlagosan kevesebben veszünk részt, az ellenállás folyamata mindenfelé beindult.

Helyzetünkkel kapcsolatban néhány, mindenki számára fontos idézetet szeretnék megosztani.

„Semmilyen emberi csoport, az államok lakosságának egyetlen része sem helyezhető akarata, megkérdezése nélkül, mint valami marhanyáj egy idegen állam fennhatósága alá.” (gróf Apponyi Albert, a trianoni diktátum tárgyalása során kiküldött béke-delegáció vezetője mondta ezt el, ahol ezen igazság, nem hallgattatott meg.)

Valójában mit jelent az önrendelkezési jog?

Sajnos a nemzetközi emberi jogi szervezetek nem mondanak igazat nekünk. Az Európai Unió, és az Európa Tanács hazug, mert mind azt állítják, hogy az emberi jogban a legfőbb érték, az államok területi integritása. – Ezt mondják, miközben, ennek ellentéteként, az emberi jogok legfontosabb, és a közösségi jogok legerősebb tétele, a népek önrendelkezési joga. – Az ENSZ alapokmánya, valamint az ENSZ Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya szerint, a nemzeti közösségek, népcsoportok, szabadon dönthetnek arról, hogy milyen állam területén, és milyen berendezkedésben szeretnének élni. – Továbbá, hogyan szeretnék felhasználni az erőforrásaikat, vagy milyen államformában miként szeretnék élni életüket. Szabadon dönthet minden közösség arról is, hogyan szeretnének emberhez méltó életlehetőségeket nyújtani testvéreik, és a kisebbségek számára.

Az ukrán soviniszták dühödt és verbális támadásait váltotta ki, hogy nemrég mintegy negyven kárpátaljai szervezet egy igen visszafogott igényeket felvázoló nyilatkozatot tett közzé jogaik, igényeik felmutatása érdekében. Ezekből a fenyegető és mocskolódó internetes üzenetekből olvasott fel a nemzeti jogvédő egy csokrot.

A kárpátaljai magyarok, és az orosz szabadság jogokért folytatott tüntetéseink nyomásgyakorló erejét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a március 28-i, Külügyminisztérium előtt tartott demonstrációnkon elfogadott petíció nyolc pontos követelésből, egy már megvalósult. – Két nappal a tüntetést követően megüzente a kormányközeli index.hu, hogy a bilderberges Martonyi már nem lesz az új kormányban külügyminiszter. – Az első lépésen túl vagyunk, azonban még messze vagyunk a sikertől, hiszen az összes többi követelés változatlanul aktuális.

Ezt követően ismertette a Petíció Kárpátaljáért lényegesebb sorait.

„Alulírott, az elkötelezett magyar emberek, akik a mai napon 2014. március 8.-án összegyűltünk Budapesten, a lengyel Bem Józsefről elnevezett téren a Külügyminisztérium épülete előtt, hogy kifejezzük követelésünket, az Ukrajna által megszállt magyar területek visszacsatolása érdekében, és tiltakozásunkat a Krím félszigeten élő orosz közösség önrendelkezési joga gyakorlása miatti szankciók ellen az alábbi lépések haladéktalan megtételét követeljük Magyarország kormányától, különös tekintettel az Alaptörvény, d., cikkére, amely egyértelműen államfeladattá teszi az elcsatolt magyar területeken élő magyar közösségek, közösségi jogainak kivívásáért folytatott küzdelmet.”

„Nem nézhetjük tovább tétlenül, és szótlanul, hogy a történelem által felkínált újabb esélyt szalasszon el nemzetünk az igazságtalan, és önrendelkezési jogot sárba tipró trianoni diktátum által szabott keretek szétzúzására.”

A petíció, több pontban rögzített követeléseket tartalmaz arra vonatkozóan, hogy a magyar állam haladéktalanul kezdeményezze az Oroszország elleni minden nemű szankció azonnali eltörlését valamint a Krím félszigeti, valamint a Donyeck, és Luhanszk megyei népszavazások elismerését, és ezen önrendelkezési döntések tiszteletben tartását.

A követelések első pontja;, „A magyar államot felszólítjuk arra, hogy haladéktalanul kezdeményezze az ENSZ Biztonsági Tanács összehívását annak érdekében, hogy a jelenleg Ukrajnához tartozó, de lényegében ezer évig Magyarországon a Szent Korona országában élt veszélyeztetett magyar, és ruszin közösség, nemzetközi felügyelet mellett megtartott népszavazáson dönthessen önrendelkezési jogának gyakorlásáról, az ENSZ polgári politikai jogok nemzetközi egyességben rögzítettek szerint. Kezdeményezze a kormány azt is, hogy az ENSZ BT döntsön arról is, hogy a népszavazás tisztasága, és az ott élők biztonsága érdekében, nemzetközi békefenntartó erők, és nemzetközi megfigyelők, megfelelő számban legyenek jelen Kárpátalján.”

A negyedik pont; „Követeljük, hogy a kormány haladéktalanul intézkedjen a Magyar Honvédség felkészítéséről annak érdekében, hogy képes legyen védelmet adni, a Kárpátalján élő kétszázezer magyar honfitársunknak, akik közül már minden harmadik ember, (közel ötvenezer) magyar állampolgár, így uniós tag is. – Követeljük, hogy hozzák haza az összes magyar katonát külföldről, hiszen hétszáz magyar katona harcol, tizenhárom különböző államban, ahelyett, hogy itthon lennének készültségben, hogy ha eljön az ideje, esküjüknek megfelelően ne idegen érdekeket képviseljenek, hanem képesek legyenek a haza, és a honfitársaik védelmére.

Ötödik pont; Magyarország, haladéktalanul jelentse be igényét arra, hogy a történelem hosszú évszázadai alatt békésen együtt élő magyar és ruszin nép által lakott Kárpátalja, térjen vissza Magyarországhoz!

Kárpátalján élő magyarokat megilletik a közösségi jogok!

Orbán Viktor május 6-án a kormányfővé választását követő parlamenti beiktatási beszédében a következő kijelentéseket tette, és amely miatt, Európa szerte hatalmas botrány támadt, és ami miatt raportra hívták még az ukrajnai magyar nagykövetet is; – „A magyar ügyet, európai ügynek tekintjük.” – „A regionális gazdasági kapcsolatok eltökélt erősítése nem áll ellentétben a markáns nemzetpolitikai irányvonallal.” – „ A magyar ügy, a második világháború óta megoldatlan.” Ez pedig nem jelent mást, mint a trianoni diktátumra vonatkozó revíziójára való egyértelmű felhívást. – megköszönhetjük a miniszterelnök úrnak, hogy hosszú évek óta tartó kitartó munkánk eredményeként is, végre levonta a következtetést, miszerint a („Justice for Hungary! Igazságot Magyarországnak! ) revízió nem kerülhető meg. Az 1989-es változások óta egyedül Magyarország határai maradtak rendezés nélkül, de a körülöttünk elhelyezkedő műállamok, sorra felbomlottak. – De Krím, az orosz csatlakozással ledöntötte az utolsó oszlopot is a trianoni diktátum szörnyépítménye alól, így most már az lebontható. Arra bíztatta a nemzeti jogvédő a miniszterelnököt, hogy a nemzeti ellenállás által kitaposott ösvényen, a magyar ügy önrendelkezési jogon alapuló megoldása követelésének útján menjen végig ebben számíthat a hazafias erők támogatására, de csak ha ezt teszi és csak ebben a körben. Felidézte végül a hagyományos európai értékekét az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésében az oroszokkal közösen folytatott küzdelmeit és világossá tette, hogy a világra szóló lehallgatási botrányt kirobbantó Edward Snowden számára biztosított menedékjoggal Oroszország bizonyította, hogy valódi érték és jogvédelem jellemzi az orosz politikát. Putyin határozott nemzeti érdekérvényesítő és globalista-transzatlanti nyomással szembeszegülő, nemzeti önrendelkezést védő politikája példa lehet minden európai állam számára.

AliAli Szíriából

Ezt követően egy szír hazafi szólalt fel, Ali, aki egyetértett mindazzal, amit a magyar szabadságharcosok állítanak. – Tisztában van azzal, hogy ami hazájában történik, a mögött is ugyan az az erő áll, amely az ukrajnai incidenst kirobbantotta.

Megköszönöm, hogy barátként itt lehetek veletek. Egyet értek minden előttem beszélővel. De mi folyik itt, ebben az országban? – És ki áll mögötte? Ami történik Ukrajnában, Líbiában, vagy ami most történik Venezuelában, és Szíriában, mindmögött, Amerika áll. – Mit akarnak ők? – A fegyvereiket akarják eladni, és sok pénzt akarnak csinálni. Milyen áron? Sok ember halálának árán. Én huszonöt éve jöttem Magyarországra, de akkor, nem láttam ennyi embert kukázni! – Mi történt itt? – Ha Amerikát annyira érdekli a demokrácia, és az emberség, akkor miért nem segít ezeken az embereken?

Segíthetne rajtuk. – Mert nem azt a bokszolót kellene a kormányzásba segíteni, aki Ukrajnában elnök akar lenni, ő a bokszhoz, és az ütéshez ért! – Sokan nem tudják, hogy Szíriában valójában mi történt. Nekik mondom el, hogy a probléma, a gázerőforrás miatt robbant ki. – A gázvezetéket,Szírián keresztül akarják Európába vezetni, Katar, és Szaud-Arábia segítségével. A szaudi király négy lányt tart fogva, akiknek az ételt is csak titokban tudják becsempészni zárkáikba. – Amikor Obama az USA elnöke legutóbb Szaud-Arábiában járt, úgy hajolt meg a király előtt, mit egy rabszolga. – Obama, miért nem kérdezi,meg a királyt, hogy miért tartja fogva a négy lányt? Hol a demokrácia, és hol van Obama?

Szerintem Obama nem ismeri a demokráciát, az az ember viszont, aki a szemétben kotorászik, jobban el tudná nekünk mondani, hogy milyennek kellene lennie a demokráciának.

Budaházy György szabadságharcos

Ezt követően a tüntetésektől nemrég az elleni immár öt éve folytatott politikai koncepciós per miatt ismét telefonon bejelentkező hazafi, Budaházy György következett.

Vérlázító, ami Ukrajnában történik, fegyvertelen embereket, olyanokat, mint mi mindannyian, lelövik az utcán. – kezdte. Hasonló szörnyűségeket – folytatta-, az izraeliek által, a palesztinok ellen elkövetett bűncselekményeket láttam az internetes felvételeken. – Egyszer majd el kell számolnia az elkövetőknek az ilyen embertelenségekről. – Kárpátaljáról is vészes hírek érkeznek, mert az ukrán vezetés fél, és nagyon komoly titkosszolgálati munka folyik a magyarság megfigyelésére is. – Munkácson pedig tiltakozók emeltek gumiabroncsokból kisebb barikádot a járási közigazgatás elé, és felvetődött, hogy fel is gyújtják azt, ha nem teljesítik azon követelésüket, ha a járási vezetőt menesztik. – Munkács polgármestere, magyar nemzetiségű, Lengyel Zoltán. –Elmondta: „Jobb Szektornak” most még komoly erői nincsenek láthatóan jelen Kárpátalján. – A Szvoboda jelenthet veszélyt, de ezt sem a térségben, hanem a szomszéd megyékben szervezik. – A kárpátaljai népek, magyarok, ruszinok, ukránok, viszonylag összetartanak, és van köztük egy közös Kárpátalja tudat. – Jó hír tehát számunkra az, hogy egyelőre nincs tömegbázisa ott a szélsőséges ukrán erőknek. – Hasonló forgatókönyv játszódik le Ukrajna esetében, mint annak idején Jugoszlávia esetében. – Nem volna jó, ha az ukránok a magyarokon akarnának bosszút állni, mint mikor a szerbek Temerint megszállták. – Már lehet azt hallani, hogy a Krím félszigetről áramlanak az ukránok át Kárpátaljára. Ehhez az ukrán vezetés minden segítséget megad, erről az az esemény jutott eszembe, ami már lejátszódott Jugoszlávia felbomlásával, Szerbia, és Horvátország esetében. A magyar kormány akkor sem lépett az elszakított területen, bajbajutott magyarokon, egyébként akkor is FIDESZ vezetésünk volt.

Mindenki legyen hírnöke az összefogásnak, és a nemzeti önrendelkezésnek! Tájékozódni kell, az eseményekről, mert a világ átalakulóan van ismét. – A Kárpátalja visszakerülhet Magyarországhoz, de az újra rendezett területeket a háttérhatalmak nem hajlandók elismerni. Viszont minden nemzetet megillet az önrendelkezéshez való jog, így a magyarokat is, ezért érdemes küzdenünk érte.

Meg tudjuk teremteni, az európai nemzetek önrendelkezését, és békéjét, ehhez össze kell fognunk a testvéreinkkel. – Isten óvja Magyarországot, Kárpátalját, és az elcsatolt területeket!

A rendezvény végén egy orosz hazafi osztott meg magyarul néhány fontos gondolatot arról, hogy mennyire nagy az érdekazonosság és sorsközösség a magyar és orosz nép között, s mennyire fontos lenne a múlt történelmi sérelmein és az ebből fakadó fenntartásokon túllépve megtalálni a közös nevezőt, és együtt küzdeni a nemzeti önrendelkezésért a globalista világhódítókkal szemben.

A több mint két órás rendezvény végén – már eleredt esőben – a kitartó tüntetők elénekelték a Szózatot és Székely Himnuszt és azzal a megerősödött tudatban indultak haza, hogy a magyar nemzeti ellenállás és civil diplomácia egy jelentős eseményét hozták tető alá, amelynek jelentősége messze túlmutat a fősodratú média általi elhallgatottságon és még sokat hozhat a magyarság számára a későbbiekben.

Budapest, 2014. május 18.

Buncsik Marianna és dr. Gaudi-Nagy Tamás

A részletes anyag doc. formátumban INNEN letölthető

Videó az eseményről

[youtube=http://youtu.be/QLGt-hwZaa8]

Nemzeti InternetFigyelő

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: