KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szokásos, néphülyítő, demagóg DK-s szöveg Barkóczitól: Orbán miatt van válság

Orbán Viktor miatt van válság Magyarországon, és amíg ő marad, marad a válság is – jelentette ki Barkóczi Balázs, a Demokratikus Koalíció (DK) országgyűlési képviselője, szóvivője pénteki online sajtótájékoztatóján – tájékoztat az MTI.

Az ellenzéki politikus közölte: a Magyar Pékszövetség elnöke szerint jelentős drágulás várható a pékáruknál, mert be kell építeniük az áraikba „a kormányzati rezsiemelést”. Ez a sokadik dolog, „ami a mindennapjainkat érinti” – tette hozzá a képviselő.

Megjegyezte: a hétszeresére emelt gázárat „nemcsak akkor fogjuk megfizetni, amikor kifizetjük a rezsit, hanem akkor is, amikor boltba megyünk, amikor befizetjük a gyerek iskolai étkezését”.

Kiemelte:

„az orbáni infláció és az orbáni rezsiemelés miatt drágul a kenyér és a mindennapi megélhetés Magyarországon, Orbán tette tönkre a forintot, és Orbán emelte a hétszeresére a gázárat, ezért a drágulás is Orbán Viktor miatt van”.

Barkóczi szerint a helyzet megoldásához előbb fel kell ismerni a problémát, „a probléma pedig maga a miniszterelnök”, miatta van válság Magyarországon, és „amíg Orbán marad, marad a válság is”. Már most látszik, hogy minden magyar duplán fogja megfizetni a rezsiemelést: először a rezsiszámlával, utána pedig a bevásárlással, az igénybe vett szolgáltatásokkal, gyakorlatilag mindennel – mondta.

Úgy fogalmazott, „Orbán Viktor elhozta nekünk az 1000 forintos kenyér korszakát is, és ki tudja, hogy hol van még a szakadék alja”.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor is reagált a Donald Trump elleni merénylet kapcsán

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük