KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szijjártó Péter: Itt az ideje, hogy felcsavarjuk a békepárti többség hangerejét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Egyre durvább a háború a szomszédban, egyre többen halnak meg és egyre nő az eszkaláció kockázata. Itt az ideje, hogy felcsavarjuk a békepárti többség hangerejét” – írta Facebook-oldalán a külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter leszögezte: most emberéleteket kell menteni, és az csak békében lehetséges.

„A béketeremtésben kritikus fontosságú szerepet töltenek be (vagy inkább kellene, hogy betöltsenek) a nemzetközi intézmények, közülük is leginkább az ENSZ. Nincs szélesebb körű szervezet az ENSZ-nél, ezért a működését nem szabad(na) átpolitizálni, hiszen pont az ENSZ-nek van a legnagyobb esélye a béketárgyalások megkezdésére” 

– fogalmazott posztjában a miniszter.

Hozzátette: ebből a szempontból jó hír, hogy szeptembertől egy olyan ember veszi át az ENSZ Közgyűlésének elnöki pozícióját, aki hozzánk hasonlóan elkötelezett a béke ügye iránt. A Trinidad és Tobagó-i Dennis Francis számára kulcskérdés a béke ügyének előmozdítása – hangsúlyozta, kiemelve: New York-i találkozójukon biztosították egymást kölcsönös támogatásukról.

One thought on “Szijjártó Péter: Itt az ideje, hogy felcsavarjuk a békepárti többség hangerejét

  1. Mit akarsz te fecsavarni nyáladék nyegleo?Ezer ezer ezer és ezer közpénzmilliárdokat elsiboló strómanok hadával morált és emberséget fekália cunamival beszennyező sz@rrágók.Béke hangját?Amikor gőzerővel piszkos háborut folytattok minden tiszta életü Magyar ellen?!A O1TNMester vezetésével.Gyülöltök mindent ami tiszta szép törvényes Magyar s emberi!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: