Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Soledar: A Russia Today exkluzív, megrázó képsorai, az oroszok által elfoglalt városból (videó 18+)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miután az “információs szabadság” jegyében az orosz Russia Today, több nyelven sugárzó televízió adását mind a kábelszolgáltató, mind a műholdközvetítők beszüntették és annak internetes elérését is blokkolják, az európai emberekhez, így a magyarokhoz is ritkán jutnak el közvetlenül a háborús helyszíneken készült felvételek, tudósítások. Természetesen léteznek olyan portálak, melyek igyekeznek ezt a “demokratikusan” létrehozott űrt betölteni lehetőségeik szerint, Ilyen a Nemzeti InternetFigyelő is.

Az alábbi felvételek azt követően készültek, hogy az orosz fegyveres erők, illetve a Wagner csoport katonái elfoglalták Soledar városát. Megdöbbentő képsorokat láthat a néző, miközben a tudósító olyan katonákat szólaltat meg, akik részt vettek az öldöklő harcban és a pillanatnyi helyzetet mutatják be.

Rendkívül tragikus, ami Soledarban és általában az ukrán frontokon történik. Az ukrán vezetés megtiltotta katonáinak a megadást, inkább a halálba küldte őket. A képsorok bizonyítják azt a hihetetlen pusztítást, melyet elszenvedett a város.

Figyelem! Az itt látható képsorok egyesek számára felkavaró hatású lehet:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: