MONEYPULÁCIÓ – IMPRESSZUM HELYETT

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

moneypulacio-eleje_hata_vagott

IMPRESSZUM: (Gyengébbek és fiatalabbak kedvéért a könyvnek az a része, ami általában a lőtéri kutyát nem érdekli, éppen ezért nem is olvassa el senki. Én most mégis arra kérlek, tégy kivételt!)

Az egész 2015. január 1-jén reggel kezdődött. A tapasztalatszerzés rögös útjára lépett férfiember 2014. december 31-én éjszaka gyanútlanul hajtotta álomra immáron kissé őszülő fejét, melyben az értelem szikrája olykor-olykor még kitartóan pislákolni látszik. E pislákolás eredménye gyakorta hosszabb-rövidebb (inkább hosszabb, mint rövidebb) írások formájában aztán vizuálisan is testet ölt néha napján – itt a Nemzeti Internetfigyelő virtuális hasábjain – az igen nagy becsben tartott olvasóközönség legnagyobb örömére, vagy éppen bosszúságára, melytől jobb sorsra érdemes szerzőnk éppen fenti okokból kifolyólag aztán kap hideget, s meleget egyszerre. Már-már bravúros csodaszámba megy, ahogy a „hálás” publikum írói munkássága elismeréseként egyetlen mozdulattal helyezi el őt egyszerre a retorikai számegyenes mindkét végén.

Így telnek tehát a szürke munkás hétköznapok. Az éppen aktuális történéseket és eseményeket tárgyaló publicisztikák helyett most azonban valami egészen mással kopogtat a botcsinálta firkász a jó nép ajtaján. Új könyvével tükröt tart az igen tisztelt Olvasó elé, felvértezve a publicisztika és a szépirodalom kimeríthetetlennek tűnő eszköztárával, valamint annak sajátos gyöngyszemeivel, melyek némely esetben autentikus idézetek formájában a felszínre törve olykor megdöbbenést, máskor esetleg megbotránkozást keltenek a cizelláltabb lelkületű olvasóközönség tagjaiban. E kötettel a szerző arra kéri, s egyben készteti is a tisztelt nagyérdeműt, hogy emelkedjen fel már végre tévénéző foteljeinek jótékonyan süppedős, émelyítően álmosító tunya világából, és nem lévén restek, méltóztassanak  végre szembe nézni a kegyetlen és kíméletlen rögvalósággal, (i)gazsággal.

A Szerző hálás szívvel mondana köszönetet, ha az általa meghozott anyagi és fizikai áldozatokért cserébe a kedves Olvasó is anyagi és fizikai áldozatokat hozna azzal, hogy megvásárolná ezt a maga nemében kétségkívül egyedülálló könyvet. Mondaná, hogy elvileg semmilyen értékrendbe nem fér bele ennek a műnek bármilyen (elektronikus, mechanikus módon, nyilvános előadáson vagy tanfolyamon, hangoskönyvként vagy honlapi információként, fénymásolatként vagy bármely más adatként) a szerző és a kiadó engedélye nélkül való közlése, de nem mondja. Ha minden kötél szakad, nyugodtan másold, terjeszd, szórd szét Frutti helyett! És ha lehet, minél több ember között! Másként hogyan ismerkedhetnénk meg azokkal a gondolatokkal, melyek e kötet lapjain olvashatók? Elárulom neked: SEHOGY! Természetesen mindenki – így e kötet szerzője is – jobban örülne annak, ha jogkövető magatartást tanúsító állampolgárként mégsem a jelenlegi hatályos törvények értelmében illegálisnak számító módon terjesztenéd azt a sajátosan összeállított ismeretanyagot, mellyel e kötet lapjain találkozol, mivel a könyvkiadást kísérő összes sáp, sarc, adó és mit tudom én még mi levonása után, a könyv árából talán marad még némi aprópénz, melyet esetleg újabb, hasonlóan érdekes témájú olvasnivaló előállítására, illetve ezen előállítás anyagi inspirációja végett fel lehetne használni a jövőben. Ennyi lett volna az impresszum. Uff, én beszéltem! (A szerző)

vissza a kezdőoldalra