SÁREMBER KORA 1. – BENE GÁBOR AJÁNLJA

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

sarember-kora-megdontott-konyv

ELŐSZÓ

,,Elveted a tettet, kinő belőle a magatartás. Elveted a magatartást, kinő belőle a jellem. – Elveted a jellemet, kinő belőle a sors.”   (Hamvas Béla)

 

Megtisztelő számomra, hogy e nagyhatású könyv elé kértek fel előszó írására. Valóban kommunikációs tömegpusztítófegyver  a „politikai inkorrektség”, mivel teljesen átalakította a valóságot! Ám az igazság létező valóság, míg a hazugságot ki kell találni. Így Ronald Wilson Reagan színész és politikus USA elnöksége után, szinte minden pártpolitikus színésszé is vált a világon. Ám ez a könyv végre, nem a polkorrekt hatása alatt született meg, s így Szabó László nagyszerű munkáját csak ajánlani tudom minden magyar embernek. Elsőnek azért, mert szükséges lenne visszatérni a beváltan működő rendszerekhez, s többé nem a politikai pártok folyamatos hazugságra építeni. Másodszor azért, mert szükséges lenne megértenünk a vaskort, amely e könyv szerint a „Sárember kora” is. Ennek a kornak azonban minden rezdülése hamis. Nem csak a hazug pártpolitika és a profitmaximalizálás miatt, hanem a szinte teljes emberiség agymosása és gátlástalanná tétele okán is. A kór-kapitalizmus kora ez, amely a munkásokat és a tisztességes középosztály tagjait is megalázza és nyomorba dönti. Igaz, már a vége felé járunk ennek a borzalmas és a Jézusi tanításokkal össze nem egyeztethető kornak, de sajnos az átlagembereket meggyőzték arról, hogy támogassák ezt a szabadversenyesnek hazudott kapitalizmust. Ráadásul a létező szocializmus sikerrel járatta le az ún. közösségi rendszert, így csak akkor fog véget érni a fejlettebb világot bekábító PC-kor, ha az agymosottak szeme kitisztul, s teljesen eldobják a pártok hatalmát. Szerintem ugyanis vissza kellene építeni a nemzetet. Azt a nemzetet, amely csak értékrendi alapon szerveződhet újjá, amely nekünk-magyaroknak az ősi társadalomszervező rendszerünk volt.

Tehát a csalások akkor változnak csak meg, ha nem a tőzsdék, nem a bankok, nem a pártpolitikai színészek fognak dönteni, s nem a népesség 1 százaléka fog hamis döntéseket kicsikarni a 99 százalékból, hanem a nemzet. Ma sajnos még az előbbi történik. Ez a kor ma még a mammoné, mert az aranyborjú imádatát és uralmát szolgálja. A pénz uralmának majdnem mindenki kiszolgálója, mert pénzpórázra vannnak fűzve azok, akik döntési helyzetbe kerültek. S a pénznek az értékjel és csereeszköz funkciója szükséges ugyan, de a spekulatív és hatalmi funkció valójában felesleges és káros. Ha ezt megértenék és nem a pénzügyi oktatás agymosását vennék át a fiatalok, s akkor bizony jobbá lehetne tenni a világot. Ám a derivatívák és a kötvénykockázati svap – mint pénzügyi machinációs eszközök -, már annyira áthatották a közgazdászok agyát, hogy bonyolult csalások egész sorával kötnek „fogadásokat” ma a legkomolyabb pénzügyi szakemberek.  Sajnos az adósságcsapda rendszere az, amely elhiteti az átlagemberekkel, hogy hitelt kell felvenni és így nem az értékteremtés, nem az alkotás a cél, hanem a hamis kufárkodás. Ez a könyv leleplezi azt a pénzügyi és tudatmódosító maffiát, akik ugyan letagadják a saját létezésüket, de ott vannak minden kilométerkőnél, s a legaljasabb adósságcsapda rendszerének a segítségével fosztanak ki államokat, népeket, sőt egyéneket is. Ezzel a Sárember kora és rendszere, saját magát ítéli halálra. Nekünk tehát csak arra kellene figyelnünk, hogy túléljük ezt az egyre jobban rozsdásodó vaskort, s kinyíljon a szemünk azokra a gátlástalan ügyletekre, amelyek valójában kufárszellemű igazságtalanságok. A járványszerű banki csalások állami támogatása, s az összes többi profitmaximalizálásból eredő embertelenségek kora tehát lassan lejár. Mi pedig igen rosszul érezzük magunkat ebben a korban, amikor még azzal is becsapnak minket, hogy a bankokat közpénzből szükséges feltőkésíteni, s ezzel a mi adóforintjaikból támogatja meg a leggazdagabbakat az a pártpolitikai osztály, amely valójában a bankárkaszt pénzpórázára van fűzve. A tanácsom tehát: figyelmesen kell átolvasni a könyvet és meg kell gondolni a pártok hamis rendszere helyetti Nemzetépítő Népmozgalom képviseleti rendjét. (Lásd a Nemzetet építs, ne pártot! c. előadásom)

Ha az ember gondolkodni akar ahelyett, hogy elfogadja azt, amit a polkorrekt média tálal neki, az nagylépés. De ha már azt is felismeri, hogy nem a politika az ellensége, hanem az azt kisajátítók, akik önmaguk is inkorrektek. Akkor már elindult kifelé a vaskorból, akkor őt már nem tudja marasztalni a s sár embere!

Szeged, 2016-11-20                    Dr. Bene Gábor – Közjogász

vissza az ajánlók oldalára

vissza a kezdőoldalra