SÁREMBER KORA 1 – A KÖNYVRŐL

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

sarember-kora-1-eleje_hata

Néhány gondolat a könyvről:

Ki gondolta volna? Én magam egészen biztosan nem, hogy MONEYPULÁCIÓ című könyvemmel útjára indítok valami olyasmit, amibe lehet, hogy jobb lett volna bele sem kezdeni. De, ha már belekezdtem, és ha már nem olyan családból származom, hogy az első nehézségek láttán megrettenjek, úgy gondoltam, most már muszáj lesz végigvinni a dolgot. Mint utóbb kiderült „végül” egy három könyvből, vagyis öt kötetből álló trilógia kerekedett belőle. Utóbb aztán az is kiderült, hogy a „végül” szócskát körülvevő idézőjelek használata is teljességgel indokolt, hiszen csak szusszanásnyi időre hagytam fel a billentyűzet kitartó püffölésével, egy váratlan delejlevélnek köszönhetően, amolyan „mese nincs” alapon, tető alá kellett hozni egy újabb könyvsorozatot, mely a szerzői keresztségben általam „A mutatványosbódé” címet kapta.

Ahogy mondani szokás: „A Jó Isten a tenyerén hordoz engem, csak időnként kedve támad, és tapsol egyet!”

A Sárember-trilógia első kötete, a MONEYPULÁCIÓ azzal foglalkozik, hogyan dolgoz meg bennünket Hollywood a filmeken keresztül. A folytatásban, ebben a mostani könyvben pedig azt a tudatosan el- és megtervezett, majd levezényelt folyamatot járjuk körül, melyben lecserélik, felcserélik, becserélik, kicserélik azt, ami a mienk, valami másra, valaki máséra, ami nem mi vagyunk, nem rólunk szól, bár kétségtelenül nekünk szól, hiszen minket masszíroznak vele. Mivel ez az idegen, általában a mienktől sokban különböző, és annál jóval gyengébb, rosszabb, károsabb következményekkel járó, sok esetben hibás, az életet és annak természetes működését meghazudtoló „tudáson” alapuló „értékrend” (vagy sokkal inkább érdekrend?) az, amit a mienk helyébe tesznek, létfontosságú, hogy az őseinktől örökül kapott, a természettel és az Élni akaró Élettel teljes harmóniában lévő szerves tudásunkat megőrizzük, tovább éltessük, továbbvigyük, és mi is örökül hagyjuk a következő nemzedékeink számára!

Az első könyv, a MONEYPULÁCIÓ megírása, de főként azután, ahogy ezzel a kötettel bántak, azaz, mindent megtettek azért, hogy ez a könyv ne juthasson el az olvasókhoz, kellett szembesülnöm azzal, hogy itt még nem ért véget a dolgom, akad még bőven tennivalóm.

A Sárember kora 2. kötete betekintést nyújt az Olvasó számára, kik azok, akik ezt a tudatosan el- és megtervezett, majd levezényelt cserefolyamatot irányítják, és mivé akarnak átformálni bennünket.

A MONEYPULÁCIÓ-hoz készített könyvbemutató előadással járva az országot, a közönség soraiból többször is jelezték számomra, hogy azt a fajta sajátos szemszögből való vizsgálódást és ezen vizsgálódás rendhagyó szempontjait jó lenne maradandóbb, akár írott formában is rögzíteni, így született meg végül a trilógia záróakkordja, amolyan ráadáskönyvként – három a magyar igazság, ez a ráadás! – a kétkötetes EMLÉKCSINÁLÓK. Ebben a munkámban ismét az amerikai „csavargyár” műalkotásai sietnek a segítségünkre.

Amikor ezen soraimat ajánlom a tisztelt (és leendő) olvasók figyelmébe (2018 nyara), küszködve az elemekkel, könyveim weboldalait professzionális kivitelezésű, célzott és irányított támadásokkal ellehetetlenítették, így azokat le kellett kapcsolni. Az újraindításukon teljes erőbedobással dolgozunk. Megjelenési felület híján az eddig megjelent két kötet értékesítése gyakorlatilag teljesen leállt, így azok nem tudják kitermelni a folytatás megjelentetéséhez szükséges nyomdaköltségeket.

A Nagy Testvér tényleg mindenre odafigyel, mégpedig nagyon. Hiába a csekély példányszám kötetenként (500 db), hiába az igen erőteljesen korlátozott média-megjelenést biztosító felületek száma, amit nem akarnak, hogy eljusson, hogy eljuthasson az olvasóhoz, az emberekhez, az úgy tűnik, hogy kellő számban nem is fog eljutni a közönséghez, vagy legalábbis csak irtózatos nehézségek árán.

De nem adom fel!

Kedves Olvasó, most te következel!

vissza a kezdőoldalra