Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sacra Hungaria: Magyarország tisztul, de nem pusztul

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mi a magyarság legszentebb küldetése és mik azok a háttérben húzódó láthatatlan küzdelmek, amelyek a magyarságot jellemzik?

Témáink: „Magyarország nem pusztul, hanem tisztul…” – mondotta az Üdvözítő Natália nővérnek a kommunizmus világméretű tombolásának idején. Látva a világban zajló negatív, sötét folyamatokat, van-e remény a világosság győzelmére? Mi ebben a sajátos szerepe Magyarországnak? Miért kell az Üdvözítő akarata szerinti kápolnának felépülnie a Szent Anna réten?

Mi a mai magyar keresztény ember kötelezettsége? Elválasztható-e a kereszténység és a magyarság? Milyen nemzeti és katolikus szemlélet köti össze Prohászka Ottokárt, Zadravecz Istvánt, Mindszenty Józsefet és Márton Áront? A Szent László-i magyar, és az európai katolicizmus különbözősége és mégis egységes volta a Magyarok Nagyasszonya tiszteletének tükrében.

Ezekről a fontos kérdésekről beszélget majd Dr. Bogár László közgazdász, Péter Szász a Depositum katolikus hitvédelmi oldal főszerkesztője és Stoffán György író, egyháztörténet-kutató, december 22-én Polgári Mulatóban.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: