KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Robert Fico sikeres műtéten esett át (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A TA3 szlovák televízió oldalán azt közölték, hogy Robert Fico kormányfőn sikeres műtétet hajtottak végre, állapota stabil, kommunikál. Egyelőre ennél több információt nem közöltek a médiaszolgáltatók, ugyanakkor a besztercebányai kórházból hivatalos információt a szlovák kormányfő állapotáról nem tettek közzé. Azonban felkérték a televíziók internetes oldalait, hogy a komment szekciókat tiltsák le, mert olyan gyűlöletes hozzászólások jelennek meg, amelyek további veszélyforrást jelentenek.

Szintén a TA3 televízió bemutatott egy rövidebb videót, melyet a Markiza Tv készített az elkövetőről, akit közelről mutatnak, miközben a kihallgatására várakozik.

A felvétel szerint egy hónapja döntött arról, hogy elköveti a cselekményt. „Nem értek egyet a kormány politikájával. Felszámolják a médiát, miért támadják az RTVS-t? Miért rúgják ki Mazákot a pozíciójából? – kérdezte

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Az USA nem engedélyezte Kijevnek, hogy fegyvereivel orosz területet támadjon

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük