KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Peszkov: Nem lehetséges, hogy a Krím Ukrajnához kerüljön

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Kreml nem tud elképzelni olyan körülményeket, amelyek között lehetséges lenne a Krím „visszatérése” Ukrajnához – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki sajtótitkár – számolt be az RT.

„Nem, nem lehet olyan helyzetet elképzelni. Ez az Orosz Föderáció szerves része”

– jelentette ki a Krímre vonatkozóan Peszkov.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt állítja, hogy amennyiben a Krím „visszatérne”, azzal a béke is megteremtődne Ukrajnában.

Jake Sullivan, az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója megjegyezte, hogy Ukrajna Krímre vonatkozó követeléseit a jövőben kell rendezni.

Vlagyimir Putyin orosz elnök azonban már többször hangsúlyozta, hogy a Krím kérdése Oroszország számára lezárt ügy, és a félszigeten tartott népszavazást a nemzetközi joggal szigorú összhangban tartották meg.

A Krím a 2014 márciusában tartott népszavazás után vált orosz területté, amelyen a lakosok többsége az Oroszországgal való újraegyesítés mellett szavazott.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Krím félsziget (Fotó: RIA Novosztyi)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: