KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Papp Lajos: “Sehonnai, bitang emberek irányítják Európát!”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

“Ez a népvándorlás nagyobb veszélyt jelent hazánkra, mint a két világháború együttvéve.” – Papp Lajos nyugalmazott szívsebész professzorral beszélgetünk migrációról, a haza szolgálatáról és a Teremtőtől kapott küldetésről.

https://youtu.be/zGx6YMPIQ6I

N1Tv

4 thoughts on “Papp Lajos: “Sehonnai, bitang emberek irányítják Európát!”

 1. Tökéletes igazság minden szava– ,, megpróbálom szolgálni a hazám ”
  –Nahát miért nem ezt teszik, azok akik más ország kapitalistáit gazdagítják a tudásukkal – aztán lerobbanva keresik újra a hazájukat —

 2. Magyarok Mindnyájan!🔔
  (Gondolatok, az EMBERT energiának tituláló szónoklóknak!)

  AZ EMBER
  NEM SÁTÁNI PÉNZEN VETT összetákolt s nagy pénzekért üzleti célra, előadásokon használt ENERGIA!

  Energia az,
  amit elő lehet állítani az ISTEN által teremtett klf. anyagokból (azokat felismerve): világítás, fűtés stb…….., amit azért kaptunk a Jó ISTENTŐL, hogy arra használjuk ami az Emberi életet fenntartja ez AnyaFöldön!

  Ha e kapott anyagokat nem az Emberi életre,
  hanem a sátáni halállal szövetséget kötve használják,
  akkor felrobban!!!!!!!!!!!!!!!!

  Az EMBER ISTEN TERMTMÉNYE,
  aki szív-lélekből teremtetett = SZERETET- BÉKE!

  🔔

  Dalai láma: “Hagyjuk abba az imát Párizsért”
  2015-11-17 MTI

  “Hagyjuk abba az imádkozást Párizsért, a békéért dolgozzunk!” – nyilatkozta a dalai láma a Deutsche Welle rádiónak.

  Dalai láma: “Hagyjuk abba az imát Párizsért”

  A buddhista szellemi vezető szerint a problémát emberek teremtették, tehát fölösleges most Isten segítségét kérniük, amit kreáltak, azt maguknak kell megoldaniuk.
  “Ezt a problémát nem oldhatjuk meg egyedül imádsággal. Én buddhista vagyok és hiszek az imádság erejében, de ezt a problémát az emberek teremtették, és most Istent kérjük, hogy oldja meg. Ez nem logikus. Isten azt mondaná, oldjátok meg magatok, hiszen ti hoztátok létre” – fogalmazott a dalai láma. Hozzátette: mélyen reméli, hogy a 20. század erőszakhulláma nem vérezi át a 21 századot is.
  “Az emberi értékek, a harmónia, az összetartozás szisztematikus megközelítésére van szükségünk – mondta. – S ha belevágunk ennek megvalósításába, akkor ez a század, reményeim szerint, más lesz, mint az előző. Mindenkinek ez az érdeke. Dolgozzunk hát a békéért a saját családunkban, a társadalomban, és ne Istentől, Buddhától, vagy a kormányoktól várjuk a segítséget” – fogalmazta meg szokatlanul hangzó tanácsait a buddhisták szellemi vezetője.

  A dalai láma kitért arra is, hogy a tibeti népre bízza annak eldöntését, vajon szükség van-e még dalai lámákra. Ő mindenesetre készen áll arra is, ha ezt az intézményt eltörlik. “Én többé már nem politizálok, csakis a tibetiek jóléte foglalkoztat” – szögezte le.

  MAGYAROK MINDNYÁJAN!

  Amerika ma már az EU-val is karöltve készítik fel a terroristákat e gyalázatra s utána van képük odaállni gyászolni, imádkozni????????!!!!!!!!!!!

  Nem az élettel, hanem a halállal kötöttek örök szövetséget!

  Miről beszélgetünk??????????????????

  Döbbenettel tölt el Mindnyájunkat KárpátHaza Magyarországát, hogy még a gyász napja el sem múlt a párizsi vérengzések kapcsán, és a Francia nemzetet szolgálók máris a háborúra a visszacsapásokra szólítanak fel?????!!!!!!!

  Érdekes, hogy Versaillesbe üléseznek, akkor talán felmerül az Ősi Magyar, Szír ellen elkövetett rabló-pandur, évezredes kérdés IGAZSÁGA, végre emberi megoldása is?!

  Ha a Francia-Amerika-EU, Orosz stb., nem a Béke Földi útjra lép,

  amiért nekünk a JÓ ISTEN életet adott, akkor a Föld úgy vész el kicsinyhitűek, ahogy a jó ISTEN azt nekünk Embereknek, Békés-Boldog életre megteremtette!

  TESSÉK A VILÁGOT FELSZÓLÍTANI MINDNYÁJUNKNAK:

  “LE A FEGYVEREKKEL A FEGYVERKEZÉSSEL!

  MINDEN NÉP TÉRHESSEN VISSZA HAZÁJÁBA, S OTT TEREMTSEN BÉKÉS ÉLETET VÉGRE!

  EGY-két napra le kell állítani a repülő-, vonat-, busz járatokat Európában s ingyen bérmentve hazaszállítani mindenkit a saját hazájába, garantálva a helyi háborúk megállítását,

  mindenki kezdjen hozzá az újjáépítéshez!

  Ha ezt nem tudjuk megoldani, (csak ülésezgetnek s beszélnek reggeltől-estélig, s Hazánkból pedig otthonteremtés helyett külföldre küldik dolgozni a MAGYAR fiatalt), akkor semmit nem tettünk az Emberi Békés életért a Földön!

  BÉKÉT A NEMZETEKBEN, BÉKÉT A VILÁGBAN!

  „Hiszek EgyIstenben, hiszek EgyHazában,

  Hiszek EgyIsteni Örök Igazságban,
  Hiszek Magyarország Feltámadásában!”

  /Papp-Váry Elemérné, Hitvallás/

  Isten Áldja KárpátHazánk Magyarságát, Mindnyájunkat,
  BoldogAsszonyAnyánk – Mária „Szent Korona Országa” Örök ÉrtékRendjében,

  Isten Áldjon a Földön BoldogAsszony ölelésében minden Jóakaratú Embert,
  szeretettel,
  Perjés Andrea

 3. ISTEN Éltesse Tanár ÚR!
  A barátságról egy gondolat:) ” Ki a barát kérdezed, aki egy dárda tűzben saját testével felfogja előled a neked szánt dárdákat,vagy a beteg ágyad mellet virraszt. Minden más csupán,üzlet. (Marcus Antonius)
  “A barát szeret,de aki szeret nem biztos,hogy a barátod,sőt akár ártani is képes.
  Jó és rossz:) “nincs jó és rossz. Helyes és helytelen van. Ami a Létezéssel összhangban van,az helyes,ami nincs ,az helytelen. (Buddha)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: