KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszország meghatározta az újonnan csatlakozó volt ukrán régiók alkotmányos csatlakozásának időpontját

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Konsztantyin Bakharev Állami Duma-helyettes beszélt a DPR, LPR, Zaporozhye és Herson régiók alkotmányos státuszának bejegyzésének időzítéséről. Szerinte a héten lezárulhat a vonatkozó jogi eljárás – írja a RIA Novosztyi.

Az új tagok alkotmányos státuszának bejegyzése még több napot vesz igénybe. A munka a tervek szerint ezen a héten fejeződik be idézi az ügynökség az országgyűlési képviselőt.

Tegnap az Állami Duma szövetségi alkotmányos törvényeket fogadott el az új régiók Oroszországba történő beléptetéséről. Bakharev kifejtette, hogy most a Szövetségi Tanácsnak kell ezt jóváhagynia, majd az elnöknek aláírnia.

Ezt követően ezt közzéteszik, azok hatályba lépnek, és ezután valamennyi jogi eljárás lezárul” – mondta a képviselő.

Korábban a Duma Államépítési és Jogalkotási Bizottságának vezetője, Pavel Krasheninnikov azt mondta , hogy a zaporozsjei régió a közigazgatási határain belül Oroszország részévé válik, a Herson régió pedig a Nikolaev régió Alekszandrovszkij és Sznyigirevszkij önkormányzati körzeteivel lesz az Orosz Föderáció része. A donbászi köztársaságok határait alkotmányukkal összhangban határozzák meg.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: szavazás Donyeckben20220926

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: