KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktor Pekingből Washingtonba utazik

„A következő állomás: Washington” – írta ki Instagram-sztoriba Orbán Viktor miniszterelnök magyar idő szerint hétfőn reggel fél 9 után nem sokkal, egy, a pekingi reptéren felszálló repülőgépet ábrázoló fotó kíséretében. A miniszterelnök nagy valószínűséggel a NATO-csúcsra utazik az amerikai fővárosba.

A magyar miniszterelnök bizonyára folytatja békemisszióját is, azt azonban egyelőre nem lehet tudnin, hogy a NATO- csócson túl, kikkel, kivel találkozik az amerikai fővárosban. Vajon fogadja-e őt például egy négyszemközti találkozón a jelenlegi amerikai elnök Joe Biden, akinek családi vállalkozása miatt is fontos az Ukrajnában zajló háború folytatása. További fontos kérdés, hogy amennyiben találkozik is Orbán Viktor Joe Bidennel, az amerikai elnök tisztában lesz-e azzal, hogy éppen ki és milyen céllal látogatta meg őt Orbán Viktor személyében.

Egy biztos, Orbán Viktor békemissziója visszhangot váltott ki a világban, elsősorban a háborúpárti hiénák és héják estek neki hazánk miniszterelnökének. A magyar vezető azonban eltökélt, és minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a béke megteremtésének lehetőségét előmozdítsa.

Mióta Magyarország lett az EU soros elnöke, egy héten belül olyan politikai mozgások történtek Orbán Viktor békemissziójának eredményeként, amilyenre az orosz-ukrán konfliktus kezdete óta nem volt példa.

Orbán Viktor látogatást tett Kijevben Zelenszkijnél, majd pár nappal később már Putyin orosz elnökkel tárgyalt. Ezt követően a Türk Államok Szervezetének tanácskozásán vett részt, majd onnakn Hszi Csin-ping kínai elnökhöz utazott Kínába.

Most pedig, Washington következik…

 

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kiemelt képen: Orbán Viktor miniszterelnök / Fotó: Instagram

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük