KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktor: nem sikerül olyasmit ráerőltetni Magyarországra, amit nem tudna, vagy nem akarna elfogadni

MTI: EU-csúcs

Az illegális bevándorlás témakörében és a londoni kormány reformköveteléseinek ügyében tárgyaló uniós állam- illetve kormányfők csütörtökön Brüsszelben tartandó megbeszélésével kapcsolatban Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette: biztos abban, hogy a tárgyalásokon sem sikerül olyasmit ráerőltetni Magyarországra, amit nem tudna, vagy nem akarna elfogadni.

Az állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács csütörtökön kezdődő, két napos tanácskozásán a migrációs válság megoldásának kérdésével kapcsolatban magyar újságírók előtt Orbán Viktor kijelentette: „azzal leszek elégedett, ha tudjuk tartani a védelmi vonalainkat”. A miniszterelnök hozzátette: sikerült elhárítani azokat a kísérleteket, amelyek a kötelező betelepítési kvótákat Magyarországra erőltetnék.

Két olyan határt fektetett le London reformköveteléseivel kapcsolatban a magyar kormány, amelyet az európai uniós csúcson nem szabad átlépni; az egyik, hogy a személyek szabad mozgása nem szenvedhet csorbát, a másik, hogy nem születhet precedens.

Mindenképpen meg kell védeni azt a jogot, hogy „ha akarunk, akkor mehessünk”. Akár turistaként, családlátogatásra, vagy munkavállalóként – fogalmazott a miniszterelnök. A másik feltétel, amelyet Magyarország rögzíteni szeretne, hogy a briteknek adott szabályozási lehetőségek más uniós országok számára ne váljanak elérhetővé.

A magyar célok között szerepel az is, hogy az Egyesült Királyságban munkát vállaló magyarokat ne érhesse semmilyen hátrányos megkülönböztetés. A miniszterelnök szerint elérhető az a követelés, hogy egyetlen bevezetendő szabályozás se legyen visszamenőleg érvényes. Azok, akik már a szigetországban vannak, nem kerülhetnek kedvezőtlenebb helyzetbe, mint amilyen helyzetben eddig voltak – fogalmazott a kormányfő. Orbán Viktor reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a magyar álláspontok a két napos uniós csúcs vitáiban tarthatóak leszek.

Megj. NIF: Az EU vezetői nehézsúlyú EU-bajnok iszapbirkózók és sárdobáló brigádok meg szarkeverő hadtestek parancsnokai. Ha nem fogadjuk el a ránkvándorló kontingenseket (kvótákat), akkor majd emlékeztetnek a regisztrációra, ami azzal a joggal és kötelezettséggel jár, hogy ide visszatoloncolják azokat a százezreket, akiket mi a határon  regisztráltunk, és kötelességünk őket visszafogadni. Ez megfelel a Schengeni egyezménynek, amit Magyarország, s benne a FIDESZ olvasatlanul, mint a többi egyezményt is, elfogadott és aláírt!!! Majd ezt fogják Orbán Viktor orra alá dörgölni! Orbánra nagyjából így néznek: Egy kupica fütyülős után, mit rugózik ez a bőgatyás itt? Azt gondolja nem tudjuk ki Ö?

Ez is érdekelheti:  Igazságügyi Minisztérium: Budapestre érkeznek az Európai Unió igazságügyi miniszterei
Egyik a valóságban, míg a másik csak lelkiekben vállalja a közösséget a cigányokkal!
Egyik a valóságban, míg a másik csak lelkiekben vállalja a közösséget a cigányokkal!

Forrás: mno.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “Orbán Viktor: nem sikerül olyasmit ráerőltetni Magyarországra, amit nem tudna, vagy nem akarna elfogadni

 1. Uraim azt tudom hogy kettőjük közül ki a cigány..Ezt nekem a Velencei tükör megsúgta.Mikor orbán belenézett. „Viktor Viktor szeb vagy a napnál de hid el hofehérke okosabb,és százszor szebb mint te.”.Lopj csalj, hazudj,A Nemzetünk hireségeinek panteonjába,te csak egy fekete folt leszel.MMM.

 2. Békés úton nem fog menni (ez sem). És amíg azoktól várjuk az életünk jobbítását, akik annak rosszabításán fáradoznak régóta, nem is lesz változás. Még az irányban sem.

 3. „ha majd az egyetemek(?) tudást is adnak és nem csak egy bizonyítványt a jó memóriáról az azt elvégzőknek, hogy az papagájként ismételje a hallottakat, akkor ilyen hitványak sem kerülnének sem oda,sem a „hatalom közelébe. Mert a Tudás közelébe jutni, csak az arra érdemesek lennének jogosultak. Az erkölcs itt kezdődne,hogy kleptomániások,megrögzött hazudozók, szenvedély és függőségben szenvedők, egyetemes tanításban,taníttatásban nem vehetnének részt. Az életvitelével,példaértékű kellene,hogy legyen,a felnövekvő Ifjúságnak.
  „ne szavakkal,saját példával neveld az Ifjúságot! (konfuciusz)

 4. Örülök a sikernek, de az emiatt megkötött háttér kompromisszumokról már tudni sem szeretnék.

 5. Elő kell venni a csatlakozási szerződést,ha abban benne foglaltatik,hogy hazánknak be kell fogadni ezer/tízezer számú ránkvándorlót akkor oké,ha viszont nics szerződésbe foglalva akkor mehetnek a zanyjukba ezek az áruló,büdös bogarak.
  H.B.
  „Alapjában véve és a lényeget tekintve mi idegenek, egy idegen nép vagyunk köztetek és az is akarunk maradni. Áthidalhatatlan szakadék tátong köztünk és köztetek. Nekünk idegenek a ti Istenetek, a ti mítosztok és a ti mondáitok. Idegenek nekünk nemzeti örökségtek, hagyományaitok, szokásaitok és erkölcsötök vallási és nemzeti szentségeitek, vasár- és ünnepnapjaitok.” (Fritsch, Handb. d. Judenfrage.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük