Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

“Orbán Viktor és korrupt bandája rohadjon meg a börtönben!”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Két évvel ezelőtt zárolták a Quaestor 32 ezer befektetőjének 200 milliárd forintját. A károsultak a Magyar Nemzeti Bank székháza előtt demonstráltak az évfordulón. Felháborítónak tartják, hogy azóta sincs felelőse az ügynek, a kormány pedig magukra hagyta a károsultakat.

N1Tv

 

3 thoughts on ““Orbán Viktor és korrupt bandája rohadjon meg a börtönben!”

 1. Alaptalan vádaskodás , semmi köze a kormánynak,hogy a nyerészkedők nem nyertek , a lopott pénzükön ,, tartották volna a szalmazsákjukba és akkor még meglenne

 2. Egyet értek!
  Aki nyerészkedni akar, az vállalja a kockázatot is!
  Az az álláspontom, hogy a tözsde és egyéb részvényekkel történő befektetési manipuláció nem más, mint lopás másoktól. Persze, ha a másik nyerészkedőt lopják meg, úgy kell neki, azonban a tőzsdei manipulációk emberek életét teszik kockára, mert az üzemek, gyárak, termelő egységek és a mezőgazdaság részvényeinek manipulálása családokat és virágzó üzemeket tehet tönkre, mint erre számtalan példa van a világban.

 3. Ha két gengszter egymást agyonveri, mondhatjuk, az az ő bajuk. De lehet, hogy az igazság árnyaltabb, ld http://alfahir.hu/a_felelosseg_a_quaestor_koalicioe
  Innen az a kép bontakozik ki, hogy szándékosan nem szigorították a bankok felügyeletét, holott erre volt parlamenti javaslat..Így aztán az illetékes elvtársaknak több az idejük és lehetőségük a zavarosban halászni.
  Ma azt feltételezni, hogy mindenki csak gonosz nyerészkedő, nem szabadna. Hiszen, ha van megtakarított pénzünk, arra a bank gyakorlatilag nem fizet kamatot, miközben a létező infláció miatt a pénz értéke erodálódik. Aki pedig befektetéssel próbálkozna, így járhat. Nemcsak a deviza hitel, ez az ügy is mutatja, hogy a pénzügyek törvényi háttere tisztességtelen.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: