Olvasói levél "Az ötös számú párttagkönyv…" című publicisztikához

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Évaanyutól”:

A publicisztika utolsó mondatával kezdem: “Bunkó vagy Bayer Zsolt” !

Igen, az! S mindenki, aki egy kicsit is elgondolkodik (az eredeti cikk olvasása, és a – nem nevetés, hanem – röhögés után), csakis ezt tudja levonni konzekvenciaként.
Volt “szerencsém” az 5.-ös számú párttagkönyv tulajdonosát, ősfideszes őnagyképűségét a választások előtt egy lakossági fórumon meghallgatni, de nem végighallgatni, mivel elhagytam a fórumot, minekután ez az úriembernek egyáltalán nem nevezhető „fehérjehalmaz” (az ő szavajárásával élve) cickányozni, patkányozni, férgezni, és szaremberezni kezdte mindazokat, akik pártja útjába, – a megváltóként feltüntetett Fidesz elé – akarnak állni. Nos a voksolás megtörtént, az eredményt tudjuk. Sikerült megint csőbe húzni a népet, de az hogy 2/3-al győztek, és ezt folyamatosan harsogják – nem kicsit, nagyon is – elgondolkodtató. Mert minek a 2/3-val győztek? Ugyanis, csak akik elmentek voksolni, azok kétharmada adott felhatalmazást a Fideszre!!!, és nem az ország lehetséges választópolgárai. A 2 millió 700 ezer szavazó, nem az ország 2/3-a, csak egy töredéke.  Mi van azokkal, akik vagy nem mentek el, mert nem bíznak (joggal) a pártokráciában, vagy másra adták a voksukat? Igen, tudjuk Bayer Zsolttól és a többi agyhalott elvakult Fidesz szavazótól, azok “szaremberek, cickányok, patkányok” … stb.!!!
És itt jött el a vége Bayer Zsolt!!! Mindenki magából indul ki, és jobb lenne, ha befejezné megkülönböztető jelzőinek osztogatását, és figyelne, de nagyon, hogy mit is ígért, és ezután mit fog tenni szeretett pártja, aki megkapta a felhatalmazást. Igen a felhatalmazást arra, hogy a gödörből kihúzza az országot, és ahhoz nem elég a 2 millió 700 ezer, hanem ahhoz szükség van a többire is – aki él és mozog, tettekre is képes -, és még adózik is (nem kicsit, nagyon is sokat). Úgyhogy jobb lenne a békülékenység, mint a békétlenség az ország többségével, általam egyáltalán nem tisztelt Bayer Zsolt!!!!! A gyűlölködést abba lehetne hagyni, éppen ideje! Most már jöhet a kijózanodás, és a figyelés minden mozdulatra és tettre, amivel felruházták a Likud testvérpártját, mert :
OV szerint ” A Likud egy nemzeti párt, kormányzópárt és nemzeti párt Izraelben. Mi is nemzeti párt vagyunk Magyarországon, az elveink is közel vannak egymáshoz, szeretnénk, hogyha a jövőben az együttműködésünk az még szorosabb lenne, mint a múltban volt. Ennek a jövőre nézve lehet jelentősége Izrael 2005.június 23.”
Ime a jövő elkezdődött!!!! Aki pedig ezzel nem ért egyet az rasszista, fasiszta, náci, kirekesztő! Minimum!!!
(évaanyu)
Szerkesztői kommentár:
Maximálisan egyetértve a hozzászólás írójával, nekem is volt személyes találkozásom, és beszélgetésem „az ötös számú párttagkönyv” tulajdonosával, amikor Széles (sőt nagyképű) barátjával rótta az országot, hívek gyűjtése céljából. Én sajnálom a bayer-féléket. Ugyanakkor mérhetetlenül dühös is vagyok rá. Ugyanis az efféle emberek azok, akik csontig benyalnak, csak hogy egy kicsit a tűz körül lehessenek. Tehetségtelen senkik, akikre pár év múlva a kutya sem fog emlékezni. Nem azt mondom, hogy nincs írói képessége, de összességében ezek annyira kis kaliberű pitiánerek, akik csak mások fényében láthatók. Nincs az embernek az az érzése a közelükben, hogy „na, itt VALAKI megjelent”, hanem szürke egerek, akik mások háta mögül kiugorva vicsorognak. Lám-lám, Zsoca is a párttagkönyvét lobogtatva mer most „hősködni”. Vajon mit tett volna, ha buknak? Elképzelhető. Kussolna. Még azt is letagadná, hogy valaha tagja volt a FIDESZ-nek. Csak az a baj, hogy az efféle „fehérjehalmazok” („klasszikusokat” csak szó szerint! 🙂 ) épp olyan kártékonyak, mint a főmaffiózó leendő belügyér. Oda kell rájuk figyelni, s időben kell eltaposni, különben bemásznak az életünkbe!
(NIF szerkesztő)

0 thoughts on “Olvasói levél "Az ötös számú párttagkönyv…" című publicisztikához

  1. És én mennyit kaptam a pofámra a hozzászólásokban, amikor voltam bátor a „Taknyosvizű medence” című kis írásomat közreadni, amelyben kifejettem, hogy az ötöske milyen mértékben felelős a ma kialakult helyzetért. Akkor minden jobbos nekem támadt. De szerncsémre ötöske bizonyított…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük