Nyílt levél az egészségügy (és a kormány egyéb) illetékeseihez

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!


Ide kérem

Az ÉLET mindenek feletti szentség! Hallassa, emelje fel szavát az életellenes eszmeiség ellen!

A magyar köztársaság polgárainak joguk van az emberi méltósághoz, az emberhez méltó létezéshez, a legmagasabb szintű testi-lelki egészséghez! (Alkotmány, 54.§ (1))
Életet, embert faló, emésztő szörny: egészségügy a neved!

Azon állam, (képviselői) parlamenti párt amely a legvédtelenebb, legkiszolgáltatottabb, legszegényebb (idősekre, beteg emberekre) rétegekre kényszeríti, hárítja a másik réteg jövedelmi viszonyai kiegészítését, rendezését (mert különben, ha nem ad, abszolut esélytelenségre van ítélve az „egészségügy” (betegségipar) örve alatt): Kifejezhetetlenül barbár, életellenes képződmény!
Ám azon orvosok is, akik ezt természetesnek veszik, kikényszerítik, elfogadják: a morál és emberség alapminimumától is fényévekre leledznek!

Az orvostudomány a legmagasrendűbb emberi tudomány. Művelői az élet őrzői! Ám az eleddigi mindenkori hatalom a mindennapi filléres kenyérgondokba szorítással kiégeti megmérgezi a lelket, lealjasítja a legtisztább jellemet is, (a gyógyító) embert is (orvost egészségügyi szakembert) ember farkasává, könyörtelen irgalmat kegyelmet nem ismerő kizsákmányolóvá, a nagy moloch, a mammon szolgájává zülleszti.  Mérhetetlenül megalázva, kizsákmányolva (fizikailag, anyagilag, szellemileg. mentálisan) minden irányúan, a legmagasrendűbb emberi tudomány kiváló, tisztalelkű, szándékú valóban gyógyító művelőit is. Kiszorítva, gúnnyá téve a valóban tudományos eszméket, a betegirtó programot, éspedig a méregipart támogatva erőnek erejével.
A gyógyszerlobby, s a velük összefonódott hazai politikusi (csúcsra járatott) prosectura, és gigatemetkezési részvények tulajdonosi köre halálos túlhatalma: Az egészségügyet betegségiparrá „fejlesztette” (zülesztette), gigantikus enyészetgyárként (genocídium) működteti. Legszigorúbb törvényi tiltással legyen megakadályozandó az eddigi gyakorlat: Az egészségügy összegét soha többé ne lehessen átcsoportosítani, hézagokat betömni, avagy ahogy az eleddigi mindenkori regnálók tehették: magánzsebekbe vándoroltatni, gátlástalanul elrabolni!

A paraszolvencia életellenes bűn! Hiper-extraprofit hozamú genocídium! Emberiesség elleni bűncselekmény!
Előre kitervelt, aljas indokból, nyereségvágyból megtervezett emberölési kísérlet, sőt szándék!
SZÉGYEN-GYALÁZÁT! Ez nem más, mint kisnyugdíjas holokauszt!
A kormány, önkormányzatok elsőrendűen kiemelt feladata kell legyen az egészségügyben az orvosok, személyzet jövedelmi viszonyainak méltó rendezése. A kormány azonnal nyilvánítsa különös súlyú bűncselekménnyé a paraszolvencia intézményét. Az arra való jelzés, utalás, magatartás, követelés, elfogadás kiemelt büntetési kategóriába soroltassék. Így (s csakis így) válhat lehetővé az élethez, egészséghez, gyógyuláshoz, emberhez méltó létezéshez, méltósághoz való jog egyenlő esélyű megteremtése.
Kellő tisztelettel: Somogyi Lajos


Ui.:
Remélhetőleg el fog jönni az értelem ébredése, s az enyészet-részvények tulajdonosai elsüllyednek végleg, s az ÉLET-részvények irreverzibilis módon mérhetetlen magasságokba szárnyalnak.

Közreadta: Nemzeti InternetFigyelő

5 thoughts on “Nyílt levél az egészségügy (és a kormány egyéb) illetékeseihez

 1. Tisztelt Somogyi Úr! Lenyűgöző a naivsága, bár kétlem, hogy nem lenne tisztában az Új Világrend építőinek azon akaratával, hogy a Föld népességét kétmilliárd rabszolgára csökkentsék.
  Továbbá Orbán és klikkje nagy ívben sz@rik az ilyen levelekre, mert mint a szabadkőműves páholyok valamelyikének a tagja, ő is érdekelt a népirtásban, nem beszélve Martonyiról, aki meg egyenesen tagja a Bilderberg csoportnak, hogy a rák nyűvessze meg.
  Egyik nagy felfedezésem, hogy Magyarország lakossága két csoportra osztható. Egyik csoport a hazaárulók csoportja, a másik pedig a Jobbik nézetrendszerét vallók, a Jobbik programját megvalósítani kívánók csoportja. Más alternatíva nincs.

 2. A narancsosoknak hiába irsz,hiszen ök vették először ki az Eü-ből a pénzt.ÉS MINDEN mutyiban benne vannak.H1n1 már megint agitálnak ,hogy oltasd be magad.NEM Értik ,hogy a gambokat a szent Márk téren lehet eteni .

 3. Tisztelt Ferenc és József!
  Nincs hiába való irás.
  Minden információ hasznosul valahol,valamiképp.
  Magam is ismerem a zártkörü dzsentri klub párt fideszt,magam is tudom hogy valójában nagy ivben le…sajnálnak bennünket.
  Nem is nekik szól,hanem Önöknek fiatalabbaknak akik előbb utóbb,esetleg gyermekeik unokáik /bár soha ne esne meg/megtapasztalják majd mi folyik a betegségiparban.
  Igaz egy ember szava nem sokat ér: ám ha önök is hallatnák szavukat,már nem lehetne a kiáltást mint”naivságot”csak ugy lesöpörni.
  Egy gondolatommal szeretném serkenteni Önöket a hatalom megfékezésére való megnyilvánulásra,s nem egymás kiállása iránti kritikai ütésváltásokra pazaroljuk erőinket..
  Egyebekben nem magamért próbáltam szólni.Magam nem vagyok a lekiszolgáltatottabbak egyike.
  A világot pedig,nem szerénytelenségből mondom:éppugy ismerem mint Önök.
  Hazaszeretet
  Őrizd olyan féltőn
  léted eme kincsét
  Mint gyászba borult anya
  gyermeke hajtincsét
  Mert koszoru tépő
  bün sulya
  Ösöknek szülöknek
  elhagyott sirja
  Minden Jót!

 4. Újra és újra arcul vernek, de Te könyörgően nézel a szemükbe. Halkan ismétled, amit a Téged verők már hallottak, mert akkor még a szádban voltak a mostanra kivert fogaid : Ne bántsd a MAGYART !
  Hát persze, hogy tovább vernek. Egészen az elpusztulásodig.
  A többi szelid, félig agyonvert MAGYAR csak a nyögdécselésedet hallja mostanra a többi cellában.
  Még mindig nem emeled fel a fejed, hogy ellenállj…
  Minden jót !

 5. 2006-201O.elég sokat hallatuk hangunkat,könygázt is kaptunk eleget.MOST A TOLL SEGITSÉGÉVEL HARCOLUNK.És a magyarság sorsának végét is ismerjük meg fogunk halni az emberiségét és a hazáért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük