KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

NAPI AKTUÁLIS – Amerikáig „üldözte” a Jobbik a Pázmány rektorát?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Jobbik sajtótájékoztatón mutatta be a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektorának címzett levelet, melyben arra kérték Szuromi Szabolcsot, hogy a Holokauszt mellett Trianont is vezessék be kötelező tanegységként az iskolában. Az intézmény rektora nem kívánt nyilatkozni a témában, és a sajtótájékoztatót követően Amerikába repült.

N1Tv
Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Dominus vobiscum! (II. rész)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

12 thoughts on “NAPI AKTUÁLIS – Amerikáig „üldözte” a Jobbik a Pázmány rektorát?

 1. Ezt felénk úgy hívják,hogy zsidó – színjáték.
  H.B.
  „El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése.”
  (Liszt Ferenc)

 2. Furcsának találom, hogy a holokauszt oktatással pont a P.P. Katolikus Egyetemet célozták meg, és az, fogadta be tananyagként, ugyanakkor a 95 évvel ezelőtt történt tragédiát, ami a magyarokat sújtotta, ma politikai ügynek tekintik. Szomorú, hogy így állnak hozzá.

  1. Ez már nem furcsaság, hanem pofátlanság, és gátlástalanság. Nagyon erősnek érzik magukat. Csak azt nem értem, ha a második világháborúban olyan nagy veszteség érte őket, akkor honnan jut belőlük szinte a világ minden országába?

   Baumag

 3. Amelyik nép élni akarnak el kell takarítani a területéről a zsidókat! Amelyik ezt nem teszi meg az el fog tűnni a térképről!

 4. Jól tette a rektor úr, hogy Amerikába utazott a zsidó testvéreihez.
  Remélem, hogy ott is marad, mert arra nincs szükség, hogy a keresztény vallást gyengítse, és tönkretegye egy ilyen jellemtelen alak.
  Keresztény testvérek, meg felébredhetnének már.

  Baumag

 5. Trianonnál aljasabb döntés kevés volt. Pedig a világ nem szűkölködött az ilyesmiben. Ennyi erővel kötelezővé lehetne tenni az örmény népirtás hátterének tanítását (habár a törökök szerint nem volt), az indiánok kegyetlen módon történt kiirtását, és a feketék akaratukon kívüli behurcolását Amerikába, rabszolgaként tartva őket.
  De visszatérve a magyarokhoz. Már az óvodában kellene kezdeni, hogy tudatosuljon a kicsi magyarokban, hogy e nép tehetsége, büszkesége, mások iránt gáláns viselkedése miatt szúrt és szúr szemet azoknak, akik a bokájukhoz sem érhetnek fel.

  1. Kedves Anna!
   E nép már se nem büszke, se nem gáláns, hanem — sajnos — gyáva, korrupt, vak és ostoba! (Legalábbis a „kétharmada…”) Ezért aztán a még meglévő tehetsége sem tud érvényesülni, legfeljebb külföldön, ahová jó pénzért elcsábítják. És mindez az időben fel nem ismert, és kezeletlenül hagyott „fertőzés” következménye.

   1. Tisztelt Patmosz!
    Az Ön számítása szerinti hétköznapi „kétharmada” mellett ott van az EGYHARMAD. Bőven elegendő a lehetetlennek véltek leküzdésére! Üdv.

 6. „E nép már se nem büszke, se nem gáláns, hanem — sajnos — gyáva, korrupt, vak és ostoba!”
  Kedves Patmosz!
  Igazak a fentiek,de az okokról is beszélni kell.
  A magyarokat a folytonos idegen vezetés által teremtett körülmények kiüldözték a saját hazájukból tehát ez itt élő lakosság már szinte csak betelepültekből áll – azok is elkorcsosultak.
  Amíg nem lesz egy újabb zsidó kiűzetés addig esély sincs változásra.
  H.B.
  Jön új nemzedék, mely erős lesz, és nem szégyenli többé, hogy magyar
  A vének nemzedéke önmagán erőt vesz, s nemcsak önmagának túr és kapar.
  Erkölcsében megújul majd az ország, és végre büszke lesz minden fia,
  Mert bámulatba ejti egész Európát ezerszáz évnek elteltével Pannónia

  (Nostredamus)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük