MJB: Kívánságlista karácsonyra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG LEVELESLÁDÁJA

KÍVÁNSÁGLISTA  KARÁCSONYRA

(SOKAK VAGY EGYESEK  FENYŐFÁCSKÁJA ALÁ)

 

I.
EGY ZENÉS DVD LEMEZT, AMELYEN GYURCSÁNY VEZÉNYLETÉVEL AZ INTERNACIONÁLÉ CSENDÜLNE FEL,  A HAZUG ÉS ÉHEZŐ MILLIÁRDOSDALÁRDATAGOK (LELKES) ELŐADÁSÁBAN.
II.
EGY OLYAN DVD LEMEZT,   AMELYEN A  SZÁZTÚGÚ CIGÁNYZENEKAR  KÍSÉRETÉVEL TOCSIK, KÓKA, GYURCSÁNY,  ZALATNAY, JUHÁSZNÉ, PRICZ,  KULCSÁR. DEMSZKY, SZILI ÉS TÁRSAIK  ELDANOLNÁK A „NEM LOPTAM ÉN ÉLETEMBEN, CSAK EGY CSIKÓT DEBRECENBEN”  C. NÉPDALOCSKÁT.
III.
A PUFAJKÁS  (HAZAÁRULÓ) HORN GYULÁNAK  EGY  EGYSZEMÉLYES  „MASZEK” KÓRHÁZAT, A HÁROM ÉVE TARTÓ   VIP-ES KEZLÉSÉNEK TOVÁBBI FOLYTATÁSÁRA, ESETLEG ORBÁN VIKTOR ASSZISZTÁLÁSA MELLETT, HA IGAZ, HOGY Ő KÉRTE  AZ ÁLLAMI KÓRÁZBAN VALÓ TOVÁBBTARTÁSÁNAK  MEGHOSSZABBÍTÁSÁT.
(Megjegyzés:  nem a kórházi kezelést kifogásoljuk, hanem azt, hogy hasonló protekciót  –  tudomásunk szerint –, egyetlenegy ’56-os forradalmár sem kapott  az elmúlt évtizedek során,  talán azért sem, mert nem viseltek pufajkát …)
IV.
BISZKU BÉLÁNAK   EGY MIKRÓ-HAZUGSÁGJELZŐ ÉS AGYSEJT-REGENERÁLÓ (EMLÉKEZET FELFRISSÍTŐ)  GÉPET,  BÖRTÖNCELLÁS VÉDELMET ÉS  5-6 KILÓ  CAVINTONT!
V.
VADAI ÁGNESNEK EGY KAZAHSZTÁNBA SZÓLÓ REPÜLŐJEGYET  A  FRANCIA-RIVIÉRA ÉRINTÉSÉVEL, HOGY  FÉL ÉV MÚLVA  HASZNOS TAPASZTALATOKRA TEGYEN  SZERT ÉS  NE TÉRJEN VISSZA.
VI.
KOVÁCS  LÁSZLÓNAK EGY DISZKRÉT ÚJ SZERETŐT ÉS EGY ÚJ  MUNKAHELYET   AZ EU PALOTA TAKARÍTÓ BRIGÁDJÁBAN.
VII.
LENDVAI ILDIKÓNAK ACZÉL GYÖRGY VÁLOGATOTT ÍRÁSAIT, EGY SZÁJZÁRAT ÉS EGY  SUGÁRHAJTÁSÚ CIROKSEPRŰT.
VIII.
MINDEN NAGYFŐNÖKNEK ÉS HELYETTESEIKNEK EGY „KIGYÚRT” SZÓVIVŐT ÉS KÉT TALICSKÁS  TEHERHORDÓT, A   SZAVAIK CIPELÉSÉRE.
IX.
LAMPERT MÓNIKÁNAK ÉS KUNCZE GÁBORNAK,    A  TEHÉNLEGELŐKÖN TALÁLHATÓ ALAPANYAGOKBÓL  KÉSZÜLT –  DZERZSINSZKIJ FÉLIKSZET ÁBRÁZOLÓ -,  MELLSZOBOR EGY-EGY PÉLDÁNYÁT.
X.
TORGYÁN JÓZSEFNEK EGY ÚJ KÉTSZEMÉLYES   PÁRTOT, „NŐI SZÖVETSÉGET” ÉS  CHILEI CSERESZNYESZEDŐ TÚRÁT  PÉNZÜGYI ZSENIJÉVEL: SZABADI BÉLÁVAL.
XI.
FÜR LAJOSNAK EGY MÍG-29-ES REPÜLŐGÉP MINIATŰR MAKETTJÉT ANNAK EMLÉKÉRE, HOGY 830 (AZAZ NYOLCSZÁZ HARMINC) MILLIÓ DOLLÁRT KIDOBOTT AZ ABLAKON, A TELJESEN SZÜKSÉGTELEN ÉS  ÓCSKAVASNAK IS ALIG HASZNÁLHATÓ GÉPEKRE.
XII.
MOLDOVA GYÖRGYNEK EGY   KÁDÁRRÓL KÉSZÜLT FESTMÉNYT, AMELYEN  SERÉNYEN FONJA A  KÖTELET MANSFELD PÉTERNEK, NAGY IMRÉNEK, TÓTH ILONKÁNAK  ÉS KÖZEL HATSZÁZ ÁLDOZATÁNAK.
XIII.
KELLER LÁSZLÓNAK KARINTHY FRIGYES: FÖLJELENTEM AZ EMBERISÉGET C. MŰVÉT, LEGYEN MIT OLVASNIA EGY KILÁTÁSBA HELYEZETT CELLA MEGHITT CSENDJÉBEN.
XIV.
MEDGYESSY PÉTERNEK FŐTANÁCSADÓI  STÁTUSZT A PAKSI  ATOMERŐMŰHÖZ, ÉS  A KGB ELLEN FOLYTATOTT EMLÉKIRATÁNAK NYERS PÉLDÁNYÁT.
XV.
TARLÓS ISTVÁNNAK  SOK JÓ „ÖTLETDÚS” TANÁCSADÓKAT MUNKAKÖRÉNEK ELLÁTÁSÁHOZ, AZ EGYKORI SZDSZ-ES ÉS MSZP-S KOLLÉGÁI KÖRÉBŐL.
(Megjegyzés: jó ötletekkel és hasznos tanácsokkal ingyen és bérmentve állunk a főpolgármester úr rendelkezésére. Hirdettessen  ki egy pályázatot, a polgárok pedig  döntsék el, hogy kinek van jobb, és hasznosíthatóbb ötlete vagy tanácsa.)
XVI.
MESTERHÁZY ELVTÁRSNAK PEDIG EGY   NEVES PSZICHIÁTERT, MERT  MA MÁR NEM  NEM  „MÓDI”  MAROSÁNT VAGY GOEBBELST UTÁNOZGATNI, AGYALÁGYULT  HÍVEI NAGYON KEVESEN VANNAK, AMNÉZIÁSOK,  FOGATLANOK   ÉS NEHEZEN HARAPNAK A „TÉMÁRA”…
XVII.
SCHIFFER ANDRÁSNAK jókora adag nyugtatót és IQ-t növelő szert, mert  nem csak szószátyár, hanem tájékozatlan is számos kérdésben,  élvezettel hallatja a hangját, időnként pedig azt  hiszi (mint a  lovas kocsi rúdjára szállt  legyecske), hogy tőle függ a haladás, az irány és a  mozgási sebesség.
(Prof. DR. Bokor Imre)
az MJB elnöke
Nemzeti InternetFigyelő

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük