Mi lesz veled Euro – beszélgetés Vezér-Szörényi László pénzügyi rendszermérnökkel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!


[dailymotion id=xmzk92]

Forrás: utolag.com
(Nemzeti InternetFigyelő)

3 thoughts on “Mi lesz veled Euro – beszélgetés Vezér-Szörényi László pénzügyi rendszermérnökkel

 1. Kertész Ákos „az állandó fenyegetettség miatt elmenekült” Magyarországról, miután legentikaialattvalózta az összes magyar embert, de előtte Kossuth Díjat kapott és mellé Budapest Díszpolgára címet. Bízom benne, hogy soha többé nem jön errefelé!
  Kertész Imre Nobel díját a Sorstalanság című könyvéért kapta, mely szerintem egy hétvége alatt összedobott fércmű. A „nagy író” szerint Magyarországon nem tud, nem akar, nem lehet élni és nem hajlandó hazajönni! De egyáltalán ki hívta? A „hazajönni” kifejezés az ő (kis „ő”-vel) esetében ebben a vonatkozásban képzavar!
  Eszterházy Péter elhíresült írása a „….hogyan tartsd a magyarodat!” önmagáért beszél! Szerintem neki is menni kéne, vagy mégis csak jól érzi magát itt Magyar-honban? Tegyünk róla, hogy a komfortérzete drasztikusan csökkenjen, hátha Kertész Ákos után megy! Legalább fogynak!
  Nádas Péter pedig outsider-ként néha beleokvetetlenkedik a politikába, de mivel csak sületlenségek jönnek ki a száján mindig belebukik. Jó példa erre a „mi Fletónk” öszödi szösszenete, melyről N.P. áradozott és hogy őt idézzem „retorikai csúcsteljesítménynek” nevezte! Hát, ha ő mondja, akkor biztos úgy van! Sokan mások ellenkező véleményen vannak!
  Nincs nekünk így is elég bajunk? Nem kell velük foglalkozni!
  Ha nem adnák ki a könyveiket az agymosott, kilúgozot agyú Németországban, az itthoni eladott példányszámok alapján éhen pusztulnának. Írásaikat a fősodratú média elvárásainak megfelelően fogalmazzák meg, mert belőlük élnek. Egyszerű bértollnokok!
  Aláírás: deus oculus – (Híradmin)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük